• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
kurallar gereği flood yani başka bir üyenin yorum yazmasına fırsat vermeden arka arkaya yorum yazmak yasaktır.
Lütfen peşpeşe mesaj yazmamaya özen gösteriniz.

karısı kısa olan uzun, uzun olan kısa, sarışın olan esmer, esmer olan sarışın, cilveli olan cool, cool olan cilveli ister vs.. yada ilgisini çeker bence... hep elde edilemeyenin bi gizemi çekiciliği vardır...bazen benzer özelliklerde yada daha vasat daha çirkin kadınlarla bile aldatılanlar oluyo...tek çekiciliği elinin altında ki değilde yabancı biri olması belki de..

senin konuna gelirsek bu şekilde umursamaz oluşu sinir bozucu tabi ki ama sende umursamaz olmaya çalış, hele boy konusunu kesinlikle aklında çıkar...onu defolarına odaklan....kimse mükemmel değildir... o senin hayallerinde ki prens fln mı sanıyo kendini?!

uzun boy seviyomuş öyle mi .Böyle şeylere zamanında bende çok takardım .İlk erkek arkadaşımla evlendim.Hem nasıl sevmek.Birbirimizden haber almadan yaşayamazdık.Günde on öğün aradı .Bana ulaşamadığında acı çekiyo gibiydi.Uzun boyluolmamda onun çok hoşuna giderdi.Onu çok sevdiğim için iğneyle kuyu kazar gibi tüm vücut iğneli epilasyon yaptırdım(ikinci el araba parası ödedim) onun için onca ağrıyı çekip o kadar zamaan harcayıp kaymak gibi oldum.on kilo zayıfladım.90-60-90 olmasam dahi ona yakın ölçülerim oldu.Zamanım olsa platesle onu da yapardım .Sonra estetik cerrahlarıyla görüşmelerim oldu.Göğüslerim ve yüzüm biraz daha dolgun olmalıydı.Bendeki manyaklığa bak .Hepsi kocam beni biraz daha beğensin diye.Sonra ne mi oldu.Meğerse tenine sarışın teni değmeden yapamıyormuş.Psikolojimin düzelmesi bir senemi aldı.Ondan intikam almaya da çalışmadım.Kendi işime bakıyorum .Senin neye benzediğin öemli değil.Kocanın sana ne hissettirdiği çok önemli.Eşin ya seni sevmiyor ya da karakteri oturmamış.İki durumunda senin ilgi alanına girmemesi gerekiyor.Kocanı düşünmeyi bırak.Seni mutlu eden şeylere yönel.Bu süre içersinde evliliğiniz iyi yada kötü yönde şekillenecektir

malesef erkeklere fazla açık olmamak gerekiyor.. biz duygularımızı saklama gereği duymuyoruz ama, bu açıklık onların şımarmasına neden oluyor.. benim nişanlım, güzellik konusuna takılmaz, hatta ben bazen olta atıyorum burnumu mu yaptırsam falan diye, kıyameti koparıyor.. benim de boyum 155, bence eşin seni kıskandığı için öyle davranıyor.. malum yaşın daha çok genç ama, bodur tavuk her zaman piliç diye bi söz var.. moralini bozma sakın..

Özür diledi mi peki uyuz kocan :27: Bu arada canım her konuda hak verdim sana ama tek kızdığım nokta kadınların cinselliklerini kullanarak erkekleri elde etmeye çalışması mesela sen demişsin o işi kastederek görüşrüz diye bence bir erkek kadar bayanlarında ona ihtiyacı var erkekleri bu kadar basit insanlar olarak görmemizden kaynaklanıyor sanıyoruz ki bir erkeğe şeyi versek tamam halbuki değil .Daha yaşın küçük zamanla öğreneceksin inşallah

mub, sen daha kendin çocuksun canım

eşinse çocuktan beter. sakın çocuk yapma

bu erkekleri zaten anlamam hep böyledir tavlamak için elinden geleni yaparlar sonra güvenirsin hadi dersin evleniyorum evlenirsin sonra beğenmemeye başlarlar .sana kısasın beğenmiyorum demiş sende deseydin evlenmeden önce görmedin mi yani bune saçma birşey .seni kızdrımak için söylemiş olabilir takılma bence .dış görünüş okadarda önemli değil bir süre sonra herkes aynı oluyor .35 den sonra en güzel kadın bile güzelliğini kaybediyor güzellik geçicidir .

