Örnegin evinde bir seye karisirsa, yani düzenine temizligine vs vs ozaman bizim evin düzeni böyle öyle degil dersin, yada temizlige yardim edecek olursa kendi kafasina göre bir seyler yapacak olursa bu evde o öyle yapilmaz böyle yapilir diyebilirsin.. Sen kayin valideni daha iyi tanirsin, normalde ne gibi seylere müdahale edebileceginide az cok bilmen gerek, ona göre düsün bir seyler hazirla kafandaHatta kayinvalideler genelde gelinlerinin cocuk bakimini begenmezlerde, eger cocugunun beslenmesi veya baska bir seyine müdahale ederse yada kendi kafasina göre degistirmeye kalkisirsa ozaman sende buna karisip bizim evde cocuk bakimindan ben sorumluyum o yüzden benim istedigim düzene göre olur hersey dersin veya buna benzer bir seyler diyebilirsin
![]()
Aslında böylelere öyle davranmak lazım ama benmki iş yapmaz öyle çocuğada benm verdğmi yedrr sadece beğenmez yaptıklarımı hanfendi...Bende bu durumlarda bişey söylemeyp eşime şikayet etsem eşim söyler aslnd karşma dye ama ben bugnlerde brz eşime değncm oh artık yalnızız evde sennle oğlumla olmak çok güzl yalnzlğı özlmşm falan gbsndn:)