• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum.yardim eden yok!

PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v): "Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildir.Bunları yapıyorsa,
eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et..." Demiş .
İletebilirsiniz bunu eşinize .

Tatlim ileticem mutlaka..

Dun iyice sinirlendim ve sonunda bagirdim.

Kizlarin cogu hakli niye o kadar perisan edip yoruyorumki kendimi?!!

Bundan sonra ne bulursa onu yesin.

Çok şükür Nazar değmesin eşime:))
bazen sinirlenir boşşeylere sinir bozar ama en sevdiği yemeği yaptığımda bile ki en sevdiği yemek sarmadır beni sever takdir eder...yemeği bazen işten yorgun geldiği halde kendi yapmak ister pazarları öyle bazı durumlarda bulaşık bile yıkar yada ben gezmeye gittiysem ben gelmeden önce evi temizler olduğu kadarıyla...
aslında bu iyi mi kötümü bilemiyorum çünkü benim eşim bana muhtaç değil benden daha iyi yemek ve temizlik yapabilir.üniversite hayatında herşeyi öğrendiği için keni başına yaşayabilir ben birazda erkeğin kadına muhtaç olmasından yanayım tabi takdir edildiği sürece

aa, haspaya bak. horluyodur bi de rahat rahat allah bilir. ablacım niye yoruyosun kendini böylesi için ya. ne vicdansız şu erkek milleti yemin ediyorum. köle misin sen? çek elini eteğini bişi derse tıkarsın ağzına, kahvaltı hazırlasın kendine boşveerrr..

cidden rahat bu erkek milleti..hazır nazır önlerine gelsin herşey istiyorlar.sen o kadar yorgun olunca sinirlerinde hassaslaşıyor artı birşey istediğinde de daha çok göze batıyordur.Allah yardımcın olsun..

Saat 4 ten beri..
Kuru fasulye yaptim.aksam icin
Hamur yaptim.
Manti actim yarin ifrar icin
Pek marifetli olmadigimi anlatirim hep.
Azcik manti kac saatimi aldi.
Artan kiymalari kofte yapip dondurucuya koydum.
Artan hamurla borek kizarttim sahur icin.
Saat 22.30 oldu.
Bi de geldiginden beri cekyata uzanmis burnunu karistiran sevgili kocama hizmet ettim.
Sen o kadar ugras adam donup uykulu bakiyosun diye dalga gecsin.
Bu kafayi anlamiyorum.
Bi insan digeri bu kadar didinirken nasil bu kadar rahat ayaklarini uzatabilir?? Nasil..
Anlatin bana kizlar
Esine azcik yardim etmek bu kadarmi zorrrrrr!!!

Neden bu kadar kendinizi paralıyorsunuz?
Ben işten geliyorum, oturuyorum odada. eşim diyor acıktım. ben de diyorum. ne yapalım diyorum. şunu yapalım diye karar veriyoruz, geçiyoruz mutfağa. beraber yapıyoruz oturup yiyoruz. sonra ben öylece bırakıyorum sofrayı. eşim topluyor ben makineye yerleştiriyorum.
çamaşırları makineye attığımda beraber asalım diyene kadar makinenin içinden çıkarmıyorum. o çıkarıp getiriyor ben asıyorum.

adam yapmak zorunda kalıyor çünkü biliyor ki o da bu işe ortak olmadığı sürece hiçbir şeye elimi sürmem.
kimse kusura bakmasın, ben o evde tek başıma yaşamıyorum. hizmet etmek isteseydim evlenmez kendime hizmet ederdim. ortak bir yaşam sürüp yatağımızı paylaşıyorsak diğer her alanda da paylaşacağız sorumlulukları.

Simdi izindeyim ama esime gore cok daha agir bi iste calisiyorum.

Bundan sonra beni gorun kizlar:) bende aynisini yapicam.cekyata deviricem bi tarafimi.benimkide can yaaaaaaa!

eee mantıyı açmışsın börekleri kızartmışsın köfteleride hazırlayıp buzluğa kaldırmışsın ne yapsın adamcağıza iş kalmamışki oda yatmış burnunu karıştıyor :10:

eee mantıyı açmışsın börekleri kızartmışsın köfteleride hazırlayıp buzluğa kaldırmışsın ne yapsın adamcağıza iş kalmamışki oda yatmış burnunu karıştıyor :10:

Bide ben kizinca tum isler bitmis pasam yardim edeyim o zaman diyor.

Is varken yardim et diyince yapmiyor.

Bi de kizlar kocamin tirnaklari uzun.kesmiyor.tiksindigimi bilmesine ragmen

okadar şeyi kim yicek ya az az yap sende ben eşime seve seve hizmette ederim yemekte yaparım gel beraber mantı bükelimde demem alırım onun yanında yerde yaparım yeterki o yanımda olsun o zaten tv izlerken bişey istemez boğazlı değildir ben sürekli bişeyler koyarım önüne yesin diye seve seve yapıyorum ben

Bide ben kizinca tum isler bitmis pasam yardim edeyim o zaman diyor.