özür dilemedi ama ben sana şaka yapıyorum sende hemen herşeye alınıyorsun dedi birde kızdırmak çok hoşuma gidiyo dedi odun ayyy . gerçketen herşeyin yolunun yataktan geçtiğini sanıyodum çok yanılmışım bağlanır falan sanıyodum yanılmışımmm yaşaya yaşaya öğreniyor işte insan. çoçuk yapmayı o kada ristiyorumki ay deli gibi bebeğim olsun istiyorum çok seviyorum çoçukları :emir_bebek:

arkadaşım yorumlarını okudumda hata sende :D:52: o adam öyle şımartılırmı anacım ne olursa olsun onlar övgüyü güzel sözleri haketmiyorlar. :52:
benim boyum 1.75 nişanlımın 1.85 ama ben hiç övmem daha çok yerden yere vurarım kelsin derim göbeklisin derim oda o göbekte yatçak kaç tane kız bulurum der. bende ıyykkk derim öghh derim yani bozulur :1: en sonunda pes eder kabul eder sende kabul ettir onun kötü yönlerini şakayla karışık tabi :51:

arkadaşım yorumlarını okudumda hata sende :D:52: o adam öyle şımartılırmı anacım ne olursa olsun onlar övgüyü güzel sözleri haketmiyorlar. :52:
benim boyum 1.75 nişanlımın 1.85 ama ben hiç övmem daha çok yerden yere vurarım kelsin derim göbeklisin derim oda o göbekte yatçak kaç tane kız bulurum der. bende ıyykkk derim öghh derim yani bozulur :1: en sonunda pes eder kabul eder sende kabul ettir onun kötü yönlerini şakayla karışık tabi :51:

Eslaa, nişanlını yerden yere vurma ihtiyacını neden hissediyorsun?
Buna cevap verirsen, konu sahibinin kocasının, kendisini aşağılama sebebi de ortaya çıkmış olur belki.

eşinin burcu neydi? bana göre takıntılı insanlar çok eleştirirler.bi arkadaşımdan öğrendim bunu.hep birilerini eleştirirdi.anladımki kendiyle ilgili sorunları var.hep kıyaslıo eleştirdiği insanlarla kendini.içini öyle rahatlatıyor.senin eşinde bence böyle.valla erkeklerde bu var hani özgüvenini bitirip kendine bağımlı yapmaya çalışıyorlar.erken noktayı koyarsan rahat edersin.ben bu güne kadar hiç kilo problemi olmayan bi insandım.halada öyleyim.evlendiğimiz ilk zamanlar biraz kilo aldım eşim işte kilomu aldın sen vss bişeyler dedi (ama kırıcı bi şekilde değil tabiki) ben takmaya başladım.sonra ablam dediki sende bişiler söyle oda mükemmel değil ki evlendikten sonra eşim benden daha fazla klo aldı.şimdi 9.ayımdayım hamileyim eşim geçenlerde dioki boyunmu uzadı senin ne:)) haha yani arada eleştirmek lazım galiba:) hoş annemde dedi ama bu yaştan sonra uzayamam heralde.

:9: BODUR TAVUK HER DAİM PİLİÇ demişler.. Yaşı ilerledikçe onun tipi kayacak ama sen hep 5 yılda 1 yaş alacaksın.. Sevin bence.. :21:

Eslaa, nişanlını yerden yere vurma ihtiyacını neden hissediyorsun?
Buna cevap verirsen, konu sahibinin kocasının, kendisini aşağılama sebebi de ortaya çıkmış olur belki.

