Yoruldum artık..

zehracım aminnnnnnnnn canım ya....benim eşimde çok istiyo aslında ama bana hiç belli etmiyo...aslında san a belli etmemesi lazım eşinin sen onu düşündükçe daha çok üzülüyosun...benimki belli etmediği halde ben onun adına çok üzülüyorum ona bir evlat veremiyorum die...ama ne yapalım bizim suçumuz günahımız değilki...kim istemez evinin neşesi bir bebeği..herkes anne olmayı ister ama ne yapalım bizi de rabbim böyle sınıyo...önemli olan zoru başarmak...hem bizim bebeğimiz daha kıymeyli tatlı olcak....üzerine titriycez...ben eğer bir gün anne olursam taburcu olup eve geldiğim gün sabaha kdr bebeğimiz izleyeceğim uyurken hiç gözümü kırpmayacağım...öyle bir hayalim var işte...inşallah bu son tedavim olur...

Ne haber kizlar kimsenin sesi cikmiyor. Bende yazamiyorum hayat cok yogun. Ve sonunda tabiki adet oldum. Butun hayeller cope gitti yine.mafoldumben Sen ne yaptin zehra, hamilesindir umarim. Neyse kizlar ben kacar.. Calisim biraz daha, cok bile dinlendim.. Opuldunuz..

Ne haber kizlar kimsenin sesi cikmiyor. Bende yazamiyorum hayat cok yogun. Ve sonunda tabiki adet oldum. Butun hayeller cope gitti yine.mafoldumben Sen ne yaptin zehra, hamilesindir umarim. Neyse kizlar ben kacar.. Calisim biraz daha, cok bile dinlendim.. Opuldunuz..

umutx canım valla ben sık sık girip bakıom gelen giden yok...kıyamam ya üzülme ne yapalım vaktini beklio...zehranında olmadı benim topiğe yazmıştı...bizde seni öptük görüşürüz cnm...

mrb kızlar benim malum adet döneminde moralim çok bozuk oluyor hiç uğramadım özr dilerim ama çokyoruldum be artık gene başladı hastane maratonu git gel perişan oluyorum orada hamilelerin içinde beklemek birde soruyorlar syleyince acınacak gözle bakıyorlar bakalım bu ay son olsaydı bari bi insan 1.5 yıldır her ayı ümit eder mi ben işte ediyorum ve umutla bekliyorum kendimi alıştırayım diyorum ne mümkün hayırlısı işallah allahım en kısa zamanda nasip et ne olur yza hamile girmek istiyorum

zehracım ben de yaza hamile girmek istiyorum....evvet ya kontrole yumurta takibine giderken hamilelerin olması ve acıyan gözlerle bakmaları kahrediyo insanı...allahım ne olursun kimsenin kucağını boş bırakma.......:Saruboceq:

bende hollandada yasiyorum

benim daha ailem bile bilmiyo asalinda cocugumun olmadigini aslinda benim cok cocuk istedigimi

belki hepiniz benden daha sanslisiniz

cunku sizin esinizde kromozom bozuklugu diye bi problem yok

bana doktorlar diyoki hamile bile kalsan cocuk duser yada sakat olur

nitekim 2 senedirde hamile bile kalmadim hic

ama ben hic inanmiyorum biliyomusunuz

allah diyorum ne zaman nasip edecekse ozaman olcak

ama o kadar bikiyor okadar yoruluyorumki........

canım benim sıkma canını olur işallah allah öyle büyükkü istrse herşey olumsuz olsun olacaksa oluyor bak bende görünürde bi problem yok ama olmuyor yani bi zamanı var ve hergeçen gün bizi bebegimize 1 adım yaklastırıyor biliyorum bende böyle düşünemiyorum hatta resmen depresyona girdim hiç bişeyden mutluolmuyorum ama neye yarıyor daha zararı çok tek yararı yok napalım kaderimizi yaşıyoruz bundanda var bi hayır aslında hayat bize çok şey kattı işallah bigun bunlara bakıp gülecegiz birşey sorucam canım nerden anlaşıldı genetik testmi yapıldı yoksa sperm tahlilinden anlasılıyormu bende 2 kere düşük yaptım ama hamile kalamıyorum da merak ettim allaha emanet ol sadece ona sıgın ondan başka dermanımız yok rabbim ol deyince olmayacak birşey yok

kan tahlili yapildi canim esime

esimin sperm sayisi sadece 700 bindi onun icin kan testide yapmislardi

sonra verdikleri bi hapla normale dondu sperm sayisi ama maalesef kromozom bozuklugu varmis

