• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum.yardim eden yok!

nothingcompares

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
242
1
16
Ankara
Saat 4 ten beri..
Kuru fasulye yaptim.aksam icin
Hamur yaptim.
Manti actim yarin ifrar icin
Pek marifetli olmadigimi anlatirim hep.
Azcik manti kac saatimi aldi.
Artan kiymalari kofte yapip dondurucuya koydum.
Artan hamurla borek kizarttim sahur icin.
Saat 22.30 oldu.
Bi de geldiginden beri cekyata uzanmis burnunu karistiran sevgili kocama hizmet ettim.
Sen o kadar ugras adam donup uykulu bakiyosun diye dalga gecsin.
Bu kafayi anlamiyorum.
Bi insan digeri bu kadar didinirken nasil bu kadar rahat ayaklarini uzatabilir?? Nasil..
Anlatin bana kizlar
Esine azcik yardim etmek bu kadarmi zorrrrrr!!!

inan eşinin maşaalhı var ne bu kardeşim hııııhhhh :88:
bak ev hanımıyım yani okuyorum ve evdeyim eşim sağolsun işten çıkar okula oradan gece 22:00 de gelir bana yardım eder
senin eşine şaşırdım burada çoğu bayanın eşi seninki gibi bazen hadi cnm yardım ediyordur diyorum da gerçektende yardım etmeyen ve üstüne eziyet edip ayağına kdr hizmet ettirenler var...cnm senin adına çooooooook üzüldüm..nefret ediyoru böyle erkeklerden

Yapmican iste o olacak ne anlarlarr
Ben patates hasladim yapilmasi gerekeni anlattim sahuru hazirlayinca kakdircak beni :)

erkeklerde yapmak zorunda bir kadın hem çalışıp evde köle gibiyse erkekte yapacak bunu eskiden di erkek çalışır eve gelir dinlenir. hayat müşterek nikahı kıyarken hastalıkta sağlıkta herşeyde beraberim demeyi biliyorlar ama
o sana yardım etmiyorsa sende ona hizmet etme hem ne demek hizmet ya sen hizmetçi misin
bu konuda ben çok doluyum ya çünkü çok pis bir abim var hiçbişey yapmaz hizmet bekler:47:

ellerine sağlık arkadaş pekte hünerliymişsin:)boşverya o yorgunlukla adama kızmakta haklısın fakat neredeyse tüm erkekler aynı:(

Son düzenleme:
aslinda tipik turk erkeği demek biraz yanlis erkeklerin geneli böyle maalesef simdi tabi bizlerde calistigimiz için hem is hemde ev yoruyor eslerimizden yârdim umuyoruz ama nerdeee sorun annelerimzde erkek evladi olan bayanlar ayni yanlislari siz yapmazsiniz ins erkek cocuklarinada biraz ev isi yaptirin ayip olmadigini daha kucukken ogrensinler

Saat 4 ten beri..
Hamur yaptim.
Saat 22.30 oldu.
Bi de geldiginden beri cekyata uzanmis burnunu karistiran sevgili kocama hizmet ettim.
Bu kafayi anlamiyorum.
Bi insan digeri bu kadar didinirken nasil bu kadar rahat ayaklarini uzatabilir?? Nasil..
Anlatin bana kizlar

Okurken rahmetli annemi hatırladım :))) Sabahın köründe kalktım, evi temizledim dip bucak, sonra yemek hazırladım, börek yaptım, x yaptım y yaptım diye sıralardı verdiğim cevap hep aynıydı? babam madalya taktı mı? :) neden yıpratırsınız kendinizi bu kadar ki, koy önüne çorba salata yeter.. :))))

ee ne yapıyon bunca yemek o zaman.. zıkkım yesin.
hakedene yapacan, hakedene yoracan kendini.. yoksa böyle sızlanıp durursun..
koy önüne makarnayı, kızartmayı ziftlensin :ssz:

bende sizin gibiydim bir zamanlar.özenirdim de özenirdim...sonra baktım takdir eden yok...anlayan yok...

boşverdim.

fedakarlık yok.kendimi başkaları için yormak yok...beklentim de yok..olduğu kadar...

böyle hayat daha kolay...

Saat 4 ten beri..
Hamur yaptim.
Saat 22.30 oldu.
Bu kafayi anlamiyorum.
Anlatin bana kizlar

Evet zor!
Taktir edilmediğimiz gibi azar bile işitiriz.
Ben çok uğraştığımda kendi kendime yorulduğumla kalırım. Heleki temizlik yapmak isteyeyim hemen azarlar beni, "bırak şu temizliği istemiyorum yapmanı diye.. süpürgenin sesine tahammülü yokmuş, uğraşmayacakmışım falan filan" evi bişey götürüyor afedersiniz. :(((
Ben de birsürü uğraştım dün fakat busefer ona söylemedim bile çünkü taktir görmüyorum kendim için uğraşıyorum bir de Allah'ın rızası için.

Cidden soruyorum neden yapıyorsunuz?
Kendinizede yapmayın, pişkin bir eş se sizde biraz pişkin umursamaz olun, düzelir anlar takdir eder diye beklerseniz ömrünüze yazık değil mi?

bende birde çocuk var işten 7,30 da çık eve git yemek hazırla ki bazen oğlumdan dolayı hazırlayamıyorum beyimiz gelir yayılır bende bağırır çağırırım bari çocuga sahip çıkda birşeyler hazırlıyım diye zar zor oda....
ama ben oğlumu öyle yetiştirmicem dün soğan doğrarken men men (ben) yapcam diye yırtındı peşimde daha 2 yaşında olmayan bebeğim o bile anasına acıyor....
seninde maşallahın varmış ve eşinde iyi alışmış malesef....

Yardım istediğiniz halde yardımcı olmuyor mu yoksa yardım istemiyor musunuz?

O kadar hırpalamayın kendinizi, madem yardımcı olmuyor ne bulursa yesin.

Mesela ben dün akşam işten eve gittim, hemen kızımla duşa girdim, pirinci ısladım çıkıncada pilav yapacaktım, eşim sen evi temizle ben yaparım pilavı dedi. Üstelik ayağında bir sorun var ve açlıda ayağı.

Son düzenleme:
Yardım istediğiniz halde yardımcı olmuyor mu yoksa yardım istemiyor musunuz?

O kadar hırpalamayın kendinizi, madem yardımcı olmuyor ne bulursa yesin.

Mesela ben dün akşam işten eve gittim, hemen kızımla duşa girdim, pirinci ısladım çıkıncada pilav yapacaktım, eşim sen evi temizle ben yaparım pilavı dedi. Üstelik ayağında bir sorun var ve açlıda ayağı.

Ne güzel biraz erkeğin yapısıyla alakalı birazda alıştırmakla, ben bekarken sadece makarna yapabilirdim, bunu eşime söyledim benden çok bişey bekleme dedim yardımcı olmaya uğraştı hep, keşke konu sahibide öyle alıştırmasaymış

kendını fazla yormayacaksın oldugu kadar... anlamıyosa dıdınmenın anlamı yok bende senın gıbıydım... baktım olmuyo o yatarken bende yatıyorum... anlıyo hatasını:47:

PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v): "Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildir.Bunları yapıyorsa,
eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et..." Demiş .
İletebilirsiniz bunu eşinize .

Back
X