• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık

gecmisgelecek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
94
96
98
Artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bu erkelerin dengesizlikleri sinirimi bozmaya başladı.
Konuma hemen giriyorum. 1 aydır görüştüğüm biri var ve bu insan benim ilk aşkımdı. Üzerinden 13 yıl geçmişti. Onunla konuşamaya başladığım an yine o günkü gibi hissettim. Önceleri normal konuşurken sonra bi anda sevgili olduk. Güzel gibidiyordu herşey ilgili alakalıydı ki bugüne kadar da öleydi. Tek eksik yönü denize gidecek mesela “ben denize gidiyorum” demek yerine “ işim var” gibi cümlelerdi. Son tartışmada bundan dolayıydı. Üzerinde durmadım.
Akşam oldu face gezeren benim listemdeki bi kızın fotoğrafını beğendiğini gördüm. Msj attım bu kızı nerden tanıyorsun diye. Tanımadığını gördüğünü eklediğini sonra biraz yazıştığını ve ben aklına gelip sildiğimi söledi. O kadar kötü oldum ki iftarda ve sahurda bişey yiyemedim. Bu sabah beni işe bırakmak için aldı ve konuştuk. Msj gördüm aşkım canım cicim yoktu ama yazışmıştı bi kere. Sonrada döndü bana olmuyo sevemiyorum seni dedi ve bitti. Şaka gibi. Suçlu olan o ama üste çıkanda o. O kadar moralim bozuk ki şu anda. Birine güvenmek sevmek isterken hep böyle insanlarla karşılaşmak artık yordu beni

Artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bu erkelerin dengesizlikleri sinirimi bozmaya başladı.
Konuma hemen giriyorum. 1 aydır görüştüğüm biri var ve bu insan benim ilk aşkımdı. Üzerinden 13 yıl geçmişti. Onunla konuşamaya başladığım an yine o günkü gibi hissettim. Önceleri normal konuşurken sonra bi anda sevgili olduk. Güzel gibidiyordu herşey ilgili alakalıydı ki bugüne kadar da öleydi. Tek eksik yönü denize gidecek mesela “ben denize gidiyorum” demek yerine “ işim var” gibi cümlelerdi. Son tartışmada bundan dolayıydı. Üzerinde durmadım.
Akşam oldu face gezeren benim listemdeki bi kızın fotoğrafını beğendiğini gördüm. Msj attım bu kızı nerden tanıyorsun diye. Tanımadığını gördüğünü eklediğini sonra biraz yazıştığını ve ben aklına gelip sildiğimi söledi. O kadar kötü oldum ki iftarda ve sahurda bişey yiyemedim. Bu sabah beni işe bırakmak için aldı ve konuştuk. Msj gördüm aşkım canım cicim yoktu ama yazışmıştı bi kere. Sonrada döndü bana olmuyo sevemiyorum seni dedi ve bitti. Şaka gibi. Suçlu olan o ama üste çıkanda o. O kadar moralim bozuk ki şu anda. Birine güvenmek sevmek isterken hep böyle insanlarla karşılaşmak artık yordu beni

ilk ayrılığınızın nedeni neydi
???????????
canım bir kitapı 2 kere de okusan
sonu değişmez
sizinkisi de bu durum
ayrıca ne istediğini bilmeyen bir serseri ile birliktesin
çok aşalayıcı bir durum bu
ne demek senin arkadaş listendeki birine asılmak
bugün olmasa yarın
bu adam daha iyi gördüğü birini bulunca bunu sana yapacakmış
bence biraz mantıklı düşün
içindeki aşkı bir kenara bırak
gurur yap
gurur yap ki
kendine engel olabil
böylesi adamlardan bir halt olmaz
şerefsiz miş
:50::50::50::50::50:

ilk ayrılığınızın nedeni neydi
???????????
canım bir kitapı 2 kere de okusan
sonu değişmez
sizinkisi de bu durum
ayrıca ne istediğini bilmeyen bir serseri ile birliktesin
çok aşalayıcı bir durum bu
ne demek senin arkadaş listendeki birine asılmak
bugün olmasa yarın
bu adam daha iyi gördüğü birini bulunca bunu sana yapacakmış
bence biraz mantıklı düşün
içindeki aşkı bir kenara bırak
gurur yap
gurur yap ki
kendine engel olabil
böylesi adamlardan bir halt olmaz
şerefsiz miş
:50::50::50::50::50:

ilk ayrılık öle bitti dedik bitti ufak bir tartışmada. benim listemi göremiyor hatta arkadaş olduğumuzu bile bilmiyor. ben söleyince şaşırdı. aldatmayı asla affetmem. o bitirmese bile benim açımdan zaten bitmiştir. sadece artık bu tip insanlardan yoruldum. insanların yaşı büyüdükçe olgunlaşır ne istediğin bilir zannederdim. ama erkelerde tam tersi oluyormuş.

ilk ayrılık öle bitti dedik bitti ufak bir tartışmada. benim listemi göremiyor hatta arkadaş olduğumuzu bile bilmiyor. ben söleyince şaşırdı. aldatmayı asla affetmem. o bitirmese bile benim açımdan zaten bitmiştir. sadece artık bu tip insanlardan yoruldum. insanların yaşı büyüdükçe olgunlaşır ne istediğin bilir zannederdim. ama erkelerde tam tersi oluyormuş.

ne olursa olsun bilmese dahi durum iğrenç
kendine bahaneler arama
adam fırsatını kolluyor seni aldatmak için
ayran gönüllünün teki belli bitrşey bu
uğraşamana zaman harcamana emek verip gözyaşını akıtmaya değmez
:32::32::32::32::32:

ne olursa olsun bilmese dahi durum iğrenç
kendine bahaneler arama
adam fırsatını kolluyor seni aldatmak için
ayran gönüllünün teki belli bitrşey bu
uğraşamana zaman harcamana emek verip gözyaşını akıtmaya değmez
:32::32::32::32::32:

yok yaa bahane değil ki ya da nasıl ayrılırız olmaz bitmez demiyorum. sadece böle ,nsanlarla karşılaşmaktan bıktım

Bosver kurtulmussun ole birisinden ya arkadandan iş cevırıpde senı kendıne baglasaydı ılla yakalıycaktın daha kotu bı durum sukret. Canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X