• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık....canın cehenneme diyeceğim yakında

Beni yordun mahvetttin ve tükettin.Senin yüzünden dertlere düştüm. Hamileliğimi bile depresyonlarla geçirdim.Zamanında yediğim dayaklar ve hakaretler yüzünden hamile kalmamla büyük bir ruhi bunalım yaşadım.kıyametimdi sanki ölmeme ramak kalmıştı. Hormanlarım tavan yapmış büyük bir depresonun eşiğine girmiştim.İkiz gebelikti benimkisi.Cocuklarımı kaçıracaksın sanıyordum .Beynim sızlıyor eklemlerim ağırıyor ben her geçen gün zayıflıyor beyin hücrelerim ölüyor veya beynim de ur var sanıyordum.Her 3 güne bir kalbim duruyor diye Kardiyolojiye koşuyordum.Meğersem şiddetli depresyon geçiriyorSen hamile kalmamla beraber yüzde 100 değiştin yumuşak hassas ve anlayışlı oldun.aradan 2 yıl geçti şimdi iyiyim.Ve sen yine garip davranıyorsun beni öldürmeye mi çalışıyorsun.Seni mahvederim.Artık umrumda bile değilsin.2 cocugum ugrunada olsa çekmem kahrını seni sepetlerim.
Kocana mı yazdın bunları yoksa bize yazıp icini mi rahatlattın?

sepetliycem sanırım dayanamıyorum artık.
Benimkide boyleydi ben 16 sene cektim. Siddet donem donem aldatilma vs.. iki oglum var benimde. En son bir delirdim arkadasim koydum serefsizi kapiya. Tum ailesinede verdim veristirdim. Ay ne depresyon kaldi ne birsey. Herif sirtimdaki yukmus resmen.

Ha yine sorunlarim var tabi cocuklarim ergenlikte ama inan daha gucluyum. Katlanamiyorsan koy kapiya rahatlarsin

Sana daha fazla zarar vermesine izin verme canım. Artık sana verdiği her zarar çocuklara da yansıyor. Evlatlarının günahına da girme. Şimdi onlar için daha güçlü olma zamanı..

bu sefer cocuk kavgası yapacak benimle inan onlar için tamah ediyordum canım

Mahkeme çocukları size verir kavga falan olması imkansız.Düzenli işiniz var ve çocuklar küçük.

Oğlunuzu alabildiniz mi bu arada yada görüşebiliyor musunuz

Back
X