• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artk :((

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
42
Malatya
kızlar inanın bunu hiç yazmak istemezdim ama artık dayanamıyorum.ya kalpten gidecem yada kendimi atıp bi yerden kurtulacam..kaynanam 5 gündür hasta alerji oldu vücudu.tabi hastaneye götür getir sürekli gece 12 ye kadar ordaydım.neyse dün sabah eşim annemi sormaya git dedi.sabah gittim akşama gitmeyeyim dedim.iyiydide kaynanam.neyse eşim işten gelecek bekliyorum sevinçle.kapıyı açar açmaz annem sana kızdı niye gelmedi diye.bende 4 gündür ordaydım annemde iyi dedim.sabah gittim gitmesem tamam dedim.eşim annem haklı dedi kestirip attı.mafoldumbenbu gün sabah yine gittim niye gelmedin dedi bende işim vardı dedim.akşam eşim ben annemgile gidiyorum sen geliyormusun dedi.bende gelmesem olurmu dedim oda sen bilirsin dedi.gitmedim eşim eve geldi ağzından geleni söyledi.neymiş annesi böyle gelme bize demiş.annemgilde kaynanamı sormaya gelmiş bizde gittik annemin yanında niye gelmedin dedi.bende ütü yapıyordum dedim.seninde işin hiç bitmiyor ni koca nerdeyse kadın ordadır dedi.tabi annem gülümsedi kadın ne desin.senağlamaçok kötüyüm bir gün huzurlu bir gün geçirmek haram bize.ben mecburmuyum her akşam gitmeye.eşimde bana laf söyletmiyor.:gitme:hasta oldu ben vücuduna ilacı sürdüm,iç çamaşırına kadar ben giydirip çıkardım.ama yaranamadım yine.:1no2:çatlayacam sinirden ya elim ayağım titriyor eşimle küsüz.dünde böyleydi.ne çileli bi başım varmış benim.kimse laf söyletmiyor herkes tepeme biniyor.eşimde onlar ne derse haklısınız diyor.ne istiyorlar benden.yemin ediyorum bir defa bile saygısızlık etmedim..diğer eltim gelmedi kimse bişey demiyor ama ben:a015:sabrım kalmadı artık.yazmazsam çatlayacam.konuşacağım ne bi arkadaşım ne bir kimsem var.içime ata ata dert küpü oldum.senağlama

Neden bu kadar üzülüyorsun kendini sinir ediyorsun arkadasim...

Neticede sen elinden geleni yapiyorsun, bunun kiymetini bilmiyorlarsa bu onlarin problemi...esinin laflarini bu denli kafana takma...birak konussun dursun..

Esinin huyunu suyunu bildigin halde gitmemezlik yapiyorsan ki bence yerden göye kadar haklisin...ölümcül bir hastaligi yok kayinvalidenin sonucta...söyledigi laflari ve davranislarinida umursamaman lazim...cünkü biliyorsun böyle olacagini!:kahve:

Sen böyle taktica esin amacina ulasiyor....:delphin:

sakin ol yapcak bişey yok şu an için kadın iyileşsin herşey düzelir.eşinde saygısızca söylememiş anladığım kadarıyla .evin ayrı nasılsa boşver iyileşince düzelir herşey .üzme kendini yaptıkların karşılıksız kalmaz onlar bilmese Allah biliyor böyle düşün.hem diğer eltini sormuyorlarsa onu kendilerine yakın görmediklerindendir böyle üşün.seni sevdiği için yakın gördüğü için yanında istiyordur.hem doğru söylemiş yerin eşinin yanı ne güzel .insan sevdiğini sorar sevdiğine kapris yapar kırılır.bu açıdan düşün bide

canim bosver takma ya cok taviz verme. aman mecburmusun gitmeye. bosver hayata birkez geliyorsun hasta olursun dusunme herseyi kafana takma.

Elinden geleni yaptığın halde, eşini sana karşı doldurmaları hiç hoş değil ama böyle yapan kaynanalar var ne yazık ki.:olmaz:Senin için rahatsa Allah'a havale et ne yapacaksın.Eşinde dolduruşa geldiği için böyle davranıyordur.biraz zaman geçsin karşına al konuş eşinle.Allah yardımcın olsun canım..

bütün erkekler ayni anne diyince hepsi ayni moda iriyolarkötükedihüsosanki biz esleri degil ailsien köleyiz canim lütfen takma kafana sen elinden geleni yapmissin.gerisi onlarin nankörlügüüüü:oklava:

Görümce elti falan yok mu? Sadece senden mi bekleniyor kayınvalde ile ilgilenmek ?
olmazmı var ama benden bekliyorlar hepmafoldumben
Neden bu kadar üzülüyorsun kendini sinir ediyorsun arkadasim...

