- 20 Haziran 2015
- 88
- 27
- 8
- 37
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
-
Düzelttim uyarınız için teşekkürlerKeşke birazda okunaklı yazabilseydiniz.
Şu zamanda cok zor gercekten cocuk büyütmek
Yok allaha şükür huzırlu mutlu bir evliliğim var çok sabırlı bi insanım normalde ama artık oda kalmadıBir çocuk doktoruna götür o zaman.sıkıntısı neymiş öğren.
belki fiziksel bir sorunu var.aile içi bir sorunumuz var mı?şiddet vb...gibi.
İlk doğduğunda gaz problemii vardı daha sonra hiç ek gıda yediremedim emmeye çok düşkündü zayen yemek yemediği için gelişimi yüzde üçlere düştü memeden kestim doktor mama yazdı onu verdik oyun oynatarak yemek yedirmeye çalısştim ağzını açmadı yada tükürdü sabrettim şuan 4 te kalkıyoruz akşam yatana kadar kucaktayız 10 da uyuyor ama her saat nerdeyse ağlayarak bağırarakk kalkıyor temizliğimi yemeği mi akşam yapırum parka gtürüyorum oynuyor eve geliyorum kucaktan inmiyordoğduğundan beri problemli gibi anlatmışsınız. şu dönem 2 yaş sendromu nedeniyle inatçı olabilir, anlamsız tutturmaları olabilir. çocukla iletişiminizi gözden geçirin. kurallarınız var mı? yoksa kuralları bazen uyguluyor bazen uygulamıyor musunuz? 25 aylık da olsa çocuklar rutini seviyorlar. sizin bir gününüz nasıl geçer mesela? biraz psikologculuk oynadım ama? size birileri bunları sorgulatmalı..
Evet biliyorum 7 yaşında bir oğlum daha var brnim onda hiç böylr şeyler görmediğim için zoruma gidiyor2 yaş sendromunu duydunuz mu hiç?
Evet biliyorum 7 yaşında bir oğlum daha var brnim onda hiç böylr şeyler görmediğim için zoruma gidiyor
Birakinn aglasin. sen hayir dedinmi lafindan dönme cocuktur anlamaz deme anliyorlar
Yemek yemedimi birak yemesin aciktimi mutlaka yecektir
Gece 4 te kalkmasi takildi aklima gündüz sadece kucakta tasiniyorsa bu cocuk hic yorulmuyorki , gün boyu birak kendi haline oyun oynasin sende 1 saat oyna onunla aksam banyosunu yaptir ve uyut yavas yavas alistir yoksa asla bas edemezsin..
Başedemiyorum ki zaten kucak istiyor ama oturmayacam sürekli ayakta durcam bel fıtığı var bende uyuduktan sonta o bel ağrısı inanılmaz derecede artıyor şuan çıkmazdayım her yolu denedim annem kaynanam yanımda değil ki 1 saat bıraksamda dinlensem yarın kreşle konuşcam uygun fiyat söylerse haftada 3 gün bırakcam yoksa bilmiyorum ne yapacapımı eşi m her saat beni arıyor cinnet geçirip çocuğa zarar vercem diye korkuyorBieakin aglasin gerekirse bütün gün sen hayir dedinmi lafindan dönme cocuktur anlamaz deme anliyorlar
Yemek yemedimi birak yemesin aciktimi mutlaka yecektir
Gece 4 te kalkmasi takildi aklima gündüz sadece kucakta tasiniyorsa bu cocuk hic yorulmuyorki , gün boyu birak kendi haline oyun oynasin sende 1 saat oyna onunla aksam banyosunu yaptir ve uyut yavas yavas alistir yoksa asla bas edemezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?