• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık!

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
Merhaba ;
Kiminiz bilirsiniz sozluyum ve 19 mayista dugunum var ama ben çok yoruldum..
Sürekli kıskançlık krizleri bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjiyle karşı karsiyayim. .
Bugunki olay : facesime girip hareket dökümümu incelemesi ... ondan önce 3 aylık bir ilişkim olmuştu ve biteli bir sene oldu sonra onunla başladım. Bu 3 aylık ilişkim aldatma sonucu benim tarafımdan bitirildi ve beni en yakın arkadaşımla aldattı. .
Suanki sözlüm onunla başladığımız
Tarihten itibaren ki hareket dökümüme bakmış ve bi kaç kere onu aradığımi farketmus. .
Ben sırf üzülmesin diye bana yazdığını ve şarkılar gönderdiğini söylemedim ve o karaktersizi engelledim..
Ve o adam musvettesine bakma sebebim merak sadece ni merak..sırf çocukluk arkadaşımla çıkıyorlar mi diye ikisine de baktım sadece bu ...
Ama anlatamiyorum sözlüme sürekli bunu düşünüp bana hayatı zindan ediyor..
Benden şüphe duyuyormus ve onu terk edersem hem kendini hem de beni vuracakmis ...

Oy ben napimmm gayri başımı alıp nere lere gidem bana bi hal care soyleyin kurban olduklarım. .😔

Merhaba ;
Sürekli kıskançlık krizleri bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjiyle karşı karsiyayim. .
Bugunki olay : facesime girip hareket dökümümu incelemesi ... ondan önce 3 aylık bir ilişkim olmuştu ve biteli bir sene oldu sonra onunla başladım. Bu 3 aylık ilişkim aldatma sonucu benim tarafımdan bitirildi ve beni en yakın arkadaşımla aldattı. .
Tarihten itibaren ki hareket dökümüme bakmış ve bi kaç kere onu aradığımi farketmus. .
Ben sırf üzülmesin diye bana yazdığını ve şarkılar gönderdiğini söylemedim ve o karaktersizi engelledim..
Ve o adam musvettesine bakma sebebim merak sadece ni merak..sırf çocukluk arkadaşımla çıkıyorlar mi diye ikisine de baktım sadece bu ...
Benden şüphe duyuyormus ve onu terk edersem hem kendini hem de beni vuracakmis ...

Oy ben napimmm gayri başımı alıp nere lere gidem bana bi hal care soyleyin kurban olduklarım. .😔

cnm madem şifren war sende niye bakıyosun onun yerine kendini koysana sende hayatı ona zindan ederdin eski sewgilisine baksa adı üstünde eski bitmiş gitmiş finitoo hala düşünülür neden hala bu kızın aklına gelio die sözlünede kızdım çok haber izlio heralde önce seni wururum sonra kendimi ya benimsin ya kara toprağın fian yapmasın böyle seyler ya lafları bile çirkin ii ewlendiniz bu bi hata yapsa sen ayrılalım desen 3. sayfa gazetelerden takip ederiz ozaman sizi bence 2nizde kendinize çeki düzen werin sen geçmişle ilgilenme oda kafa yapısındaki kıskançlığı sindirsin yoksa işin zor cnm

Kıskanç biri ile olmaktan gerçekten zor devamli ona doğrusunu anlatmakta yorucu

Arkaniza bakmadan kacin. Cunku bu adam hasta. Kiskancligindan bahsetmiyorum, seni ve kendimi vururum diyormus ya. Terkedin bakalim serce parmagina bile sikacak cesareti yok bence. Evlenin de görün gününüzü. Yarin obur gun "bosanirsan cocugumu da kendimi de keserim" diye gelmezse bende bir sey bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkaniza bakmadan kacin. Cunku bu adam hasta. Kiskancligindan bahsetmiyorum, seni ve kendimi vururum diyormus ya. Terkedin bakalim serce parmagina bile sikacak cesareti yok bence. Evlenin de görün gününüzü. Yarin obur gun "bosanirsan cocugumu da kendimi de keserim" diye gelmezse bende bir sey bilmiyorum.