Neticede sen elinden geleni yapiyorsun, bunun kiymetini bilmiyorlarsa bu onlarin problemi...esinin laflarini bu denli kafana takma...birak konussun dursun..

Esinin huyunu suyunu bildigin halde gitmemezlik yapiyorsan ki bence yerden göye kadar haklisin...ölümcül bir hastaligi yok kayinvalidenin sonucta...söyledigi laflari ve davranislarinida umursamaman lazim...cünkü biliyorsun böyle olacagini!:kahve:

Sen böyle taktica esin amacina ulasiyor....:delphin:
nasıl olmayam huzurumuzu bozuyor kadın..gitmesem bi türlü gitsem bi türlü
sakin ol yapcak bişey yok şu an için kadın iyileşsin herşey düzelir.eşinde saygısızca söylememiş anladığım kadarıyla .evin ayrı nasılsa boşver iyileşince düzelir herşey .üzme kendini yaptıkların karşılıksız kalmaz onlar bilmese Allah biliyor böyle düşün.hem diğer eltini sormuyorlarsa onu kendilerine yakın görmediklerindendir böyle üşün.seni sevdiği için yakın gördüğü için yanında istiyordur.hem doğru söylemiş yerin eşinin yanı ne güzel .insan sevdiğini sorar sevdiğine kapris yapar kırılır.bu açıdan düşün bide
canım şu an hastalıktan böyle başka zamanda başka şeyler buluyor.
canim bosver takma ya cok taviz verme. aman mecburmusun gitmeye. bosver hayata birkez geliyorsun hasta olursun dusunme herseyi kafana takma.

zaten hasta ettiler zehirli guatr çıktı tedavi görüyorum.takmamak mümkünmüki her zaman böylelersenağlama

Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum ...bu kadar hassas olma bence...sen üzerine düşeni yani gerekeni yap yeter...ne kadar verirsen o kadar isterler..o yüzden kendini fazla ezdirme...hergün hergün orda olmak zorunda değilsin...eşinle baştan kötü olursun ama sonra oda alışır...daha doğrusu sen ona yeri geldikçe bunu sürekli söyle...arada ne kadar mesafe olursa o kadar tatlı olursunuz...Allah yardımcın olsun arkadaşım ne diyelim...dilerim eşinde zamanla seni anlar....

aman takmayın bu kadar
yapacağını yapmışsın

hergün sen gitme hem
bi gün bi elti diğer gün sen sen git
herkezin işi gücü var hayret bişey

Elinden geleni yaptığın halde, eşini sana karşı doldurmaları hiç hoş değil ama böyle yapan kaynanalar var ne yazık ki.:olmaz:Senin için rahatsa Allah'a havale et ne yapacaksın.Eşinde dolduruşa geldiği için böyle davranıyordur.biraz zaman geçsin karşına al konuş eşinle.Allah yardımcın olsun canım..
konuştum çok ama adam ailem ne derse haklıdır diyor.allah havale ediyorum ama sabrım kalmadı artık..
bütün erkekler ayni anne diyince hepsi ayni moda iriyolarkötükedihüsosanki biz esleri degil ailsien köleyiz canim lütfen takma kafana sen elinden geleni yapmissin.gerisi onlarin nankörlügüüüü:oklava:

mafoldumben senağlama senağlama

arkadaşım bu kadar üzme kendini :teselli:ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz onlara bişey olmuyo hiç kaale almıyolar sende alma sen zaten istersen sabah akşam git yine bi kusur bulunur naparsan yaranamazsın eşinde hep onu tutacak haklı olsanda zaten tutmuş sen görevini yaptın bitti. daha gitme zorunda değilsin çok taviz verince böyle olmuş zaten. konuşulacak insan değilmiş eşin

Söyle kızkardeşlerine onlar ilgilensin anneleri ile biraz ..de...

Sen de söylen ,kızları varken bana mı düşermiş de...:umursamaz:

Sizin ailede kızlar ilgilenmez mi anneleri ile hiç de...

böylelerine nankör diyolar işte sen yap et bi gün gitme senden kötüsü olmuyor hem sen neden sürekli gidiyon ki yokmu görümcen felan onlar yapsın üzülme canım ya ::((

sürekli ilgilendiğin ve hep yanında olduğun için sanırım öyle alıştırmışsın
artık görevin haline gelmiş teşekkür edeceklerine mecburmuşsun gibi davranıyorlar

Güzelim anliyorum seni...zor bir durum mutlaka..

Fakat ne esini degistirebilirsin nede kaynanani....

