Yoruldum artık..

selam kızlar,
bu hafta hastanede olduğum için yazamadım,dün çıktım, ama sizleride merak edip durdum.
bulantılar nedeniyle 3,5 kilo vermişim ve beslenemediğimiz için doktor hastaneye yatırdı.
sadece serumla beslendik iki gün boyunca, sonra gıdaya başladık.
sabah bulantılarım hala var ama en azından gün boyu devam etmiyor ve en azından birşeyler yemeye başladım...zor bir dönem geçiriyorum, Allah sizlere kolaylıklar versin...öpüldünüz....

selam kızlar,
bu hafta hastanede olduğum için yazamadım,dün çıktım, ama sizleride merak edip durdum.
bulantılar nedeniyle 3,5 kilo vermişim ve beslenemediğimiz için doktor hastaneye yatırdı.
sadece serumla beslendik iki gün boyunca, sonra gıdaya başladık.
sabah bulantılarım hala var ama en azından gün boyu devam etmiyor ve en azından birşeyler yemeye başladım...zor bir dönem geçiriyorum, Allah sizlere kolaylıklar versin...öpüldünüz....

Merhaba canim, gecmis olsun. Daha once yazdigim gibi, benim bir arkadasim da senin gibi gebeliginin ilk zamanlari cok mide bulantisi yasadi.:sinifsinif: O da hastaneye yatacakti son anda vazgectiler ve 12 haftalik olunca bayagi gecmisti bulantilari. Simdi 6 aylik bebisi var ve cok saglikli. Oda bir kac kilo vermisti ama sonra aldi normal gebelikte oldugu gibi. Yediklerine dikkat et...cokacimcoook Allah sanada kolaylik versin... :nazar:Opuldun..

saol umutcum...
bizde bugün tam 10.haftamızı dolduruyoruz. artık günleri sayıyorum, bir an önce geçse şu günler.
kilo vermem sorun değil, zaten kiloluydum, biraz vermem iyi bile oldu. ancak bebeğe yararı olan yiyeceklerden nefret ettim. 15 gündür süt ağzıma koymamıştım, az önce içtim, yine çıkaracak oluyorum. korkum, cılız, zayıf, gelişmemiş bir çocuk olması...

saol umutcum...
bizde bugün tam 10.haftamızı dolduruyoruz. artık günleri sayıyorum, bir an önce geçse şu günler.
kilo vermem sorun değil, zaten kiloluydum, biraz vermem iyi bile oldu. ancak bebeğe yararı olan yiyeceklerden nefret ettim. 15 gündür süt ağzıma koymamıştım, az önce içtim, yine çıkaracak oluyorum. korkum, cılız, zayıf, gelişmemiş bir çocuk olması...

2 hafta kalmis.. Gecer bu gunlerde... Biryede okumustum gebeligin ilk haftalarinda yediklerin ya da yemediklerin cok fazla etkilemiyormus zaten bebisi.. Internetten bakmissindir belki. Yani kormana gerek yok bebek ciliz olacak diye.. Tabi anne yuregi:CüvCüv:

kızlar ben de 2 yıl deneyip hamiş kalamamış bir kadın olarak yaşadığınız üzüntüyü hissettim
şimdi 8 aylık bir yavrum var sancılandığımda da doğururken de hep dua ettim hala da ediyorum allahım olmayanlara da ver nolur diyorum.
peki nasıl hamiş kaldım yazayım belki işinize yarar:
1- soğan kürü uyguladım ben
2- eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorduk ki hamiş kaldım
3- ben hamiş kalamıyorum amaaan dediğimde hamiş kaldım
4- bir arkdşm hamileydi bana bir tavsiyede bulundu dr u söylemiş ona da... daha önce kızcağıza daha evlenmeden dr lar senin bebeği olmayacak demişler kız da kocasıyla bu şartla evlenmiş ama tabii sonra bebeksiz de olamamışlar gittikleri dr ilişki esnasında ayaklarını yukarı dik ilişkiden sonra da 20 dk dikili tut sonra da sağ yannza dönüp cenin pozisyonunda yat 3-4 saat kalkma hiç demiş arkdş o ay yatılı misfairler ağırlamış yumurtlama filan da hesaplayamamış ve koca ay sadece bir kez birlikte olabilmişler ve tahmin edin: hamiş kalmış
ben bunu duydum ve hemen denedim tahmin edin: hamiş kaldım
ayrıca bir ay boyunca gün aşırı ilişkide bulunduk çünkü ne zaman tutacağı belli olmuyor
5- bol bol dua ettim

