Uniye gıdıyor 23 yasında nesı küçük . Ben halden anlayan bırıyım kımseden bırsey beklemıyorum. Benım orada kalmam cok sacma esımın kıyafetlerı evde ayrıca burasıda kurulu duzen. Bılemıyorum canım send haklısınYa aslinda bana pek art niyetli gelmediler..hastasiniz bi de anneniz olmadigi icin hassassiniz..anladigim kadariyla görümceniz kücük,okula gidiyor..düzenlerini degistirmek istememisler..evimizde daha iyi bakariz diye düsünmüslerdir
Gecmis olsun
:)ayy keşke yakın olsak
Esin getirirdi kiyafetlerini..annesinin evi sonucta..kayinpeder var mi evde?Uniye gıdıyor 23 yasında nesı küçük . Ben halden anlayan bırıyım kımseden bırsey beklemıyorum. Benım orada kalmam cok sacma esımın kıyafetlerı evde ayrıca burasıda kurulu duzen. Bılemıyorum canım send haklısın
hastayım 1haftadır.. Eşim etrafımda pervane . Elinden geldığınce yapıyor . 40 derece atesım vardı 3 gundur toparlanamadım bır turlü işede gıdemedim
2gun kv ve esımın kardesı bızdeydı hasta oluşum onların geldıgı gune denk geldı.saolsun kv ilgilendi zaten annem hayatta olmadıgı için atesıme bakması bır su vermesı bıle benım için ne denli anlamlı anlatamam . Annemden sonra herseyde cok yalnız kaldım. Evlerımız 5 dk mesafede. Gıdelim dıye tutturdular . Ben ıkı kere hastanelik oldum sabaha karsı geldim eve . Gorumcemın okulu bana 5 dakıka zaten evımın onunden bınıyor okulun onunde ınıyor. Evde cocukta yok gıtsın odada calışşın bır engel yok. Bunlar gıttıler . Ertesı gun yataktan kalkamadım babam geldi hastaneye gıttı serum vs derken gozumu acabıldım. Kv ve gorumce sadece arıyorlar. Yahu oğlu calışıyor benım zaten kımse yok gelecek . Herseylerıyle ılgılnır herseylerıne koşarım. Bız aileyız vs dıye nutuk atarlar . Esım gelince dısardan soyluyoruz elim kolum tutmuyo. Gelip burda olmalarını beklemem hata mı? ben yataktan kalkamıyorum benı cagırıyorlar . Ama gelmıyorlar ben bunlara aile nasıl dıyeyımyarın öbr gun dogum olsa baska bısı olsa bır esım var bı babam bunlardan hayır yok bna kızlar.
şimdi sen kendin için kurulu düzen diyorsunda onunda ona göre kurulu düzeni var...ayrıca genç kız abisinin evi yerine kendi evinde kalmayı tercih ediyordur belki bişey denmezki..art niyetli olma seni arayıp sormaları bile bi düşünmedir bence onu yapmayan ne kaynananlar var okuyoruz burada...biran önce iyileşmene bak takma böyle şeyleri kafana...Uniye gıdıyor 23 yasında nesı küçük . Ben halden anlayan bırıyım kımseden bırsey beklemıyorum. Benım orada kalmam cok sacma esımın kıyafetlerı evde ayrıca burasıda kurulu duzen. Bılemıyorum canım send haklısın
Oyle olmuyor canım işte neyse .. Rabbım evladını bagıslasın sanabeklemen hata değil ama ben 30 gün raporluydum düşük tehlikesi ile. kimseden ne bekledim ne istedim. eşimle aramızda halletik ne bileyim ne gerek var ki. hep şey derim kendi kendime farzet ki bu dünyda bir başınasın. öyle de yaşarım. kendim başkasına yardım ederim ama beklemem. sen de bekleme.
Gıtmeyınce sıtem edıyorlar yada hastadın haber vermıyorsun dıyorlar bu ne perhız o zaman. Ne beklıcem annemden sonra kendı kendımi ıdare edıyorum .Asla kendi annenin sıcaklığını bekleme kimseden
En benim diyen bile halt eder olmaz arkadaşım bu beklentileri kafandan at.
Eşinin annesi o
Her nekadar anne desekte.
Esım davet etti hatta. Geldıkleronde benım 4 cesıt yemegım vardı kımse hastayım dıye glmedı. Onlar geldıktn snra hasta oldum.senin kurulu düzenin var ama onlarında var..gelmiş bakmış sana belki rahat edemedi..tamam haklısın bu özel bir durum hastasın ama fazla alınganlık ediyorsun bence..belki eşin diyor annesine gelmene gerek yok anne falan diye...
Gelmemek için belki nedenleri vardır?hastayım 1haftadır.. Eşim etrafımda pervane . Elinden geldığınce yapıyor . 40 derece atesım vardı 3 gundur toparlanamadım bır turlü işede gıdemedim
2gun kv ve esımın kardesı bızdeydı hasta oluşum onların geldıgı gune denk geldı.saolsun kv ilgilendi zaten annem hayatta olmadıgı için atesıme bakması bır su vermesı bıle benım için ne denli anlamlı anlatamam . Annemden sonra herseyde cok yalnız kaldım. Evlerımız 5 dk mesafede. Gıdelim dıye tutturdular . Ben ıkı kere hastanelik oldum sabaha karsı geldim eve . Gorumcemın okulu bana 5 dakıka zaten evımın onunden bınıyor okulun onunde ınıyor. Evde cocukta yok gıtsın odada calışşın bır engel yok. Bunlar gıttıler . Ertesı gun yataktan kalkamadım babam geldi hastaneye gıttı serum vs derken gozumu acabıldım. Kv ve gorumce sadece arıyorlar. Yahu oğlu calışıyor benım zaten kımse yok gelecek . Herseylerıyle ılgılnır herseylerıne koşarım. Bız aileyız vs dıye nutuk atarlar . Esım gelince dısardan soyluyoruz elim kolum tutmuyo. Gelip burda olmalarını beklemem hata mı? ben yataktan kalkamıyorum benı cagırıyorlar . Ama gelmıyorlar ben bunlara aile nasıl dıyeyımyarın öbr gun dogum olsa baska bısı olsa bır esım var bı babam bunlardan hayır yok bna kızlar.
Öyle yapıyorum.. Haklısınız ve tesekkur ederımSorun olmayacak beklentiler. Anne sıcaklığını kimse ama kimse veremez... Görümce ve KV boş iş, uzak olsunlar iyi emin ol...
Zırp pırt evinin içinde olup ota çöpe karışmalarından iyidir. Baban sağ ve eşin var. Ve sen hasta bile olsan üstesinden gelecek güçtesin bence, kendin halledersin boş ver kimseden bir şey bekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?