Yoruldum artık..

Rahat olamiyorum cunku simdide kanamam basladi :çok üzgünüm: Doktor biraz olabilir, yerlesme kanamasidir demisti.. Ama bunun artmasindan korkuyorum.. Bazen cok koyu oluyor ve karnim cok agriyor.. Lutfen bana dua edin.. :çok üzgünüm: Moonlight sen nasilsin canim???

Dualarım seninle canım, olumlu düşün lütfen, herşey düşüncelerimizde bitiyor ben buna inanıyorum, o nedenle hep iyi şeyler düşün, herşey yolunda gidecek ...

Rahat olamiyorum cunku simdide kanamam basladi :çok üzgünüm: Doktor biraz olabilir, yerlesme kanamasidir demisti.. Ama bunun artmasindan korkuyorum.. Bazen cok koyu oluyor ve karnim cok agriyor.. Lutfen bana dua edin.. :çok üzgünüm: Moonlight sen nasilsin canim???

ben iyiim canım. kanaman varmış, endişelenme. inşallah ciddi bişey değildir.
Keşke vaktinden önce gitsen bi doktora?. Dualarım seninle.
:teselli:

umutcum, doktor neden hastaneye yatırmıyor, müşahade altına alınman lazım ve sürekli uzanman lazım. hemen hastaneye yat güzelim, benimde öyle olmuştu kanamam ve hemen yatırdılar. serumlar bağlanınca, ilaç desteği alınca durmuştu...canım dualarımız seninle...hadi durduğunu söylede üzme bizi... mafoldumben

canım benimde 8. haftada gelmişti lekelnme ama dr bana 2 tane iğne verdi zaten ilk gittiğimde 3 haftalıktan ilaçlarıma başlamıştım progestan özellikle nasıl dr o öyle bir an önce ilaç tedavisene başlaman lazım rapor al dinlen olmaz ki böyle hem çalış hem lekelnme dr git lütfen bak çok zor sahip olduk zaten görmüşsünüzde başka dr git olmazsa biran önce dinlenmen ve ilaç kulanman lazım allaha emanet ol öptüm

Sagolun kizlar bu guzel desteginiz icin.. Sukurler olsun kanamam durdu.. Tekrar baslar diye korkuyorum ama, insallah baslamaz.. Doktorun umursayacagini sanmiyorum, zaten olur demisti.. Cok fazla olmayinca bosuna telaslanma falan filan.. Ev doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek.. Isten izin alma konusunda kararsizim ablamda evde dinlen bir bardak bile kaldirma diyor ama... Eger yine baslarsa izin alacagim.. Ama sizinle konusmak cok guzel.. Birileriyle bunu paylasmak...

Kendinize cok iyi bakin..

umutcum, "eğer yine başlarsa" diye cümleler kullanma lütfen. ablan doğru söylüyor, en kritik haftalardasın. lütfen rapor filan al ve sürekli uzan...kendine çok çok dikkat et olur mu...çok korkuttun bizi...bu kadar zor elde etmişken bu sevinci, Rabbim yarım bırakmasın...duayla...

Merhaba kizlar, dun biraz daha oldu acile gittik.. Doktor alttan muayne etti ve rahim girisi kapali bunlar eski kan dedi. Tabi bir dusuk yapmiyacaginiz sozunu veremem dedi. Simdilik oyle gozukmuyormus..Karnim agriyor ve midem hic bulanmiyor dedim.. Mideniz bulanmak zorunda degil. Karin agrinizda rahminiz buyudugu icin olabilir dedi. Eger artarsa hemen haber verin, ben simdi sizi ciddi bir sorun yokken bu saatte Jinekologa yollayamam dedi.. Kizlar Hollanda boyle iste, gercekten ölmuyorsan ciddiye almazlar.. Kendi doktorumda o kadar yogunkine daha oncesinden bir randevu almak mumkun degil.. Ama icimi rahatlatmak icin haftaya deneyecegim.. Bu arada ben normal jinekologa gitmiyordum, infertilite doktoruna gidiyorum. Birsey biliyorlar ki soyluyorlar.. Kendimi sakiin tutmaya calisacagim ve dua edecegim.. Turkijede olsa ozel bir doktora 100 kere gitmistim herhalde.. Bunu yazarken bile yoruldum.. Hadi ben dinlenmeye gidiyorum.. Iyi hafta sonlari..