umarım siz de bir an önce hamile kalırsınız

kızlar ben de 2 yıl deneyip hamiş kalamamış bir kadın olarak yaşadığınız üzüntüyü hissettim
şimdi 8 aylık bir yavrum var sancılandığımda da doğururken de hep dua ettim hala da ediyorum allahım olmayanlara da ver nolur diyorum.
peki nasıl hamiş kaldım yazayım belki işinize yarar:
1- soğan kürü uyguladım ben
2- eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorduk ki hamiş kaldım
3- ben hamiş kalamıyorum amaaan dediğimde hamiş kaldım
4- bir arkdşm hamileydi bana bir tavsiyede bulundu dr u söylemiş ona da... daha önce kızcağıza daha evlenmeden dr lar senin bebeği olmayacak demişler kız da kocasıyla bu şartla evlenmiş ama tabii sonra bebeksiz de olamamışlar gittikleri dr ilişki esnasında ayaklarını yukarı dik ilişkiden sonra da 20 dk dikili tut sonra da sağ yannza dönüp cenin pozisyonunda yat 3-4 saat kalkma hiç demiş arkdş o ay yatılı misfairler ağırlamış yumurtlama filan da hesaplayamamış ve koca ay sadece bir kez birlikte olabilmişler ve tahmin edin: hamiş kalmış
ben bunu duydum ve hemen denedim tahmin edin: hamiş kaldım
ayrıca bir ay boyunca gün aşırı ilişkide bulunduk çünkü ne zaman tutacağı belli olmuyor
5- bol bol dua ettim

umarım siz de bir an önce hamile kalırsınız

Sagol canim. Yazdiklarin gercekten umut verici. Bizim bir problemimiz yok doktorlara ve testelere gore. Sogan kurunu bende uyguladim, fakat bana yaramadi sanirim. Kullandigim aydan itibaren duzensiz adet oldum. Iliskiden sonra bende yastik koyuyorum ama o kadar uzun yatip kalamiyorum herzaman. Ovulasyon testi falan bildigim ne varsa deniyorum. Icimden bir ses hic olmayacak diyor ve cok korkuyorum. eyvahedigeldismileBazen de zamana ihtiyacim oldugunu dusunuyor umutlaniyorum. Allah ne zaman OL derse o zaman olacak dua etmekten baska caremiz yok. Umarim ben ve isteyen herkes bebegine kavusur ve bu kabustan uyaniriz. Bebisimi :ecrin_bebek:karnimda hissetmek, dogunca kokusunu icime cekmek ve onu iyi bir evlat olarak yetistirmek icin yanip tutusuyorum. Allah insallah en kisa bir evlat verir insallah. :Saruboceq:Kizini benim icin op. SEVGILER..opuyorumnanaktan

cnm bu yazdıklarımı bir dene gün aşırı ilişki, ilişki esnasında da ayaklarınmı duvara dayadım ben. sonra da diktim ve sağ yanıma döndüm bacaklarımı karnıma çekerek. bu çok önemli o zaman daha hızlı ulaşıyormuş. bizde de bi sorun çıkmadı. yatacaksın kalkmayacaksın bi ay dene böyle. eşine de kür uygulayabilirsin. sanırım incir kürünü öneriyorlar yumurtalar için ama ben denemedim onu. inş canım bi an önce olur bebeğin. ama zaman gerçekten de... inş bu duyguyu tadarsın. oğluşum da seni öper teyzesi:)))) gerçi yalıyor sadece ama olsun:P

