Ben bugün testin istanbul merkezini aradım ve yeşil sütundakileri miktar olarak kısıtlama yapmadan yiyebilir miyiz diye sordum . Evet dedi telefondaki bayan. Ama ben yine de karbonhidrat grubuna karşı temkinli olucam. Yorktan sonra İnşallah siz de kaşıntılar başta olmak üzere tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.GDO uyarısı için teşekkürler , kesinlikle dikkate alıcam
11. gün ve -1.250 kg. [/QU
İnanmıyorumm çok süper. yhaa benimde sonuçlarım gelsin artık.. 1 hafta sonra gelir heralde, tedirgin olduğum tek nokta, senin gibi evde ekmek fln yapamam ben, bunun hazırları yokmudur alsam etsem...
yaz moder yaz 1 hafta sonra bende başlarım yazmaya
Hepiniz çok açıklayıcı yazmışsınız arkadaşlar ellerinize sağlık. Ben 13 Martta lazerlipoliz oldum sonuçtan çok memnunum fakat şimdi ki sorunum bundan sonra düzenli beslenip kilo almamak bu nedenle York Testi yaptirmak istiyorum İzmir de yaşıyorum nerede yaptırabilirim ve kaç TL ye yaptırılıyor? Hepinize iyi günler.
test sonucum bu hafta gelir, bu arada hamile olduğumu öğrendim. kilom da bayağı yükseldi. bakalım nasıl olacak..
Allah analı babalı mutlu büyütmeyi nasib etsin . Süpriz mi oldu size , planlı mıydı bilmiyorum ama İnşallah test verdikten sonra hamile kalmışsınızdır aksi halde sonuçları farklı etkileyebilirmiş öğrendiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da gebe, testi doğumdan sonraya bıraktı sonuçları etkiliyormuş diye.Ama bunun en güzel yanı doğru besleneceğiniz için doğum sonrası kilolarınız hızla uçup gidecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?