• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık!

Bu adam evlendikten sonra ikinizide vurmaz inş ya evlendikten sonra ayrilmak istersen medeni bir sekilde tamam mi diyecek saniyosun yol yakinken ayril bence

Yorumlar için saolun ama laf gelişi soledi o kimseye zarar veremez bundan eminim.. sadece kiskamcliklari boguyor biraz..

Aslında benim hatam da büyük. . Ama seviyorumki o aptal sadece arkadaşımla beraber mi diye baktım . Of Lanet olsun..
Sonra benimki buna mesaj atmış elif e mesaj attım mi hiç o da evet attım ama seninle olduğunu bilmiyordum.. ben ona çok yanlış yaptım .. o bana seni çok sevdiğini ve ilk kez aşık olduğunu söyledi bende mutluluklar Diledim dedi.. ve Elif i kaybetme aramızda hiç bişey geçmedi çok pişmanım ama şunu bil onu üzersen ben seni beter ederim demiş. .
Benimki de ozur üstüne Özür diliyor.. napim çok seviyorum diyor aşkım oyüzden kıskandım sen benim namusumsun dedi..

O zaman bize laf düşmez. Sen kararını vermişsin. Allah utandırmasın. Mutluluklar :)

valla zezemcim senın babana laf söyleyen bi erkek sana prenses muamelesi yapsa ne olur? hakkında hayırlısı

Valla sizinki gene iyiymiş bizimkisi direkt eklemiş kızı fotolarını falan beğenmişşş durumlarını beğenmiş...Siz bişey yapmamışsınız merak etmişsiniz ama ben olsam bende öyle düşünürdüm doğruya doğru şimdi...Aratsa ismini neden arattın diye sorgulardım bana mantıklı cevaplar verirse yada doğru söylediğinden emin olursam bişey demezdim kapatırdım konuyu.Ama şimdi hayatınızdaki kişi bu zamana kadar bi yanlışınızı görmüş mü bunu ona bir sorun sonra bana güvenmiyomusun diye sorun dürüst olmasını isteyin ....Ben olsam bende çok kırılırdım bu duruma maalesef bende deli olurum böyle şeylere ama ben bu durumu yaşamış birisi olarak erkek arkadaşımdan benim peşimde pervane olmasını istedim ama olmadıı bu da onun neden öyle yaptığını kanıtlamış oldu..Siz elinizden geleni yapın ikna etmeye çalışın zaten iyin niyetlsiniz bu arama konusunda iyi niyetiniizi karşı tarafa sindirin sonra bişeyy olmaz

:) mutluyum çok şükür ıkna da ettim.. ve bana hiç bir yanlısı olmadı. . Ö yüzden hesap sordu..

Nasıl kızlar degisiklik şart mı bazı yerlerde..

Eklentiler

• $1406553612471.webp
    $1406553612471.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $1406553624663.webp
    $1406553624663.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $1406553636011.webp
    $1406553636011.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 56
Back
X