şimdi yerden yere vurmak demiyelimde kendini beğenmişlik yaptığı zamanlar şakayla karışık söylediğim kelimeler bunlar. ben asla nişanlımı yerden yere vurmam. hani eşler arasında şakalaşma durumu vardırya onun gibi bi durum buda. yoksa o bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği dir gözümde. ben sadece arkadaşa demek istediğim bukadar şımartılmaz bir erkek.yoksa en sonunda görüldüğü gibi tepene çıkarırsın en sonunda ya seni aşşağılar yada beğenmez demek istediğim buydu :34: erkeklerin kafası kadınlarınkinden farklı çalışır bana göre böyledir. onlar kesin ve nettir kadınlar gibi bi sözün altında bin tane anlam çıkarmaya çalışmazlar.hayırsa hayır evetse evettir. benim yazımla arkadaşın kocasının aşşağılama sebebinin arasındaki bağlantıyıda anlayabilmiş değilim.

eşin sana şaka yapıyorum seni kızdırmak hoşuma gidiyor demiş bu doğru bence:40:sanırım erkeklerin çoğunda bu huy var benim kocamda bana takılmayı sever.kendini çok beğenir paşam:19:ben hiç umursamıyorum insanoğulu kendini beğenmezse çatlar ölürmüş diyorum:9:boşversene canım boy kilo şu bu umursama gül geç seni evlenirken görmemiş mi :19:şimdi hiç konuşmasın.ayrıca erkekler her zaman fitler mi erkeklere fazla yüz vermeyeceksin:31:

onu takmıyorum artık kendime güveniyorum rabbim beni böyle güzel görüp yratmış belki uzun olsaydım sevimli olamayacaktım belki insanlara yukardan bakacaktım mutluyum artık böyle amannnn bu dünyada bi omu kaldı dert edinecek diyorum o da alışacak zamanla isterse alışmasın kendi bilir dimi kızlar :) :27:

onu takmıyorum artık kendime güveniyorum rabbim beni böyle güzel görüp yratmış belki uzun olsaydım sevimli olamayacaktım belki insanlara yukardan bakacaktım mutluyum artık böyle amannnn bu dünyada bi omu kaldı dert edinecek diyorum o da alışacak zamanla isterse alışmasın kendi bilir dimi kızlar :) :27:

eminim genç olduğun kadar çok güzelsindirde eşinde senin kadar toy görünüyo ..evliliğin farkındalığını yaşamıyo sanırım ...evlilikte daha kilo almak var hastalık var menapoz var yaşlılık var...sana boyunu uzun göstermeye yarayan bişeyler alırsa ciddi bir şekilde saçmalama de, kendini aptal gibi hissetsin

Boy falan hikaye erkekler kadın havalanmasın, değerini anlamasın bana razı olsun diye bunları söylüyorlar. Benim eşim de geçen hafta dedi kısaymışım. Benim boyum 1.62 eşimde 1.87 falan. Bende alırken gözünü mü bağladım dedim ufak çaplı tartıştık. Ki boyumu problem etmem hep spor ayakkabı giyerim. Alımlı olmamı, erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda olmamı kaldıramıyor. Yoksa silah dayayıp evlendirmedik hiçbirimiz.:82::82:

İsyanda ne demek
Eli kolu bacağı olmayanlar ne yapsın peki..
İsyan çok büyük günah..
Size verilenlere şükrederseniz dünyanın en mutlu insanı olursunuz inanın bana.
Ama böyle yakınarak şımarıklık ederek değil..
Bunu engelli bi arkadaşımız okusa ne kadar üzülürdü kim bilir.
Her halimize şükretmeyi bilmedikten sonra hayatımız nasıl düzene girecek diye beklicez ki biz.

Back
X