:ecrin_bebek:
cnm bu yazdıklarımı bir dene gün aşırı ilişki, ilişki esnasında da ayaklarınmı duvara dayadım ben. sonra da diktim ve sağ yanıma döndüm bacaklarımı karnıma çekerek. bu çok önemli o zaman daha hızlı ulaşıyormuş. bizde de bi sorun çıkmadı. yatacaksın kalkmayacaksın bi ay dene böyle. eşine de kür huygulayabilirsin. sanırım incir kürünü öneriyorlar yumurtalar için ama ben denemedim onu. inş canım bi an önce olur bebeğin. ama zaman gerçekten de... inş bu duyguyu tadarsın. oğluşum da seni öper teyzesi:)))) gerçi yalıyor sadece ama olsun:P

Bu ay yumurta takibim yapilacak zaten. Ayaklarimi ise kesinlikle dikecegim. Ben zaten o anlattigin pozsizyonda yatarim kaydirigubbakcemile3 cocukkken oyle alismisim hala oyle yatiyorum...Esime gelince onun spermleri masallah normaldenden iyi. Onun icin bir sey yapmama gerek yok. Incir kurune gelince.. Hollanda da kuru incir var ama yarim kilo inciri bir arada zor bulursun.. Tr ye gelince almak istiyorum. Bir yandanda korkuyorum cunu yumurtalma ile sorunum yokkken sogan kuru yaptim. Son aylar altust oldu.. Bende sogandan oldugunu dusunuyorum. Artik boyle seyler yapmayi istemiyorum. Zaten hersey yolunda.. Dua edmekten baska yolum yok. Insallah canim... Bebek gormeye dayanamiyorum.. Coooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk akannehir

Neden kizin oldugu fikrine kapildim bilemiyorum... Belki ikinci kizin olacaktir:1: Neyse oglunda zaten yaliyormus... :bbo: opuyorumnanaktan

adetlerin düzenli bildiğim kadarıyla, o yüzden soğan ve incir kürü v.s yapmamanı öneriririm canım.
nedense ben soğandan korkuyorum.Ama eşine keçiboynuzu yapmanı öneririm.Bi yan etkisi yok.

bana gelince dün gittik doktora. Bize siz en iyi hasta guruplarımızdansınız dedi.
,değerler normal ama bebek olmuyor. sebebsiz yani.
aşılama yapacaz dedi.
adetin 2. günüde çağırdı.
bakalım hayırlısı.inşallah bu sefer tutarda, yüzümüz güler.
Rabbim nasip eylesin herkeslere,bizede.

adetlerin düzenli bildiğim kadarıyla, o yüzden soğan ve incir kürü v.s yapmamanı öneriririm canım.
nedense ben soğandan korkuyorum.Ama eşine keçiboynuzu yapmanı öneririm.Bi yan etkisi yok.

bana gelince dün gittik doktora. Bize siz en iyi hasta guruplarımızdansınız dedi.
,değerler normal ama bebek olmuyor. sebebsiz yani.
aşılama yapacaz dedi.
adetin 2. günüde çağırdı.
bakalım hayırlısı.inşallah bu sefer tutarda, yüzümüz güler.
Rabbim nasip eylesin herkeslere,bizede.

Artik bir sey yapmayacagim zaten. Dedigim gibi sogan kuru bende yan etki yapti.. Duzenli gidenide duzensizlestirdi. Melasef burda keci boynuzuda yok. Zaten esimin degerleride masallah cok iyi.

Banada oyle diyor dr. Endiselenecek bir sey yok olur diyor... Insallah canim.. Insallah bebisin bu asilamada gelir. Seni daha fazla bekletmez. Yuzumuz guler ..:ecrin_bebek:
insallahTecrubelerini paylasirsan sevinirim. Bende 3 ay sonra baslayacagim asilamaya.
Heyacanli misin?

