Kizlar sabretmekten ve Allah' a DUA etmekten baska caremiz. Bir gun bebegimiz oldugunda bu uzuntulerimiz bize kar kalacak. Uzulmemek elde degil. Ama canimizi acitmasini ve hayat kalitemizi dusurmesini an aza indiricek seyler bulmaliyiz. Herkesin acisi var, butun gun oturup acimizi dusunmek bize hicbir yarar vermez. Dusunsekte, dusunmesekte kurtulacagimizda yok. Onun yerine guzel ugraslarla bunu en aza indirmeliyiz. Ben balkonda maydanoz, biber, domayes vs yetistiriyorum. Kucuk seram benim yerimseniben Is ve okulumdan firsat buluncada kucuk degisiklikler yapiyorum evimize. Belki bunlar sokakta hamile bir kadin gorunce delirmemi engellemiyor, ama onlarla ugrasirken bi an icin olsa unutuyorum. Kizlar benim yorgun olma zamanim adet olmama yakin. Sakin sasirmayin yine cok karamsar oldugum bir yaziyi okuyunca. Simdi hala inancim var, azda olsa. Olsun en azindan bu var, bazi insanlar hic hamile kalma sansina sahip degiller. Annem hep derdi, senden iyiye bakma. senden asagiya bak ki ibret al. Bilmem. Herkesin bir gucu var. O gucunuzu iyi kullanin kizlar. Bu stresler bizde farkinda olmadan derin yaralar aciyor. Size yazabildigim icin mutluyum. Optum kocaman..