birbirimize dua edelim insallah

basa gelen cekilir

rabbim neylerse güzel eyler bence sorunun kimde olduğu önemli değil ben eşimede öyle diyorum sonuçta bizim evimizde çocuk yok ondan yada benden faydası yok çamaşır değilki değiştiresin dua edin kızlar bol bol gerisi yalan kendine en çok güvenen doktor bile bi yere kadar gelebiliyor onlarında elinden bi şey gelmiyor zaten doktorlar bizi sadece para olarak görüyolar amaa rabbim bizi imtihan ediyor bana sabrı öğretiyor belki siede başka duyguları kim bilir

ne güzel yazmışsın canım rabbim neylerse güzel eyler her şerde bi hayır vardır tıpkı het yağmur ardında hava biraz kapalı olur ama eninde sonunda güneş doğar şuan karanlıktayız ama güneşe ulaşmamıza az kadı evde bi ses olsa ne güzel olurdu çok istiyorum ama işte kardelen neden tüp bebek yaptırmıyorsunuz öyle şansın daha yüksek değilmi çünkü sperm sayınız düşük bence hiç zaman kaybetme ne olur sanki sadece 20 günlik bi tedavi türkiyede yaptırabilirsin ona göre program yapıbiliyorlar sanırım hayırlısı işallah üzme tatlı canını bundada var bi hayır

kardelencim çok üzüldüm güzelim allahtan umut kesilmez...hiç umudunu kaybetme elinizdrn grlrni yapın imkanınız varsa...inşallah hepimizin olur bebişi....

ben kendi olsun istiyodum

bide diyorumki yuzde onbes bile olsa en azindan bi sansim var

allah isterse iyi olan spermi gonderir yumurtaya hataliyi degil

bide ne biliyim zaten tupbebekte yuzde yuz degilki

kizlar insanin cocugu olmayinca mezar gibi oluyo ev demi

asaletinde dedigi gibi sorunun kimde oldugu onemli degil yok iste

ama allah buyuk her gecenin bi sabahi vardir

simdi bende klomen kullaniyom doktor falan vermedi ama

umrumdada degil doktorlar ne bulursam deniycem aslinda bu yaptigim cok riskli

amaaaaannnnn valla hepsi hersey bos sonucta allahin dedigi oluyo iste

canım benim anladığım kadarıyla benden bi farkın yok deprosyondasın yani ama bu kadar karamsar olma ama tüp bebege neden soğuk baktın anlamadım bizde bi problem olmadığı halde ben bu yaz dönüşü düşünüyorum aşılama yaptırıcam 1 kere olmazsa zaman harcamıycam belki nasibim orda zaman sadece beni daha fazla yıpratıyor allah verirse tabiki hiç bişeyin önemi yok ama tedbir bizden takdir allahtan tüp bebekte şans heleki sperm sorunu olanlarda daha yüksek çünkü spermi yıkıyorlar nerdeyse yarı yarıya artıyor diye biliyorum bence katı kurallar koyma kendine olsunda ister doğal ister tüp ister aşılama kavuşmak için hepsine razıyım onu içimde hissetmek için onunla konuşabilmek için yoluma çıkan bütün engellerle savaşıcam ve bende savaşı kazananlar bölümünde hikayemi anlatıcam eger inanırsanız sizde yazarsınız tabi benim düşüncem bunlar ama hayat yaşamaya deger öyle zorluklar yaşadımki hayatımda suan çok şükür eşimle mutlu huzurluyum allah bana istediğim ve dilediğimden fazlasını verdi gene varir işallah hepimize inanmak başarmanın yarısıdır öyle değilmi kardelen daha fazla üzülme

zehracim galiba senle kaderimiz cok yakin

inan bana 24 yasindayim daha ama benimde hayatta yasamadigim sey kalmadi

bende suanki esimle cok mutlu ve huzurluyum istedigimde buydu zaten

ama iki iyi sey birarada olmuyo demekki simdide cocugum olmuyo

ama biliyorum buda gecicek

cunku ne gecmiycek zannettiklerim gecti

buda gecicek ama sadece beklemeliyim daha

kardelen aslında senden bi farkım yok çok üzülüyorum evet çok hırpalıyorum kendimi ve en çokta kendime zarar veriyorum sana bişey anlatıyım biz eşimle 5 yıl çıktık ve 6. yıl nişanlandık 2yıl sonrada evelendik o zaman geçmiyecek gibiydi şimdi evleneli 3 yıl oldum evlenmeden eşim askere gitti gelince dgün olacaktı ama işi yoktu henüz hep allaha sığındım biri sorunca utanıyordum işi yok mu diyince düğüne 1 ay var eşim iş arıyor bende yatıp kalkıp allaha dua ettim yalvardım hemde çok aa bide bigün sabah aradılar ki hemde devlet dairesinde önemli bi kuruluşa girdi şuan lojmandayım işimiz herşeyimzi iyi yani ben hep diyorum eşim güler allah beni çok seviyo bütün kulları gibi işallah bu duamıda kabul eder demek istediğim olmayacak bişey yok istemesini bilmeli allah dara düşen kuluna yardım eder çok sıkıntılardan geçtim şuan bakıp inanamıyorum çok şükür allah yardımcımız olsun sadece sabır ^=allahım bize verdiklerine şükr edebilme vermediklerinede sabır edebilme hikmetini var=