Merhaba kizlar, dun biraz daha oldu acile gittik.. Doktor alttan muayne etti ve rahim girisi kapali bunlar eski kan dedi. Tabi bir dusuk yapmiyacaginiz sozunu veremem dedi. Simdilik oyle gozukmuyormus..Karnim agriyor ve midem hic bulanmiyor dedim.. Mideniz bulanmak zorunda degil. Karin agrinizda rahminiz buyudugu icin olabilir dedi. Eger artarsa hemen haber verin, ben simdi sizi ciddi bir sorun yokken bu saatte Jinekologa yollayamam dedi.. Kizlar Hollanda boyle iste, gercekten ölmuyorsan ciddiye almazlar.. Kendi doktorumda o kadar yogunkine daha oncesinden bir randevu almak mumkun degil.. Ama icimi rahatlatmak icin haftaya deneyecegim.. Bu arada ben normal jinekologa gitmiyordum, infertilite doktoruna gidiyorum. Birsey biliyorlar ki soyluyorlar.. Kendimi sakiin tutmaya calisacagim ve dua edecegim.. Turkijede olsa ozel bir doktora 100 kere gitmistim herhalde.. Bunu yazarken bile yoruldum.. Hadi ben dinlenmeye gidiyorum.. Iyi hafta sonlari..

Bak demek ki dr. biliyor da söylüyor canım, sakin ol, rahat ol, dinlen bol bol, olumlu düşün, HERŞEY GÜZEL OLACAK diye düşünmelisin, hepimiz böyle düşünmeliyiz aslında zemuszemus

Pozitif olmaya calisiyorum elimden geldigi kadar. Ama cokta kolay degilmis.. Ancak bebegin kalbini dinleyince biraz rahatlarim sanirim.. Onun disinda dun hic kanamam olmadi, wc gittim o zaman geldi yine.. Geceleri uyuyamiyorum.. Birazdan hastaneyi arayip, boyle bir yontemle randevu almaya calisacagim.. Iste uyuyamiyorum, cok endiseliyim, korkuyorum, huzursuzum vs.. Zira yalanda degil. Belki verirler bi randevu.. Cok siddetli bir kanama yoksa hersey yolunda demelerine sinir oluyorum.. Moonlight sen nasilsin? Doktora gidecek misin ikinci asilama icin?

canim nasip olursa bayramdan sonra 2. asilama dusunuyorum.
endiseni anlamaya calisiyorum elimden geldigince, Allah yardimcin olsun.yorma kendini.
izin alsaydin isten keske.

canim nasip olursa bayramdan sonra 2. asilama dusunuyorum.
endiseni anlamaya calisiyorum elimden geldigince, Allah yardimcin olsun.yorma kendini.
izin alsaydin isten keske.

Canim, bol bol dua edelim ki 2. asilamada gelsin bebegin.. Bu guzel duygulari sende yasa bir an once.. Ama icini hep serin tutmaya calis ve inancini kaybetme.. Sonuc olarak sizinde sukur oyle cok bir sorununuz yok.. Onun icin inancin hep olsun lutfen..

Bugun bir randevu alabildik sukur.. Zorda olsa..Allah'a hamd olsun, masallah bebisin kalbi minik minik atiyordu..Bu gun evlilik yil donumumuzde, yuzumuzde bir tebbessum, icimde biraz rahatlama oldu. Doktor ( bu beni daha once ameliyat eden) henuz cok erken oldugunu ilk 13 haftanin cok onemli oldugunu falan soyledi. Zaten biliyordum bunlari. Yinede kalbinin attigini gormek cok guzeldi. Iki hafta sonra diger doktorda randevum oldugu icin dinlemedik daha.. Cinsel iliski yapmak yok, onun disinda herseyi yapabilirmisim.. Bu gunun tadini cikarticagim.. Insallah bebisim onumuzdeki haftalarinida, aylarinida, yillarinida sag salim saglikli bir sekide gecirir.. :nazar:

Selam ve sevgiler..opuyorumnanaktan

Gozlerim yasara yasara okudum. bu mutlulugunu gormek cok guzel.(goremiyorum ama hissediyorum, caktirma:))). Evet Allahimiza sukretmeliyiz yasadigin o an icin, duydugun pit pitlar icin. :hooray:
Rabbimin sana vermesi beni umutlandiriyor.
Elini bebegine koy ve benim icin de dua et canim.
Seninle hamilelik sohbeti etmeyi nasip etsin Rabbim su Ramazan ayi hurmetine.Nasip yinede. :delphin:
(hep kendimi dusundum). :kedi:

Dikkat et kendine olur mu canim.Allahin sana verdigi emanete iyi bak. Dua ile...
buyrunnnnnnnnn :içelim:

Gozlerim yasara yasara okudum. bu mutlulugunu gormek cok guzel.(goremiyorum ama hissediyorum, caktirma:))). Evet Allahimiza sukretmeliyiz yasadigin o an icin, duydugun pit pitlar icin. :hooray:
Rabbimin sana vermesi beni umutlandiriyor.
Elini bebegine koy ve benim icin de dua et canim.
Seninle hamilelik sohbeti etmeyi nasip etsin Rabbim su Ramazan ayi hurmetine.Nasip yinede. :delphin:
(hep kendimi dusundum). :kedi:

Dikkat et kendine olur mu canim.Allahin sana verdigi emanete iyi bak. Dua ile...
buyrunnnnnnnnn :içelim:

Senin icin de diger anne olmak isteyen herkes icin her firsatta dua ediyorum.. Insallah hersey gonlundeki gibi olur.. Insallah hamilelik sohbetleri ederiz beraber, cocuklarin gazi, asilari, yaptiklari ilk seyleri konusuruz.... kaydirigubbakcemile5 Ben inaniyorum gelecek o gunlerde gelecek bir gun. Hep kendimi dusundum ne demek? Daha once bebegi ertelemek falan mi ??? Oyleyse kendini hic suclama. Hersey kader.. Yaptigimiz minik bir karar degisikligi ile hersey bambaska olabiliyor.. :olmaz:

Iyi bakiyorum ama icimdeki endiseler hic son bulmuyor.. Gece kalkiyorum aklima bir suru sey geliyor. Neden bu kadar vesveseyim onuda bilmem.. Gorusuruz sonra.. optum

Senin icin de diger anne olmak isteyen herkes icin her firsatta dua ediyorum.. Insallah hersey gonlundeki gibi olur.. Insallah hamilelik sohbetleri ederiz beraber, cocuklarin gazi, asilari, yaptiklari ilk seyleri konusuruz.... kaydirigubbakcemile5 Ben inaniyorum gelecek o gunlerde gelecek bir gun. Hep kendimi dusundum ne demek? Daha once bebegi ertelemek falan mi ??? Oyleyse kendini hic suclama. Hersey kader.. Yaptigimiz minik bir karar degisikligi ile hersey bambaska olabiliyor.. :olmaz:

Iyi bakiyorum ama icimdeki endiseler hic son bulmuyor.. Gece kalkiyorum aklima bir suru sey geliyor. Neden bu kadar vesveseyim onuda bilmem.. Gorusuruz sonra.. optum

umutx yeni duyudum hamile oldugunu cok sevindim hayirli olsun canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
ben tr deydim onun icin 2 aydir falan girmiyodum nete
aslinda tr ye tupbebek icin gitmistim ama tam bi husranla dondum
tr igrennc bi yer
para icin herkesle oynuyolar tedavi olmadan dondumkötükedihüso

çok yanlış düşünüyorsun kardelen nereye gidersen git bu tedavi süreci biraz masraflı ben dr çok memnunum çok iyi hasteneler var benim hastenem çok iyi rabbim verdi onlar vesile oldu 3. ayımda hamile kaldım umutx orda sadce bi dr gitmek için çektiği sıkıntıları okuyorum üzülüyorum türkiyede böyle değil herzaman kapılarını çalabiliyorsun umarım hiçbişeye gerke klamadan hamile kalırsın ama bebeklerimizi kucaklamak için 3.5 milyarın önemi çok yok bence ama bu senin kararın keşkelerin bi faydası olmadığı için bundan sonra hakında hayırlısı işallah hepimiz için

Umutx nasılsın canım? Kanaman var mı hala?

bu arada hep kendimi düşündüm derken kendimden bahsettim demek istedim.

umutx yeni duyudum hamile oldugunu cok sevindim hayirli olsun canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
ben tr deydim onun icin 2 aydir falan girmiyodum nete
aslinda tr ye tupbebek icin gitmistim ama tam bi husranla dondum
tr igrennc bi yer
para icin herkesle oynuyolar tedavi olmadan dondumkötükedihüso

Sagol kardelen.. Rabbim sanada nasip etsin.. Burda gurbette TURKIYE ozlemi cekerken tr igrenc demeni, cok kizmis oldugun icin soyledigini dusunuyorum.. Ne Turkiye icin nede dunyadaki baska bir ulke icin boyle bir genelleme yapmak dogru degil bence. Ama malesef insallarin zaaflarini kullanan ve onlarin duygularini hic dusunmeyen terbiyesizlerde var.. Bizim Hollandada ozel bir doktora gitme durumumuz yok. Cunku devlet hastenelerinden olup bitiyor hersey.. Bir devlet hastenesine gittigim zaman burda doktortan tut, sekretere kadar herkes ayaga kalkiyor, elini sIKIyor, giderkende ayaga kalkip kapiya kadar geciriyor... Turkiyede devlet hastanelerinde boyle dotorlar cok nadir.. Belkide buna benzer seyler canini sikmistir.. Ama yinede Turkiye yi boyle insalar bile igrenc yapmaya yetmezler, yetemezler... Uzuldum boyle seyler yasadigina..Neyse bir aciklik getirmek istedim..

Umarim tedavine burda guzel bir sekilde devam edersin... En kisa zamanda bebegine kavusursun..

Umutx nasılsın canım? Kanaman var mı hala?

bu arada hep kendimi düşündüm derken kendimden bahsettim demek istedim.

Iyiyim canim, hamd olsun.. Sen nasilsin? Umarim iyisindir..Hala lekelenmelerim devam ediyor. Artik alistim ama yinede endise ediyorsun tabi.. Cuma gunu randevumuz var.. O gune kadarda bosum yani evdeyim.. Dinlenebilirim.. Yoo kendinden bahsedebilirsin.. Insan dolu olunca oyle oluyor.. Biz nicin arkadasiz? olumunekankayizsmile

Back
X