Yoruldum sanırım

Neden "bir eksiği" olsun ya hu?

Evlenenlerin bekarlardan fazlası mı var?

Ne bu azarlar gibi
bende onu diyorum evlenmek için çok güzel , çok eğitimli fln olmaya gerek yok...
illa kendinde bi eksik arıyosan onu biz bilemeyiz tanımadığımız için ama henüz zamanı gelmemiştir diyorum...
önce yorum yapıp sonra yorumu açmakta sıktı artık...
niye azarlıyım durup dururken...

Bunu "sıkılacak kadar" fazla yaptıysanız daha açık yorumlar yazabilirsiniz.

Yazdığınız yorumla yaptığınız açıklama arasında bir hayli fark var çünkü.

Dipnot: Tartışmak için yazmıyorum.

mesajlarım gayet açık...
yok anlamayan varsa hala oturupta kelime kelime açacak değilim..
kim nasıl anlamak istiyosa öyle anlasın...
3 yıldır yazıyorum burda daha yeni anlaşılmamaya başladı cidden hayret...

BU UMUTSUZLUK NEDEN HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR HERŞEYİNDE BİR ZAMANI AKIŞINA BIRAK BU DÜŞÜNCELER DALMAK YERİNE BAŞKA ŞEYLER İLE İLGİLEN EMİN OL KENDİNİ DAHA İYİ HİSSEDECEKSİNDİR HAKKINDA HAYIRLISI CANIM

A yok almıyorum teklif. Oyle beklentisi olan bir insan da değilimdir. Estagfurullah kendimi neden farklı goreyim? Sadece iyi bir insan ve beni sevsinden öte bir düşüncem yok..
O zaman biraz sosyallik lazim sana. Hobi kurslari olabilir, tatil turlari olabilir, bir sekilde yeni insanlarla tanisacagin ortamlara girmelisin

Takıldığın yaş 30 mu? korkma canım ya en güzel yaşındasın inşallah en güzelini bulursun sadece sırf olsun diye yanlış adımlar atma. Çevrende yok mu hiç öyle ?
Yok, begendigim kimse de yok... Dünya kadar da arkadaşım vardır bazıları yakın.. Bahsedilen gibi bir yanlış yapım , karakterim falan olsa biri soylerdi heralde bu zamana kadar

Yok, begendigim kimse de yok... Dünya kadar da arkadaşım vardır bazıları yakın.. Bahsedilen gibi bir yanlış yapım , karakterim falan olsa biri soylerdi heralde bu zamana kadar
Senin yanlışlarından bahsetmiyorum canım yanlış anladın, evlenmek için evlenme yani onu diyorum. Kısmet bu işler sen hayatını bir ömür yalnız yaşayacakmışsın gibi en güzel ve doğru şekilde yaşa, karşına hayırlı kısmet çıkarsa da sürpriz olsun

Kusura bakmayın size cevap gidi oldu, oyle bir konu döndüğü için soyledim. Sizin yazdığınızda elbette ki oyle bir anlam yok

Kusura bakmayın size cevap gidi oldu, oyle bir konu döndüğü için soyledim. Sizin yazdığınızda elbette ki oyle bir anlam yok
Tarzınıza bakılırsa, hanım hanımcık bir bayansınız :) Ne güzel.

Sen kalbini açık tut, en doğru zamanda gelecektir hiç şüphen olmasın. Olmazki, bu saatten sonra beni mi bulur falan deme asla. Sana lazım olan 1 tek kişi altı üstü, o da Rabbime hiç zor değil. Demekki dua gerekiyormuş, Rabbim ondan dilemeni istiyor. Hayırlısıyla diye iste ve duanda ısrarcı ol. :)

Valla Gracie cim sadece eksizksiz, cok guzel, kusursuz, cok egitimli insanlar mi evleniyor ki kendimizde kusur arayalim ? :)

Sana uzulme yazmak isterdim ama ben de uzuluyorum, ne sana soyleyecek sozum var , ne de kendime uygulayacak carem var. Artik kader, kisme vs de yazmak istemiyorum, elim varmiyor. Yani ne teselli yazasim var, ne de care oneresim var, cidden icimden gelmiyor cunku ben de tukenme sinirimda oldugumu hissediyorum. Donup dolasiyorum dusunuyorum neyi yanlis yaptim, ben neden bu kadar yalniz kaldim diye, vallahi 27 yilda icime sinen tek bir kisi oldu, ondan da bana bir yol olmadi zaten. Ondan sonra da kendime gelemedim, ne kadere inanasim var, ne de cabalayasim var.

Icini busbutun kararttim sanirsam, aslinda uzulme be Gracie bizim de bir yerlerde bir kismetimiz vardir demek icin gelmistim ama kel alaka seyler yazdim :)

al benden de o kadar

Bence bu konuda bosuna kafani yoruyosun , bazi seyleri akisina birakmak lazim..

Çok teşekkürler yorum için..Allah dualarınızı kabul etsin

Hayatınızda kimse olmasa ne olur ki? Ne kaybedilir? Ya büyük istekle beklediğimiz vuslat beklediğimiz gibi güzel değilse ya?
Ben lise bitince biriyle görüştüm 5 sene sürdü nişanlandım, nişanı attım. Aradan bir kaç ay geçmeden biriyle daha görüştüm 6. senede evlendik. Aslen hep sevdim, sevildim ancak dönüp bakınca ne kattı hayatıma? Koca bir hiç...Hatta üniversite hayatımı güzel yaşayamadığım için çok pişmanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…