bende evleneli 3 yil oldu.hersey geciyoda insanda kendinden geciyo artik
zaten sabretmekten baska bisey gelmmiyo elimizden
benim zaten hayatimda hep boyle oldu normal insanlarda kendiliginden olan seyler beni senelerce ugrastirdi
tam ucurumun kenarina gelip vazgectigim zamanda kendiliginden oldu
belliki bu da senelerimi alacak
omrum curudu boyle biliyomusun
ama en cok cekindigim ne biliyomusun benim icin sorun degil yasta benim esim 35 yasinda
bazen cocugum dedemi diycek ona diyorum yada belki olsa bile babasizmi buyuycek
bazen kendimden oyle cok nefret ediyorumki
dogsa bile belki cocuguda kendi kaderime mahkum edicem diyorum
oyle cikmazdayimki ustelik kimse bilmiyo bunlari annem hep tanidiklarim diyoki hapi birakta 1 tane bari olsun
icim nasil aciyo ozaman
bilmiyolarki zaten ben 2 senedir hap falan kullanmiyom

kizlarr ahh kizlarr sizi en iyi ben anlarm..2 sene ugrastim..3.seneye girmedn rabbim nasip etti.sukurler olsun.bizim evimizde zindana donmeye baslamisti..tup bebege baslayacaktm bir ay sonra.sebepsz inf di bizimkisi..uzulmeyn dmek cok zor..hele adetin 1.gunu aglamaktan gozler mosmor esin gelir eve seni gorunce onunda morali bozulur;konusmadan anlasmaya calisirsin;alir seni disari cikarmak ister..hic bisey ise yaramaz..biliyorum solemsi kolay ama insan umit ettikce yasamis.verecek olan allah..ondan hic bir zaman umit kesilmez.nolur icinizi ferah tutun.ben ole yapamadim ama olan benim psikolojime oldu..herseye aglar;bi soze alinir oldum..kronik bas agrisi basladi..nolu yipratmayin kendinizi

slm kızlar yahuu nerelerdesiiniz buarada adet oldum rndevu için drumu aradım ama izindeymiş...benim adetim bittikten sonra dönüyo izinden ee adetliyken tedaviye başlanıyo sonra da yaz tatili oluyo ve biz izmire gidiyoz...yani bizim 2.aşılama yalan oldu...ancak ağustosta başlayabilcem yada izmirde bir dr a gideceğim orda yaptıracağım....öffffffff ya canım sıkıldı ama elbet vardır herşeyde bi hayır...

kizlarr ahh kizlarr sizi en iyi ben anlarm..2 sene ugrastim..3.seneye girmedn rabbim nasip etti.sukurler olsun.bizim evimizde zindana donmeye baslamisti..tup bebege baslayacaktm bir ay sonra.sebepsz inf di bizimkisi..uzulmeyn dmek cok zor..hele adetin 1.gunu aglamaktan gozler mosmor esin gelir eve seni gorunce onunda morali bozulur;konusmadan anlasmaya calisirsin;alir seni disari cikarmak ister..hic bisey ise yaramaz..biliyorum solemsi kolay ama insan umit ettikce yasamis.verecek olan allah..ondan hic bir zaman umit kesilmez.nolur icinizi ferah tutun.ben ole yapamadim ama olan benim psikolojime oldu..herseye aglar;bi soze alinir oldum..kronik bas agrisi basladi..nolu yipratmayin kendinizi

canım allah kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et...buna çok ihtiyacımız var bende aynı ssenin yaşadıklarını yaşıyorum...mafoldumbenmafoldumben

slm kızlar yahuu nerelerdesiiniz buarada adet oldum rndevu için drumu aradım ama izindeymiş...benim adetim bittikten sonra dönüyo izinden ee adetliyken tedaviye başlanıyo sonra da yaz tatili oluyo ve biz izmire gidiyoz...yani bizim 2.aşılama yalan oldu...ancak ağustosta başlayabilcem yada izmirde bir dr a gideceğim orda yaptıracağım....öffffffff ya canım sıkıldı ama elbet vardır herşeyde bi hayır...

Kizlar ben gecici olarak servis disiyim:) Bu aralar giremiyorum... Hayirlisi olsun canim.. Umarim o zamana kadar kendiliginden olur.. Hepiniz kendinize iyi bakin. Gorusuruz sonra..

Back
X