• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık, eşim...

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.912
248
Merhaba arkadaşlar 13 yıllık evli iki çocuk sahibi çalışan bir bayanım. Eşim eskiden aşırı sinirli bir insandı zamanla o huyunu törpüledi, son 5-6 yıldır daha sakin. Fakat ara ara yine parlamaları oluyor sinirlendiğinde bağırıp çağırıyor sonrasında pişmanlık. Ama ben o kadar sıkıldım ki bu durumdan, aşırı kıskanç bir yapısı var defalarca konuştum ama o huyunu bir türlü törpüleyemiyor ve ben çok yoruldum artık. Bağırmaları beni öyle bir duruma getirmişki şimdi en ufak bir bağırmasında kaldıramıyorum, sinirlerim boşalıyor resmen elim ayağım titriyor ve kendime hakim olamıyorum. Genel anlamda aileme karşı saygılı, çocuklarına ve bana karşı ilgili, işten eve, evden işe giden bir adamdır. Sinirlendiğinde bağırıp çağırması beni artık çileden çıkarıyor bu durumla daha ne kadar süre baş edebilirim bilmiyorum. Şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu sinirlenmek sesini yükseltmek sadece sizin eşinize mahsus birşey değil emin olabilirsiniz.

adam işte yorulup sinirleniyordur kendine hakim olamıyordur.

işin içinde şiddet hakaret vb.şeyler yoksa kafaya takılacak bir mevzu değil

o bağırırken siz sakin olun cvp vermeyin.
siniri geçtiğinde düzgünce sorunu konuşun.

Bu sinirlenmek sesini yükseltmek sadece sizin eşinize mahsus birşey değil emin olabilirsiniz.

adam işte yorulup sinirleniyordur kendine hakim olamıyordur.

işin içinde şiddet hakaret vb.şeyler yoksa kafaya takılacak bir mevzu değil

o bağırırken siz sakin olun cvp vermeyin.
siniri geçtiğinde düzgünce sorunu konuşun.

Yok bugüne kadar şiddet ya da hakaret olmadı fakat bağırdığında artık benim tahammülüm azaldı istem dışı nefret ettiğimi düşünüyorum artık eşimden.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Baktınız konuşmakla olmuyor aynısı gibi davranın sonrada sen böylesin işet hoş oluyormu diyin.
Çocuklar şahit olmasın!!!

İşte en kötüsü de bu sinirlendiğinde çocukları gözü görmüyor ve çocuklarda doğal olarak korkuyorlar onun bağırmalarından, o zaman ben daha da çok sinirleniyorum ama her seferinde sinirlerime hakim olmak zorunda kalıyorum çocuklar için. Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra bıktım artık senin bu bağırmalarından yemin ediyorum bir gün avazım çıktığı kadar bir bağırıcam göreceksin o zaman nasıl oluyormuş dedim hiç ses yok çünkü siniri geçince yine pişman çünkü.

İnanın ben anlıyorum sizi

İdare etmekten yoruluyor insan sürekli

Esimde aynı evde çok sinirli değildir hatta güler yüzlü cana yakın bırıdır ama dısarıda heran kavga edecek diye onunla bır yere gıtmek istemiyorum

Trafıkte sinirlenir yemek yerken sinirlenir avm de sinirlenir yani o kadar cok ki

Benım de elim ayağım tıtrıyor artık korkuyorum bırılerı zarar verecek diye

Kayınvalıdem gecen demış oğlum bir doktora gıt dıye onada sinirlenmiş gelmiş anlatıyor doğru demiş desem daha cok kızacak yanlıs desem değil

Çaresını bulursanız bana da söyleyın

Benim eşimde daha önceleri çok sinirliydi.siniri gelince akıl gidiyor emin ol.Valla artık takmıyorum.Yapı gereği sesimi yükseltmem hatta cevap bile vermem.Baktı ki hanım takmıyor iplemiyor duruldu biraz.
O bağırınca aklıma güzel şeyler getirmeye bakıyorum.Ne bileyim bir fıkra,güzel bir anı.Ne dediğini bile anlamıyorum.:)
Bu arada baya baya aşmışım yahu:)

Benim eşimde aynıdır
Trafikte falan da öyle birgun kafanı patlatıp eline vericekler diyorum doğru diyorsun diyo gerisi yok
15 yıllık evliyim eskiden duymamazlığa gelirdim şimdi cevap veriyorum çok bozuluyo kalbini kırıyomuşum gulup geçiyorum azda seninki kırılsın diyorum

Son düzenleme:
İnanın ben anlıyorum sizi

İdare etmekten yoruluyor insan sürekli

Esimde aynı evde çok sinirli değildir hatta güler yüzlü cana yakın bırıdır ama dısarıda heran kavga edecek diye onunla bır yere gıtmek istemiyorum

Trafıkte sinirlenir yemek yerken sinirlenir avm de sinirlenir yani o kadar cok ki

Benım de elim ayağım tıtrıyor artık korkuyorum bırılerı zarar verecek diye

Kayınvalıdem gecen demış oğlum bir doktora gıt dıye onada sinirlenmiş gelmiş anlatıyor doğru demiş desem daha cok kızacak yanlıs desem değil

Çaresını bulursanız bana da söyleyın

Evet işte tam da bu inşallah bir çaresi bulunur ama artık ümidimi kaybetmeye başladım.

