N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yabangulumZ
Canım kayınvaliden senden gelen bu tükenmeyen ilgiye nasıl alıştıysa,aynı zamanda eşin de, gereğinden fazla ilgilenmediğinde onada alışıcaklardır..Sonuçta seninde sağlık problemin var,bi evin var..tabiki evinin işini de aksatmıycaksın hatta kendine zaman da ayırıcaksın..Erkek tarafına resmi kölelik sistemi değildir evlilik..Eşinin günde 4 kere annesine gitmesi,senin bunca yaptığın fedakarlığı ve desteği ,sadece bir kaç kez gitmediğin için tek kalemde silip atması ve seni kırması çok manidar geldi bana.Rahatla biraz..gerilme bu kadar..sen üstüne düşüni yap ama üstüne düşmeyeni,fazlasını,seni bunaltıcak kadar,strese sokup titreticek kadar da ağır ve zoraki bakıcılığı da yapma artık..Eşine de " herkes bu kadar üstüme gelirken,yaptıklarımı görmezken,beni haksızca kötülerken senin bana destek olman gerekir ama sende ayrı bi köstek oluyorsun,çok bunaldım ve iyi hissetmiyorum..Annen başımızın tacı tamam ama suyunu çıkarma..bende senin karınım..gönüllü kölen değil..herkesin bi sınırı var" de..bunları söylerken gayet soukkanlı ve kendinden emin bi şekilde söyle..sana eminim tonla laf sayıcaktır..ben söyliyceğimi söyledim canım..sen istediğin kadar konuş şimdi de..bu kadar ezilmenin büzülmenin bi mantığı yok yani..en verimli en güzel yıllarımız böyle saçmalıklar yüzünden en verimsiz en karanlık anlara dönüşmesin..