• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık ne yapsam olmuyor :((

erkekler neden eşlerini dışarı çıkardığı zaman kendilerini karımla çok ilgileniyorum moduna sokuyorlar..sokağa çıkarmak ilgilenme modeli midir? hayır yanı böyle bir şey varda benım mi haberım yok.....bu numuneden bizim evde de bir tane varda o sebepten soruyorum......

heralde öyle ki canım hepsi aynı şeyi söylüyor baksana. ben seni dışarı çıkarmıyor muyum gezmiyor muyuz ?? ahh erkekler hepsi aynı yavv

genelde yengeçler bir şeye kızar ve başka şeyden çıkarır acısını, halbuki başka bir şeye kızmıstır ondan sordum.

zor gerçekten ne zaman neye kıyacagını bılmıyorsun, sen eşinin yanında göğsüne ve belının açılmamasına dıkkat et, göz hapsıne alacaktır senı
ve daha önce kesin evde falan eğilirken göğsün gözükmüştür, dışarıda da öyle oluyor sanıyordur, erkek zihniyeti işte.

tamda üstüne bastın işte aynen de öyle . sen dışarı da da böyle rahatsın diyor bana .

birde sunu söliyeyim gerçekten hatasız olduğun bi konuda gidip alttan alma ki oda hatalarını görsün senden beklemesin hep oda yanlış çünkü

ya dediğim gibi anlamıyorum ki neye kızıp neye kızmadığını ahh bi anlasam dikkat edecem de ben bişey yapıyorum sonra bi bakıyorum canı sıkılıyo ne oldu diyorum sen şunu şöle yaptın diyor halbu ki o bana göre kızılacak bişi değil bilmiyorum nasıl davranacağımı ben artık

tamda üstüne bastın işte aynen de öyle . sen dışarı da da böyle rahatsın diyor bana .

bu erkek mıletı eşlerini ne sanıyorlar anlamıyorum.
hatan da var senın, eşin sana kızdıgında ona sarılmayacaktın, daha çok cesaret alıp yaptıgının doğru oldugunu sanmıs.
nasıl olsa eşinin kafasını değiştiremezsın, o yüzden onun yanındayken çok dikkatli ol, başka yerlerde de öyle oldugunu sanır ve sanıyormuş zaten...

otur konus dıyecegım ama, nafiledir eminim
''ben evde böyle rahatım dıye, dışarıda da öyle mıyım sandın, ne sanıyorsun sen benı? evimde rahat olamayacagımda nerede olacagım? bu tarz şeyleri kıyaslamaktan vazgeç, ciddi anlamda saçmalıyorsun, ben dısarıda nasıl hareket edecegımı iyi biliyorum'' de eşine.

birbirini severek tanıyarak uzun süreli flörtlerden sonra evlenen insanlar bile aynı evin içine gelince sorunlar yasıo ki siz cok az tanımışsınız evlenmeden önce birbirinizi senin hataların yok mu peki biraz iki taraflı düşün 2 gün tutuyosa sözünü belki sende onu bu sözü tutmak için yönlendirmiyosundur yanlış anlama seni suçlamıyorum sadece cift taraflı düşünmeye çalışıyorum olmadı gidip birlikte psikolojik destek alın zaman zaman kişi buna ihtiyaç duyabilior

yaa tabi benimde hatalarım olmuyor değil ama çok iyiyken bir bluz meselesinden buralara geldik ben ona kızıyorum daha doğrusu kırılıyorum

bu erkek mıletı eşlerini ne sanıyorlar anlamıyorum.
hatan da var senın, eşin sana kızdıgında ona sarılmayacaktın, daha çok cesaret alıp yaptıgının doğru oldugunu sanmıs.
nasıl olsa eşinin kafasını değiştiremezsın, o yüzden onun yanındayken çok dikkatli ol, başka yerlerde de öyle oldugunu sanır ve sanıyormuş zaten...

otur konus dıyecegım ama, nafiledir eminim
''ben evde böyle rahatım dıye, dışarıda da öyle mıyım sandın, ne sanıyorsun sen benı? evimde rahat olamayacagımda nerede olacagım? bu tarz şeyleri kıyaslamaktan vazgeç, ciddi anlamda saçmalıyorsun, ben dısarıda nasıl hareket edecegımı iyi biliyorum'' de eşine.
anlamaz ki söylemiyorum mu zannediyorsun söylüyorum ama nafile hep aynı hep aynı değişmiyor

yaa tabi benimde hatalarım olmuyor değil ama çok iyiyken bir bluz meselesinden buralara geldik ben ona kızıyorum daha doğrusu kırılıyorum

senin esin balık görünümlü yengeç bence:)erkek kafası diorum ya nasıl kurdu beyninde kim bilir sen hatan olmadığında kendini geri cek biraz bide onu dene bakalım nolucak

anlamaz ki söylemiyorum mu zannediyorsun söylüyorum ama nafile hep aynı hep aynı değişmiyor

aklında boşanma olmadığına göre, onun yanında yabancı bir erkekmiş gibi; beline, göğsüne dikkat edeceksın o zaman
başka bir yolun oldugunu sanmıyorum.
gözü hep senin oranda buranda olacaktır:34:

Son düzenleme:
aklında boşanma olmadığına göre, onun yanında yabancı bir erkekmiş gibi; beline, göğsüne dikkat edeceksın o zaman
başka bir yolun oldugunu sanmıyorum.
gözü hep senin oranda buranda olacaktır:34:

emin ol öyle yapıyorum zaten hep sağımı solumu çekiştiririm ama gene de yaranamam işte

senin esin balık görünümlü yengeç bence:)erkek kafası diorum ya nasıl kurdu beyninde kim bilir sen hatan olmadığında kendini geri cek biraz bide onu dene bakalım nolucak

anlamadım ki ben , ne ??? genelde hep öyle yaparım zaten ama bu defa yapmayayım dedim aldım ağzımın payını. yapmayınca da hep ben alttan alıyorum der

Son düzenleme:
emin ol öyle yapıyorum zaten hep sağımı solumu çekiştiririm ama gene de yaranamam işte

yok, yok kesin evdeyken falan gördü seni ve o yüzden sana böyle davranıyor
yoksa nereden gelıyor bu saçma sapan düşünceleri?
kesin evdeyken gördü:34: ve bir kere gördü yaa, hep öyle olacak sanıyor.

gerçekten kötü bir durum ama, evınde bıle rahat olamıyorsun, zihniyeti başka eşinin aklı; 'bu kesin dışarıda da böyledır'' şeklinde işliyor

ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum buraya neden yazıyorum onu da bilmiyorum sadece bu sıkıntıyı içimden atmak istiyorum.
dün arkadaş kızının doğum gününü yaptı bende bi bluz pantolon giydim etmediğini bırakmadı eşim onun şurası burası açılıyo sen neden giydin diye inanın sadece gögsü açılıyo bende kapatıyorum yok efendim giymeseymişim.
Dünden beri hayatı zindan etti bana bugün geldim sarılıyorum öpüyorum çekil yanımdan yağcılık yapma diyor . çıldırdım resmen sen neden böyle yapıyorsun ne yaptım da bana böyle diyorsun diyorum git başımdan diyor itekliyor beni çok gücüme gitti böyle yapması bende afedersiniz biriyle mi yakaladın namussuzluk mu ettim de böyle yapıyosun dedim gene aynı şeyleri söledi.
hızımı alamadım bahçeye çıktım kızımı da aldı yanıma geldi muhtemelen kız ağladı ondan geldi
tabi ben ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ne olduğunu da söylemiyor itekleyip duruyor beni.
ben tekrar içeri girdim banyoya kapattım kendimi ama nasıl aglıyorum ben .
bir de gıcık yapıştı boğazıma boğuluyorum nefes alamıyorum bu telaşlandı kapının altından falan bakıyo ne oldu diye
sonra baktım kız ağlıyo çıktım .
gel anlatayım ne olduğunu dedi anlatma dedim geçtim kızı sakinleştirdim gittim müzik dinledim biraz sonra uyumaya gitti. ahh ne olduğunu bi bilssem bilmyorum ki sadece bluz meselesi olamaz bu bana öyle geliyo.
çok yoruldum . sadece 2,5 sene oldu ama çok çok çok yoruldum . artık ne yapacağımınasıl davranacağımı bilemiyorum ben ...

sankı baska bısey var gıbı geldı bana...esinizle sakınce konussaydınız keskee...

gerçekten kötü bir durum ama, evınde bıle rahat olamıyorsun, zihniyeti başka eşinin aklı; 'bu kesin dışarıda da böyledır'' şeklinde işliyor

aynen öyle işte başka adm olsa eşim evde rahat gezsin der bu da sen burada bölesin dışarda da böle rahatsın diyor.evt evde gördü :P

aynen öyle işte başka adm olsa eşim evde rahat gezsin der bu da sen burada bölesin dışarda da böle rahatsın diyor.evt evde gördü :P

evde o şekilde olmanın açıklamasını yapmalısın, anlamıyorsa zorla kafasına sokacak ve daha dikkatli olacaksın.
saçmalığa bak.:19:

allah yardımcın olsun.
asla eşinle tartıştığın zaman ve haklıysan yanına gıtme! erkek beynı böyledır; haklı oldugunu sanır.

diyorum yaa artık ben nasıl davranacağımı bilemez oldum ne zaman neye kızdığını bilmiiyorum . bazen gülüyorum kızdığı şeylere okadar yani ama cıks olmuyor aşamafığımız şeyler var. benimde onunda :(:

hayır balık tam terine duygusal olması gerekirken hiç alakası yoktur duygusallıkla

hiç şasırmadımmm balık oldugunaa...aşırı kıskancc..içindekı savaslar fırtınalar asla bıtmezz...ve asla ve aslaaaaa onu ne tanırsın nede anlarsınnnnn..cunku bı sanıyesı bı sanıyesını tutmazz...allah yardımcın olsunnn...sana tavsıyemmmm eger ciddi bi şekilde karsına alıp herseyı göze alarak ayrılık da dahılll konumazsan yanı bıraz gözdagı vermezen basedemezsın..belkı böle duzeltebılırsın bıraz die dusunuyorummm..yoksa hep allttan alarak hıcbıseyduzelmezz...

Back
X