Benim elimde aynıdır
Trafikte falan da öyle birgun mafanı patlatıp eline vericenler diyorum doğru diyorsun diyo gerisi yok
15 yıllık evliyim eskiden duymamazlığa gelirdim şimdi cevap veriyorum çok bozuluyo kalbini kırıyomuşum gulup geçiyorum azda seninki kırılsın diyorum

Canımı en çok sıkanda bağırmaya başladığında çocukları bile gözü görmüyor kaç kez sakin bir dille ikaz ettim. Trafikte bile millete bağırıyor, kızım arabada şimdi çok korkuyor babam yine bağıracak mı diye bunu da anlatıyorum ama tabii anlayana.

sürekli bağırıp çağıran sinirli erkeklerden nefret ediyorum. birazcık kibarlık ya... eşimde buna dahil. çok çirkin geliyorlar gözüme. bende aynı sizin gibi o an nefret ediyorum ondan.

benm eşimde öyle malesef ! :KK43: . iyiyken harikayızdır ama tek lafta sinirlenir neye kızcağını bilemezsin. hep haklı çıkar oturup tartışamazsın bile sakince. geneli aynı sanırım !! nasıl çözülür bilmiyorum . bazen susup cevp vermesem bile bitirmiyor uzatıyorda uzatıyor. :cry:

benm eşimde öyle malesef ! :KK43: . iyiyken harikayızdır ama tek lafta sinirlenir neye kızcağını bilemezsin. hep haklı çıkar oturup tartışamazsın bile sakince. geneli aynı sanırım !! nasıl çözülür bilmiyorum . bazen susup cevp vermesem bile bitirmiyor uzatıyorda uzatıyor. :cry:

Bende bu duruma gelmeden önce (yani artık sinirlerime hakim olamıyorum) susardım cevap vermezdim başka şeylerle uğraşırdım o zamanda baş çavurun beygirimi konuşuyor karşında cevap versene diye bağırırdı.

öfke kontrol sorunu var sanırım eşinizde.
benimkinde var mesela.
çok çabuk sinirlenir, bağırır çağırır, sinirlerimi bozmaktan başka zarar vermez ama.
trafikte falan da aynı, işyerinde de öyle.

öfke kontrolüyle ilgili makaleler okutuyorum ona.
psikoloğa gitmeye ikna ettim aslında ama iş ciddiye binince yan çiziyor.
ilaç falan kullanmam diyor, sinirlenince kalkıp gideceğim içeri odaya ben gelene kadar beni rahatsız etmeyin sakinleşeyim taktiğini uyguluyor son bir kaç aydır.
işe yarıyor gibi.

öfke kontrol sorunu var sanırım eşinizde.
benimkinde var mesela.
çok çabuk sinirlenir, bağırır çağırır, sinirlerimi bozmaktan başka zarar vermez ama.
trafikte falan da aynı, işyerinde de öyle.

öfke kontrolüyle ilgili makaleler okutuyorum ona.
psikoloğa gitmeye ikna ettim aslında ama iş ciddiye binince yan çiziyor.
ilaç falan kullanmam diyor, sinirlenince kalkıp gideceğim içeri odaya ben gelene kadar beni rahatsız etmeyin sakinleşeyim taktiğini uyguluyor son bir kaç aydır.
işe yarıyor gibi.

Keşke benimki de biraz başka odaya gitse sakinleşmek için ama nerede cevap versen bir türlü vermesen bir türlü nasıl davranacağımı şaşırdım artık.

Bende bu duruma gelmeden önce (yani artık sinirlerime hakim olamıyorum) susardım cevap vermezdim başka şeylerle uğraşırdım o zamanda baş çavurun beygirimi konuşuyor karşında cevap versene diye bağırırdı.

ay aynen aynen :( :( . hu kime diyorum salak mısın anlamıyor musun dediği bile olmuştur. . seni kale almadığımı anlamıycak kadar sen salaksın demiştim bende.
ama yok susmakta konuşmakta bazen çözüm olmuyor. o istiyor ki o bağırsın ben hiç alınıp kırlmadan küsmiyim. barışıp devam ediyim. zor ya. merhamet versin rabbim bu erkeklere

Merhaba arkadaşlar 13 yıllık evli iki çocuk sahibi çalışan bir bayanım. Eşim eskiden aşırı sinirli bir insandı zamanla o huyunu törpüledi, son 5-6 yıldır daha sakin. Fakat ara ara yine parlamaları oluyor sinirlendiğinde bağırıp çağırıyor sonrasında pişmanlık. Ama ben o kadar sıkıldım ki bu durumdan, aşırı kıskanç bir yapısı var defalarca konuştum ama o huyunu bir türlü törpüleyemiyor ve ben çok yoruldum artık. Bağırmaları beni öyle bir duruma getirmişki şimdi en ufak bir bağırmasında kaldıramıyorum, sinirlerim boşalıyor resmen elim ayağım titriyor ve kendime hakim olamıyorum. Genel anlamda aileme karşı saygılı, çocuklarına ve bana karşı ilgili, işten eve, evden işe giden bir adamdır. Sinirlendiğinde bağırıp çağırması beni artık çileden çıkarıyor bu durumla daha ne kadar süre baş edebilirim bilmiyorum. Şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: YAPIN GİTSİN ya da o ortamı terk edip sesini daha az duyacağınız bir odaya geçin :KK53: ama ben çoğu zaman işi dalgaya vuruyorum (tavsiye ederim :KK9:)

ay aynen aynen :KK43: :KK43: . hu kime diyorum salak mısın anlamıyor musun dediği bile olmuştur. . seni kale almadığımı anlamıycak kadar sen salaksın demiştim bende.
ama yok susmakta konuşmakta bazen çözüm olmuyor. o istiyor ki o bağırsın ben hiç alınıp kırlmadan küsmiyim. barışıp devam ediyim. zor ya. merhamet versin rabbim bu erkeklere

Amin inşallah.

Back
X