- Konu Sahibi yabangulumZ
kızlar inanın bunu hiç yazmak istemezdim ama artık dayanamıyorum.ya kalpten gidecem yada kendimi atıp bi yerden kurtulacam..kaynanam 5 gündür hasta alerji oldu vücudu.tabi hastaneye götür getir sürekli gece 12 ye kadar ordaydım.neyse dün sabah eşim annemi sormaya git dedi.sabah gittim akşama gitmeyeyim dedim.iyiydide kaynanam.neyse eşim işten gelecek bekliyorum sevinçle.kapıyı açar açmaz annem sana kızdı niye gelmedi diye.bende 4 gündür ordaydım annemde iyi dedim.sabah gittim gitmesem tamam dedim.eşim annem haklı dedi kestirip attı.mafoldumbenbu gün sabah yine gittim niye gelmedin dedi bende işim vardı dedim.akşam eşim ben annemgile gidiyorum sen geliyormusun dedi.bende gelmesem olurmu dedim oda sen bilirsin dedi.gitmedim eşim eve geldi ağzından geleni söyledi.neymiş annesi böyle gelme bize demiş.annemgilde kaynanamı sormaya gelmiş bizde gittik annemin yanında niye gelmedin dedi.bende ütü yapıyordum dedim.seninde işin hiç bitmiyor ni koca nerdeyse kadın ordadır dedi.tabi annem gülümsedi kadın ne desin.senağlamaçok kötüyüm bir gün huzurlu bir gün geçirmek haram bize.ben mecburmuyum her akşam gitmeye.eşimde bana laf söyletmiyor.:gitme:hasta oldu ben vücuduna ilacı sürdüm,iç çamaşırına kadar ben giydirip çıkardım.ama yaranamadım yine.:1no2:çatlayacam sinirden ya elim ayağım titriyor eşimle küsüz.dünde böyleydi.ne çileli bi başım varmış benim.kimse laf söyletmiyor herkes tepeme biniyor.eşimde onlar ne derse haklısınız diyor.ne istiyorlar benden.yemin ediyorum bir defa bile saygısızlık etmedim..diğer eltim gelmedi kimse bişey demiyor ama ben:a015:sabrım kalmadı artık.yazmazsam çatlayacam.konuşacağım ne bi arkadaşım ne bir kimsem var.içime ata ata dert küpü oldum.senağlama