Yapabilecegin tek sey kendi bakis acini degistirmek...anladigim kadariyla cok duygusal bir insansin cok fazla kafana takiyorsun herseyi...bak hastalik sahibi oldun...degermi hic?

Bu dünyada bir parca huzur istiyorsan yapabilecegin en güzel sey kalbinin üzerine kalin bir manto cekmektir...kararli, mesafeli ve yeri geldimide sogukkanli olabilmek icin.....inanki baska türlü insanlarla ugrasmak cok zor.:kahve:

Allah yardimcin olsun.

senin sorunun fazlaca ilgili olmak,

yaptıkların artık görevin gibi görülüyor,kanıksanmış...

az keste gör kıymeti,bak eltine kimse bişey demez,bu dünya böyledir...yani dengeyi kuracak olan sensin.

melek olmak zorundada değilsin,kendine yaşa biraz,herkes allahın kendine verdiği yükü çeksin,sende öyle.

kimsenin kini yüklenme...bunlar bana derstir,ne zaman aksini yapmışsam pişman olmuşumdur...

arkadaşım bu kadar üzme kendini :teselli:ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz onlara bişey olmuyo hiç kaale almıyolar sende alma sen zaten istersen sabah akşam git yine bi kusur bulunur naparsan yaranamazsın eşinde hep onu tutacak haklı olsanda zaten tutmuş sen görevini yaptın bitti. daha gitme zorunda değilsin çok taviz verince böyle olmuş zaten. konuşulacak insan değilmiş eşin
6 yıldır hep dayandım hep dayandım.artık götüremiyorum.
Söyle kızkardeşlerine onlar ilgilensin anneleri ile biraz ..de...

Sen de söylen ,kızları varken bana mı düşermiş de...:umursamaz:

Sizin ailede kızlar ilgilenmez mi anneleri ile hiç de...
canım söylersem emin ol beni bin parça ederler.bi kez akaynım savundu ben.küstüler ona.anneler gününde oturuyorum kaynımlarda var.eşim birden bana annemin ayağını ovaladınmı dedi.kaynımda annemin kızları var onlar yapsın dei.hemn görümcem orada gelinlerin incisimi dökülür dedi.kaynanam ben küstüm bi daha karısından bi bardak su bile istemem dedi.düşün yani
böylelerine nankör diyolar işte sen yap et bi gün gitme senden kötüsü olmuyor hem sen neden sürekli gidiyon ki yokmu görümcen felan onlar yapsın üzülme canım ya ::((
eşim götürüyor.bu gün gitmedim kıyamet koptu.var görümceler ama :tomato:
sürekli ilgilendiğin ve hep yanında olduğun için sanırım öyle alıştırmışsın
artık görevin haline gelmiş teşekkür edeceklerine mecburmuşsun gibi davranıyorlar
:gitme: :gitme:
Güzelim anliyorum seni...zor bir durum mutlaka..

Fakat ne esini degistirebilirsin nede kaynanani....

Yapabilecegin tek sey kendi bakis acini degistirmek...anladigim kadariyla cok duygusal bir insansin cok fazla kafana takiyorsun herseyi...bak hastalik sahibi oldun...degermi hic?

Bu dünyada bir parca huzur istiyorsan yapabilecegin en güzel sey kalbinin üzerine kalin bir manto cekmektir...kararli, mesafeli ve yeri geldimide sogukkanli olabilmek icin.....inanki baska türlü insanlarla ugrasmak cok zor.:kahve:

Allah yardimcin olsun.
:1no2: senağlamasenağlama
vereliniortakalkisalkisalkis

:sinifsinif: :sinifsinif:

"canım söylersem emin ol beni bin parça ederler.bi kez akaynım savundu ben.küstüler ona.anneler gününde oturuyorum kaynımlarda var.eşim birden bana annemin ayağını ovaladınmı dedi.kaynımda annemin kızları var onlar yapsın dei.hemn görümcem orada gelinlerin incisimi dökülür dedi.kaynanam ben küstüm bi daha karısından bi bardak su bile istemem dedi.düşün yani"

diyorsun..ayy canım sen de evet dökülür de...salaş ol,rahat ol biraz..Kızlarının pırlantaları dökülüyormuş de..Aaa valla görümcem olucak ta bana laf sokucak böyle..Yerin dibine sokarım onu oracıkta anında valla..:mymeka:

Bence sen biraz cadı ol,huysuz ol...Böylece senden bişey beklemezler..Ohhh rahat edersin..Sen hazır cevap olamıyorsun anladığım kadarıyla...Takma söylediklerini...Azcık pişkin olmak lazım bu tarz insanlara karşı...a.s

Back
X