Eşinizin anlatmasına keşke izin verseydiniz. Belki başka erkeklerin size bakışını yakalamış ve ondan rahatsız olmuş olabilir.Ama ne olursa olsun kimsenin bir başkasını hele ki eşini bu kadar üzmeye hakkı yok.
bu kadar üzme kendini bak erkekler diğer hemcinslerinin bakış açısını bilio belki bi durum rahatsız etmiştir veya diğer erkeklerin düşünebilecekleri seyler yada ne bilim sana bakabilme ihtimali yüzünden asabileşmiş olabilir benden sana tavsiye anlatmak istediğinde dinle yada böle bi tartışmada ağlamak yada sarılmak yerine gec karsısına bana hatamı niye bu kadar büyük tepki verdiğini söle ki bi daha yapmayayım böle triple olmaz de sakince konuşmayı dene sakin olmaya çalış olur mu erkekler biraz böle napalım kadın olarak onları bazen dengelemek bize düşüyor yuva bu böle seylerle yıpratmayın birbirinizi
öyle yaptım zaten hiç olmadığım kadar sakindim . normalde ben bağırır çağırırım ama bu defa sakindim ve bana ne olduğunu sölemek yerine git başımdan dedi itekledi işte
canım benim cok iyi anlıyorum seni ne yaptım ben bu tepkiyi hakkedecek diosun ama dediğim gibi bide yanındada değilmiş ya gittiğin yerde allah bilir nasıl kurdu kafasında da o kadar abileşti öle düşün eşin seni çok sevio bence oyüzden böle tepki veriyo herkes bir değil kimi kızınca kırılınca sakince anlatır ağlar kimide bağırır trip yapar küser kırar bile hatta.Rabbim başka sorunlar yasatmasın ne sorunlu insanlar ne evlilikler okuyoruz burda ibretlik böle seylerle yıpratma kendini al karsına esini bidaha bana böle davranma bişi olunca anlatmassan ben hatamı anlayamam de bi karar bağlayın bidaha üzmeyin birbirinizi.Biraz uzun yazdım ama:)
sadec bu değil daha başka sorunlarda var evet ama son yaptığı bu artık dediğin gibi keşke tek sorunumuz bu olsa . ama olmuyor gene de insan kırılıyor canı acıyor . çok gücüme gitti benim .
bak ben evlilik konusunda biraz eskiler gibi düşünüyorum herseyi cok didiklememek kafaya takmamak lazım eger esin seni aldatmıyosa evin rızkını dısarda bos seylere zevklerine harcamıyosa yalan sölemiyorsa ve ilgiliyse eviyle geri kalan hersey yoluna girer bi şekilde.Allah affedilemeyecek kırgınlıklar yasatmasın bu bişi değil neler yasıo insanlar hep şükret dua et inan zamanla diceksin ki ayy neden takılmışım buna tabi diğer sorunlarını bilemem ben ama dediklerim dışındaki hersey bi şekilde düzelir
evet haklısın ama ilgi de yok işte daha önce ki konulrımıa bakarsan anlarsın ilgilenmez etmez evin içinde . dışarı çıkarız onu ilglenmek sayar falan filan. artık öyle bi duruma gelmişiz ki en ufak şeylerden bile tartışabilir olduk . anlayamıyorum ben. aslında bu bir bluz meselesi değil eminim sadece ne olduğunu bilmiyorum işteee
hayır severek değil . görücü usulü . 9 ay nişanlıkaldık o dönem bize flört gibi geçti işte. yaa tabii ki de anlatıyorum ban sen şöle yapıyorsun ben üzülüyorum kırılıyorum senden beklemiyorum tabii ki diyorum tamam aşkım bitanem diyor 2 gün sonra gene aynı. aslında biz evlendikten sonra çok sıkıntılar yaşadık . ve en ufak bir bluz olayında bile patlak verir oldu bu iş artık. demekki diyorum o kadar kikonuştunuz mu bunun için hiç neler istediğini anlattın mı ona ama bak bunları yaparken uslubuna dikkat et suçlar gibi değil üzüldüm eminimki sen böle düşündüğümü bilsen yapmazdın bil diye anlatıyorum anla beni ömür geciricez senle sorunlarımızı çözmemiz lazım falan de tatlı dilini güler yüzünü eksik etme bakalım ne dicek bide bişi sorucam severek mi evlendiniz?
bence kıyafetıne laf ettıgı zaman
daha sonra yanına gidip asla sarılıp öpmeyecektın. erkeklerin mantığına göre bu senın haksız oldugunu gösterır.
sonuçta kıyafetınde bişi yokmuş.
ya bi blu pantolonda olsa olsa ne olur ki zaten bluz sıfır kol biile değil yarım kol ve sadece azıcık gögsü açılıyor . bende düzltiyorum ama dediğim gibi sadece bi bluz meselesi olamaz . ben eşimi tanıyamıyorum çünkğ ne zaman neye kızdığını bilmiyorum . kızıyor bazen soruyorum suna kızdım diyor ama ona göre doğru değil o o yüzden çatışmalar oluyor aramızda işte. sarılıp öpmem de gereksiz yere uzamaması için . hep ben alttan alıyorum der her defasında ben alayım dedim bin pişman oldum
hayır severek değil . görücü usulü . 9 ay nişanlıkaldık o dönem bize flört gibi geçti işte. yaa tabii ki de anlatıyorum ban sen şöle yapıyorsun ben üzülüyorum kırılıyorum senden beklemiyorum tabii ki diyorum tamam aşkım bitanem diyor 2 gün sonra gene aynı. aslında biz evlendikten sonra çok sıkıntılar yaşadık . ve en ufak bir bluz olayında bile patlak verir oldu bu iş artık. demekki diyorum o kadar ki
tahammülümz kalmamış birbirimize o kadar ki uzaklaşmışız diyorum. bu olay bluz falan değil birikmişliklerin patlaması . şimdi anlat diyeceğim sen giyme dedim giydin diyecek konu saptıkça sapacak şunu yapmadın bunu demedin diye. aslında konu basit bir bluz değil. bizim ciddi sıkıntılarımız var ve aşamıyoruz...ve bunu nasıl yapacağız bilmiyorum 1 gün ii olsak 1 hafta kavga ediyoruz değişik nednelerden dolayı ne bileyim işte . ondan yoruldum artık ondan bunaldım
yengeç burcu mu?
hayır balık tam terine duygusal olması gerekirken hiç alakası yoktur duygusallıkla
hayır balık tam terine duygusal olması gerekirken hiç alakası yoktur duygusallıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?