Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 negetif tüp bebek sonrasında ne yapmalıyım bana yardım edin.
En çok insanı etrafındaki insanlar yıpratıyor rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın
yapman gereken ilk önce kendini toparlamak ben ne istiyoruma diye düşünüp eğer anne olmak istiyorsan pes etmeden bu 3 tedavini sorgulamak eğer 3 tedavinde aynı uygulandıysa hemen merkezini değişmen çünkü 2 kez aynı uygulama yapıldıktan sonra ısrar etmek anlamsız sonrada araştır bu durumu yaşayanlar neler yapmış hangi tedavilerden geçmiş bunlarıda öğren yeniden denemek istediğinde herşeyi bilen biri olki doktorunun tedavisini sorgulayabil yapılması gereken tüm testleride yaptır kısacası pes etme hedef belirle sonuca ulaşmak için azmet ...
slm mavielle tanışabilirmiyiz sanırım balıkesirlisiniz bilgilerinizden bi arkadaşıma çok benzettim sizin içinde bir sakıncası yoksa tabii
ben neriman
ewet cnm balıkesirliyim sendemi balıkesirdesin?
3 negetif tüp bebek sonrasında ne yapmalıyım bana yardım edin.
evet bende balıkesir / gönenliyim
burda olma sebebim çocuğumun olmayışı tüm yazılanları okuyorum araştırıyorum belki bi umut diyorum yani böyle
Selam Arkadaslar
Insallah Rabbimin izniyle Anne olacaksiniz bu yolda moral cooook onemli pozitif olacaksiniz Biliyorummm coook zor her negatifin ardindan dibe vurmak oyle hemen yelkenleri suya indirmek yoook
Sabirla,duayla,Azimle asilacak bu guclukler.3 negatif biliyorum insanin cani yaniyor hemde nasil helede doktor yuzune karsi bosu bosuna ugrasmayin artik sizin kesinlikle cocugunuz olmaz deyip elindeki dosyayi kapatip ben bu dosyayi kapattim artik sizde kapatin dedigi anlar yokmu................!iste o an canim yanmisti hemde nasil yanimda esim yer yarilsaydida dibe vursaydim dedigim gunler.
Caresizlik sözun bittigi yerdi hekimlere gore ama ben kapatmamistim dosyami Allahima sigindim Rabbime sigindim bunlar bir imtehandi Yuce Rabbim verecekti hep inandim guvendim,Asla isyan etmedim,
Kendimi toparladim guclu olacaktim melegim beni bekliyordu hep beynime oyle telkin ettim.
Baska bir doktora gittim butun tahllimlerim maalesef Menepoz denildi ANTI_MULLRIN hormonum 0.3 yumurtaniz olmaz olsada kaliteli olmaz dollenmez dediler yinede yikilmadim oyle bir gucle ciktimki odadan.
Artik dahada guclenmistim her olumsuzlugun ardindan Rabbim bana guc veriyordu.Bunun bilinciydeydim.Bir seyler yapmaliydim beynimi kemiriyordu doktorun sozleri ve hemen kurlere basladim once sogan sonra incir 3 ayda hayit tohumu ictim esimle daglara gidip bogurtlen koku sökup ictim 15 gun inanin zehir gfibiydi artik oyle olmustumki zehir ic deseler icecektim
Canim vatanima yola ciktim hatta UMUDA YOLCULUGUM BASLIYOR topik actim herkezden dua aldim.Ve turkiyede 3. migroda toplamda 8. migro tedavimde tek bir yumurtayla hamile kaldim sukrolsun hamdolsun Rabbime oglum 2 yasini geciyor.
20 sene sonra Mevlam bizlere nasip etti ins sizlerede nasip edecektir
Inanmak basarinin yarisidir Mevlam her daim yar ve yardimciniz olsun
Allahim nasip ederse ogluma kardes istiyorum bunca cektigim aciya ragman Mevlam eylerse guzel eyler ins
Sormak istediginiz sorunuz varsa seve seve cevaplarim Allaha emanet olun Sevgiler![]()
Şu an bana öyle bir umut ışığı oldunuz ki Allah ne muradınız varsa versin. Yanınızda olsam da sarılsam. Gözlerim dolu dolu yazıyorum. Ben de 12 yıllık evli 4 negatif sonuç almış 34 yaşında biriyim. Tek yumurtalığım var. Tedavimlerimde az ama kaliteli yumurtalarım oldu fakat Allahın takdiri olmadı. Cumartesi yeni bir tedavi için merkeze gittim ve AMH testi istendi, benden kalp çarpıntısı ile bekliyorum sonucu. Doktor biraz açık konuştu ve düşük çıkarsa pek fazla ümitlenmemi söyledi. Gerçi geçen sene aynı doktor sizden can çıkar demişti. Bir sene de bu kadar değişir mi bilmem. Soğan suyuna başladım bir umut. Çalışıyorum ve işime konsantre olamıyorum. Allah bebek hasretiyle yanan herkesi sevindirsin inşallah.