ınşallah canım inşallah.
heyecan yok, bir kere daha yaptırmıştım o yüzden galiba. yada fazla umutlanmak istemiyorum.
her adet oluşum heyecanımı alıp götürdü.
her göz yaşı yaramı dahada derinleştirdi.
testte çift çizgi görsem bile inanmam sanırım.
beş sene canım, alışıyosun artık. Hayırlısı.

aşılama aşamalarını teker teker yazarım sana merak etme.
keçiboynuzunun olmayışı üzücü.
Ama Allah nasip ederse keçiboynuz v.s vız gelir.Maaşallah zaten de iyiymiş.
3 aya kadar Rabbim nasip eder inşallah.

İnşallah canım inşallah.
heyecan yok, bir kere daha yaptırmıştım o yüzden galiba. yada fazla umutlanmak istemiyorum.
her adet oluşum heyecanımı alıp götürdü.
her göz yaşı yaramı dahada derinleştirdi.
testte çift çizgi görsem bile inanmam sanırım.
beş sene canım, alışıyosun artık. Hayırlısı.

aşılama aşamalarını teker teker yazarım sana merak etme.
keçiboynuzunun olmayışı üzücü.
Ama Allah nasip ederse keçiboynuz v.s vız gelir.Maaşallah zaten de iyiymiş.
3 aya kadar Rabbim nasip eder inşallah.

Dedigin gibi, artik cift cizgiyi gorsekte inanmayiz sanirim. Test bozuk falan deriz. Artik beraberiz, dinlemek isterim elbette asilama surecini. Insallah bu kez tutar asilaman. Kendini psikolojik olarakta saglam tutmaya calis..Insallah olacak bu kez.:CüvCüv: Ve KK de bes yillik efsanenin pozitif olarak sonuclandigini anlatirsin...:nazar: Iyi tatiller.. Gorusmek uzere..

umutx nasılsın canım? 17. günden 2( yani 23-24 günlere kadar) gün önceye kadar lekelenmem vardı benimde.
neden oluyor acaba.Sitedeki doktora sordum ama hala cevap gelmedi.

sende ne var ne yok?

umutx nasılsın canım? 17. günden 2( yani 23-24 günlere kadar) gün önceye kadar lekelenmem vardı benimde.
neden oluyor acaba.Sitedeki doktora sordum ama hala cevap gelmedi.

sende ne var ne yok?

Merhaba canim, siteye pek girmiyorumdum.. Sende yoktun..:1closedeyes: Belki ovulasyon kanamasi olabilir..Adet dongun ne kadar suruyor bilmiyorum ama.. Yinede uzun surmus.. Doktor bana bir sey demedi.. Olabilirmiss..

Ben tabiki adet oldum. Pazartesi yine doktora gittim.. Yumurtama bakacakti.. Bugun test yapmami soylemisti yaptim ve ovulasyon testi pozitifti.:nazar: Umarim bu ay tutar..:Saruboceq: Onun disinda hersey iyi canim.. Sen asilama yaptirmayacak miydin bu ay? bilmiyorumkismile

Selam ve sevgiler...:1hug:

Ne oldu canim hormon sonuclarin? Tekrar yazmadin... Ben test yaptim bir haftafadan beri LH testim pozitif.. Bu da demek oluyor ki yumurtam var ama catlayamiyor.. Ovulasyon testleri pozitif gosterdikten sonra 3 gun icinde yumurta catlamasi lazim.. Cok agladim.. Sinirlendim ve dr.. aradim .. Sekretere dedim bir sey yok deyip beni eve yolluyorsunuz.. bIr sorun var iste dedim.. Ayin 9 una randevu yaptim.. Bu ayda bosa ciktii yanii. Cunku yumurtam kocaman olmustur ve artik dollenemez sanirim mafoldumben... Gicik kadin catlamasi icin birsey yapmadi..

canim adetin 3. gunu yani pazartesi gittim.igne verdi. tam adini bilmiyorum da boyle gobekten yapiliyor.4 gun vuruldum sonra cuma gunu tekrar gittim.alttan muayene etti buyuyor yumurtan dedi. 3 gun daha kullan igneleri pazartesi gel dedi.iste yarin gidecem bakalim.ne diyecek. Allahim sen hayirlisini ver.

