- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
Çocukluğumdan beri huzursuz kavgalı bir aile ortamında yetiştim.Dedim üniversite kazanayım farklı şehri uzakta olayım yine olmadı.Peşimden geldiler.Şimdi yeni bitirdim.Kavgalar,huzursuz ortamlar,borçlar,haciz işlemleri v.s bu tarz bi ortamdaydim hep.Onlardan uzakta olabileceğim tek yer erkek arkadaşımın yanıydı.Ona birşey anlatmazdım ailem hakkında.Bir tek onun yanında kendimi güvende huzurlu hissettim.Hala da öyle hissediyorum çok şükür.Ama annem başıma o kadar çok şeyi kakıyor.Biz senin için buraya okutmaya geldik sen fingirdedin.Aileme söyledim diye de suçlu ben oldum.Onlarla üniversite okumadığım yetmiyor gibi onların olduğu yerde çalışmamı istiyolar birde.Yada peşimden gelmek istiyorlar.Yalnız bırakmıyorlar.Onlardan eğitimim için birşey istedim formasyon,onu da alamayacağım.Sen okuyup sertefikaları alıp çalışınca elin oğluna yedirecen demi gibi laflar.Ve birde parasızlık tabi.Birde bu sene o kadar çok formasyon verildi ama ben alamadım hala da alamayacağım gibi.Ne param var ne pulum.Geçici işte çalışsam desem o da yok başvurdum ama cevap gelmedi.Çok zor durumdayım şu an hiç hayallerimi gerçekleştiremiyorum.Ne yapsam olmuyor sanki.Öğretmen olmak en büyük hayalimdi ama formasyon alamazsam o da zor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Sadece yazmak istedim.