Yoruldum artık.

ben de bundan sonra öyle yapıyorum o halde. Karşımdaki kırılır diye düşünmeden, ağzıma geleni saygımı bozmadan söyleyeceğim.
Aynen öyle, ben kendimi bildikten sonra kimin arkamdan ne atıp tuttuğu hiç önemli değil diyin. İftiracı, dedikoducu insan, hiç birşeye şahit olmadan da yapacağını yapar zaten.

Canım sana hak veriyorum. Benim de aynı iş yerinden biriyle ilişkim oldu. Kimsenin haberi olmasına izin vermedim. Onun ısrarlarına rağmen. Ayrıldık ve kimsenin ruhu bile duymadı. Şimdi iyi ki diyorum.

Keşke bizim de öyle olsaydı.. Cidden tahammül sınırlarını zorluyor insanın böyle durumlar.

Bende büyük bir şehirden küçük bir şehire yerleştim (yurtdışındayim)
Burdaki türk arkadaşlar beni ayni laflara maruz bırakmışti.

Ben biraz cirkef takildim...
Sanane yapan kendi şeyinle yapiyor, seninki istersem vermezsin dedim ve konu kapandi. Sonra tabi kimse görüşmedi benimle ama oh kafam rahat

Sizi çok iyi anlıyorum bende küçük bi yerde memurum bekar olduğum için sürekli birini yakıştırmalar vs en son hayatımda biri var kimseyle görüşmek istemiyorum dedim. Şimdi ise ne zaman evleneceksin yaşın geldi demeler. Yeni yeni farkettim bende de kaygı oluştu tartışmak bile istemiyorum sevgilimle ya ayrılırsak bu insanlara nasıl söylerim farkettim de resmen psikolojimi bozmuşlar. Takılmamak lazım ama ñasıl bende bilmiyorum. Size gelen önerileri takipteyim.

insanlar seni karşılarına alıp konuşunca sen de paşa paşa dinliyor musun?

Hayır bunu yapan da hemcinslerimiz, gerçekten şaşıp kalıyorum ya. Kim ne derse desin aldırmayın olmadı bitti yani bu. Çalıştığım yerde arkadaşım da nişanlandı ama mutlu değildi nisan atsam bir ton dedikodumu yapacaklar, neden bitti noldu bir cok soruyla uğraşacağım diye korkuyordu arkadaşları olarak destek olduk bunun ayıp bir şey olmadığını, mutsuz bir evlilik yapmaktansa ayrılmanın mantıklı olduğunu söyledik, bir şey sorulursa da kısa cevaplar ver konunun uzamasına izin verme dedik. Ve dediğimiz gibi de oldu nisan attı herkes iki gün ya sordu ya sormadı konuşacak malzeme vermeyince susup kalıyorlar öyle. Hiç takmayın gereken cevabı verip yolunuza bakın.

hergün farklı kişilerden farklı şeyler duyuyorum hakkaten yuh ya valla :D

hergün farklı kişilerden farklı şeyler duyuyorum hakkaten yuh ya valla :KK70:
Kimse sizin önemsediğiniz gibi bakmıyor olaya sadece dedikodu yapıyorlar,herkes bana ikinci çocuğu soruyor mesela umursadıklarından değil laf olsun diye

Back
X