aglama canim. kiyamam sana. sen yinede bu ayi bos gecirme.buyuk yada kucuk Rabbim istedikten sonra olur.kendini fazla yipratma diyecem ama yipratmamak elde degil. senin asilama ne zaman?

burada asilama yaptiripta tutamayanlari eyvahedigeldismile okuyunca korkum basladi.
Allahtan umut kesilmez, tutmazsada yapacak bisii yok.

yarin kandil.oruc tutaccaktim malesef tutamayacagim.doktor muayene edecek ya. uzuldum anlayacagin.ibedet ederiz artik. duanda bana da yer ver.kaydirigubbakcemile5

evden nete pek giremiyorum.ksura bakma. kac haftadir evi pek temizleyemiyordum. canla basla onun icin ugrasiyordum. cok opuyorum canim.Allaha emanet ol.

canım bugun de gittim işte. doktor muayene etti yine. değerler güzel dedi. çarşamba günü tekrar gideceğim. kaydirigubbakcemile
veee cuma günü aşılama. amanım bi heyecan sardı beni anlatamam.eyvahedigeldismile yinede metanetimi korumaya çalışıyorum.:1closedeyes: Rabbim Ol derse olur. ayy inşallah hayırlısı ile OL der.

Sevindim canim herseyin yolunda oldugunu. Tahmin edebiliyorum heyecanini. Icimden guzel seyler geciyor senin adina seninde gecsin.. Ben asilama hakkinda guzel seyler duyuyorum genelde..Sende okuma o sevimsiz seyleri.. Ben bugun orucluyum.. Merak etme senin icinde dua ederim.. Sende benim icin et lutfen.. Insallah olacak... Benim asilamam ekim- kasim ayinda baslayacak.. Ama yumurtam gec oldugu icin adetimde gec olacak kesin.. Hala LH testi pozitif cikiyor.... Delirmem insallah.. Konusmak istersen ben burdayim.. Zaten artik sen yazmismissin mi diye bakiyorum... Bende fazla girmiyorum.. Kendine cok iyi bak.. Sakin ol.. Basarilar asilamada..

Allah orucunu ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
Delirmek ne kelime canım. herşeyde bir hayır vardır.
biz Allahım razı olacağı evladı, vakitli zamanlı diliyoruz.
yıpratma kendini bu kadar lütfen. yasakkelime

şimdi böyle konuşuyorum ya. sen beni aşılama tutmazsa bi gör.
yüksekten bi bardak düşüp ,un ufak olur ya benim ki o hesap.
artık bir kaç ay boyunca can kırıklarını toplarım.birleştirmeye çalışırım.
tabi eski halıne ne kadar dönebilir?!!! :çok üzgünüm:

olumlu sonuçlanmazsa çok üzülürüm.:sinifsinif: Allahım diyorum sen vermezsen bile ben ağlayım. bu isyandan değil, sadece üzüldüğümden. sen biliyorsun ne zaman vereceğini. O istemiyor ki vermiyor. istese verir. vermemesinde hayır var diye teselli buluyorum canım. yapacak bişey yok.

sabırla aşacağız bu yolları. insan tedavi görünce ve olumlu sonuç olmayınca üzüntüsü çok büyük oluyor. kendi haline brakınca yüzeysel bir üzüntü sadece. bu yüzden çok ta tedavi görmek istemiyordum. nasip bakalım.

canım seni nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum inan.:teselli: bak bi söz söyleyim sana belki işine yarar benim devamlı tekrarladığım bir söz.

Bu kış böyle giderse bahara çok var. ama bir tesellim var.
Gecenin en karanlık anı, sabahın en yakın andır.

bahar bizede gelecek merak etme.olumunekankayizsmile

bu arada güçlü ol. Aşılama tutmazsa :kedi: kim teselli edecek. :gitme: (bu arada amma döktürüyom kaç gündür) sevgiler...

Back
X