Offf babamı çok kinadim sanırım. . Aynısı karşıma çıktı öf ki ne off babam da tanıdıkça çok sevdi napcam bennn 😔

Merhaba ;

Bak evlenmeden seni bu duruma getirmiş. Evlenince de dayanırım diyorsan o ayrı ancak iyi düşün derim ben, erkek arkadaşın kendine güven duymuyor bence.Ben bunu çıkardım.

Bak evlenmeden seni bu duruma getirmiş. Evlenince de dayanırım diyorsan o ayrı ancak iyi düşün derim ben, erkek arkadaşın kendine güven duymuyor bence.Ben bunu çıkardım.

Aslında benim hatam da büyük. . Ama seviyorumki o aptal sadece arkadaşımla beraber mi diye baktım . Of Lanet olsun..
Sonra benimki buna mesaj atmış elif e mesaj attım mi hiç o da evet attım ama seninle olduğunu bilmiyordum.. ben ona çok yanlış yaptım .. o bana seni çok sevdiğini ve ilk kez aşık olduğunu söyledi bende mutluluklar Diledim dedi.. ve Elif i kaybetme aramızda hiç bişey geçmedi çok pişmanım ama şunu bil onu üzersen ben seni beter ederim demiş. .
Benimki de ozur üstüne Özür diliyor.. napim çok seviyorum diyor aşkım oyüzden kıskandım sen benim namusumsun dedi..

Baska bir konuya yorumunuzu okudum az once, konu sahibine baya saydirmissiniz, erkek arkadasina karsi gurursuz davraniyor diye. Terzi kendi sokugunu dikemiyor belli ki. Zira bence sizin durumunuz buradaki cogu kadindan cok daha kotu, karsinizda "seni de kendimi de vururum " diyecek manyaklikta bir adam var ve siz "ne yapayim bu usaga, en iyisi duymamak " falan gibi ilginc yorumlar yapiyorsunuz. Adamin soyledigi gercekten psikopatca bir sey, adam hasta farkinda misiniz ? Karisi konustugu her adamla kendini aldatiyor sanip cinayet isleyen adamlar var. O manyaklar da sonra kendilerini olduruyor ayni nisanlinizin dedigi gibi. Kaç kurtul, oldurmese de hayati zindan edecegi ortada.

cicim ikinizin açısından da bakacağım şimdi.
birincisi eski erkek arkadaşımın facebook şifresi bende vardı eskiden.

hareket dökümü olayını öğrenince direkt girip bakmıştım.
o da neee... o da eski sevgilisini aratmış.

çıldırdım. terk ettim. küfrettim.

açıklama olarak seninki gibi bir şey yaptı:"bir işe başlamış da bizim şirkete bağlı da, umarım karşılaşmam diye. doğru mu diye baktım"
gibi bir şey dedi.

bence bu eski sevgiliye bakma olayı gayet çıldırılabilecek bir şey...

senin açından da bir kadın olarak bakayım.
ben de bakıyorum bazen ya.

ben mutluyum çünkü. acaba onlar napıyor, benden sonra naptı ki?
bu merak hepimizde vardır.

vururum cümleleri doğru değildir sanırım?

yani realitede o kadar korkunç biriyse kaç gitsin.
esprisine diyorsa dışarıdan bakınca hatalı olan sensin.

Burda bazı bayan arkadaslar eslerinin hareketler dökümünde eski kız arkadaşını arattıklarını gördüklerinde veryansın edenler vardı hala aklında sevgilisi unutamamış falan filan ..... O zaman o adamların yaptıklarına olumsuz baktığım için seninkine de nişanlın yersiz kıskançlık ediyor diyemicem. Niyetin kötü değildir ama yine de nişanlının bu durumu kıskanmaya hakkı var çok üzerine gitme bence

Back
X