eşimin ilğisizliğinden yoruldum neden evlendimki niye daha genç kızlığımı bile yaşayamamışken . eşim bana hep soğuk ilğisiz buz dolabıylamı evlendim ki . konuşuyoduk beni çkici buluyomusun dedim hayır dedi sinirlendim ama görürsün dedim nasıl olsa peşimde gezersin malum işten dolayı ben ne zaman istedimki senden dedi daha yenide telefon açtım yarın yemege gelecekmisin die hadi kapat dedii ben daha sorumu soramamışken tlefonu yüzüme kapattı beni hiç önemsemiyo beğenmiyorr herkes beğeniyo bi ona kendimi beğendiremedim ağlıyorum inanınki eşimin uzun boy takıntısı var beim boyumda kısa ! napıyım yani güzel olmak için çekipte uzatayım mı kendimi allahım sana isyan mı edeyim beni böle yarattın diye napayım şimdi ona o kadar kızdımki konuşmak bile istemiyorum gerçi tavşan dağa küsmüş dağın umrundamı
Canım yiine her konuda olduğu gibi aynı derdi paylaşan insanlar olaya aynı açıdan bakıyorlar.Onların hatası değl tabikide normal olan bu.Fakat bunu bambaşka şekilde ele alalım.Eşinin seni beğenmemesi değil de senin onu beğenmemen tarafını düşün.Eşinin değiştiğini soğuklaştığını artık eskisi gibi olmadığını düşünüyorsun.Ki bu bir erkek için çok kötü bir durum.Bir kadın artık onu beğenmiyor.Seni ağlattığını söylüyorsun bu da mutsuz ettiğinin kanıtı.Şimdi eşine gelelim seni çekici bulmadığını söylüyor konuşmalarınızı kesiyor seni beğenmiyor kısaca.Peki şu an kim daha kötü durumda?Sadece dış görünüşünle ilgili yorum yapan eşin mi?Yoksa onun içsel özelliklerinden kişiliğinden soğuyan sen mi?İnan canım berabere bile değil durum.
Peki ne yapabilirsin?Boşanma oranları gün geçtikçe artarken ve insanların birbirine katlanması bu kadar zorlaşmışken ve ikinizde mutsuzken yapılacak 2 şey var.Ya sen de boşanma oranını arttıran kişilerden olucaksın ya da sönmüş ateşi tekrar yakıcaksın.
İşe ilk olarak kendini beğenmekle başla.Aynaya bak ve güzel olduğunu her zaman tekrarla seni kimin beğendiği önemli değil illk adım kendinle olan ilişkin.Cildin gözlerin dudakların bedenin yani kendin için en güzel şeyleri yap.İçten ve dıştan tamamen onu mutlu et.Bakımlı ol.Bu gerçekten çok önemli.En güzel yanlarını ortaya çıkar.Boyun mu kısa insanlar 10cm lik platformları 180 lik kadınlar giysin diye yapmadı heralde.Bunlar o kadar ufak detaylar ki.Ayrıca uzun olan her kadın güzeldir diye bir şeyde yok.
İkinci yapacağın ise kocanın üzerindeki stresi almak ve onuda uyguladığın şeye farkettirmeden davet etmek.Birlikte sevdiğiniz şeyleri yapın ona hoş süprizler hazırla.Negatif düşünceleri çıkar aklından.Sonunda mutlu bir evliliğin olucağını düşün.
3.olarak cinsel yaşam.Bu erkeklerin en hassas olduğu konu.O yüzden farklı heyecanlar yaşamak için hiç bekleme.Ama sakın olaya hemen girme yavaş ve sakin bir şekilde başla.Önemli olan ilk önce negatif duygulardan kurtulmak.
Ve şunu unutma canım bunların hiç birini kocan iiçin yapmıyorsun hepsini kendin için yapıyorsun.Bakım heyecan mutluluk cinsellik bunlar kadınların her zaman hayatlarında olması gereken şeyler.SEn bir kadınsın unutma ve kadınlar erkeklerden hep bir adım öndedir.Erkekleri her zaman onlar harekete geçirir.Sadece iççindeki o dişiyi bulman gerek.Gözyaşlarını sil.Kimse sürekli ağlayıp yakınan bir insan istemez aynıs enin soğuk birini istemedğin gibi.
Herşey düzelicek canım bunu başarıcaksın :)