Is varken yardim et diyince yapmiyor.

Bi de kizlar kocamin tirnaklari uzun.kesmiyor.tiksindigimi bilmesine ragmen

HEP HASTA OLAN SÜREKLİ SÖYLENEN ŞİKAYET EDEN KADINLARA ÇOK KIZARDIM AMA ARTIK ONLARA DEĞİL BİZİM GİBİLERE KIZIYORUM HAKEDİYORUZ YAHUUU....BENDE ÖYLEYİM İŞTE SONRADA SİNİRLER BOZULUYOR AMA İŞTE.TIRNAKLARINI SEN KES GEL BURAYA DE YATIR KUCAĞINA KES NAPCAN KARDEŞİM EĞİTİM ALMAMIŞ BUNLAR .ANALARI DOĞURUP DOĞURUP ATMIŞ.BEN EĞİTMEYE BAŞLADIM VALLA.HAFTADA BİR BANYO SONRASINDA ÖNCE KIZIMI SONRA EŞİMİ BAKIMA ALIYORUM.KIZI HERGÜN YIKIYORUM ASLINDA AMA .EŞİMDE ALIŞSIN DİYE YAPTIM BUNU ŞİMDİ BELLİ GÜNÜMÜZ VAR O GÜNDE ALIR TIRNAK MAKASINI GELİR OTURUR DİBİME:ssz:NAPİYİM KARDEŞŞŞŞŞ BIKTIMMMMMMMM:4:ÖNCEDEN İÇİM KALKIYODU ŞİMDİ ALIŞTIM .AMA BURUN KARIŞTIRMA OLAYI AYNEN DEVAM YAKALARSAM VURUCAM ELLERİNE TERLİKLE VALLA

senin eşinde yani erkek milleti benim annemle babam 27 yıllık evliler annemin çok hasta olup babamın bize yemek yapıp ev temizlediğini bilirim şuan bile annem ev temizliyorsa babamda yemek yapıyordur kılıbık olduğundan değil saygı sevgiden allah yardım etsin canım sana

senin eşinde yani erkek milleti benim annemle babam 27 yıllık evliler annemin çok hasta olup babamın bize yemek yapıp ev temizlediğini bilirim şuan bile annem ev temizliyorsa babamda yemek yapıyordur kılıbık olduğundan değil saygı sevgiden allah yardım etsin canım sana

Sagol tatlim ya..
Insanin sabir tasi bazen catliyor.dun benim oyle oldu:(

Annem pasaklıların kaderi daha iyi olur der hep.:ssz:
Sen ne kadar yaparsan yap yaranılmaz. İnsanoğlu bu, ne takdir eder, ne de teşekkür eder, etmediği gibi hep daha fazlasını ister

Halbuki esin sana hic yardim etmeden cok yoruldun hayatin dinlen biraz dese bile gecicekti tum yorgunlugun!! Oysa ustune soyledigi o laf eminim seni hem yaptigin onca sey icin pisman etmistir, hemde yorulmus olan bedenine birde kalbini katmistir..

Saat 4 ten beri..
Kuru fasulye yaptim.aksam icin
Hamur yaptim.
Manti actim yarin ifrar icin
Pek marifetli olmadigimi anlatirim hep.
Azcik manti kac saatimi aldi.
Artan kiymalari kofte yapip dondurucuya koydum.
Artan hamurla borek kizarttim sahur icin.
Saat 22.30 oldu.
Bi de geldiginden beri cekyata uzanmis burnunu karistiran sevgili kocama hizmet ettim.
Sen o kadar ugras adam donup uykulu bakiyosun diye dalga gecsin.
Bu kafayi anlamiyorum.
Bi insan digeri bu kadar didinirken nasil bu kadar rahat ayaklarini uzatabilir?? Nasil..
Anlatin bana kizlar
Esine azcik yardim etmek bu kadarmi zorrrrrr!!!

Çok marifetliymişsin be canım, bu kadar zamanda bu kadar yemeği çıkarailmek, Ellerine sağlık.

Çok fedakarlık yapmak gerekmiyormuş demekki. İnsanoğlu gerçekten kadir kıymet bilmiyor. Değer bilmiyor. Yapma hiçbirşey, koy önüne hergün makarna, bu adam için pek değmiyor böyle uğraşlara çünkü...

Son düzenleme:

Eski erkekler böyle canım şimdiler başka bir tür..

:D ben bazen o tv izliyorsa eline tutuşturuveriyorum, bi bakış atıyo ki bana :D tv ye bakarken fasülyeleri doğrayıver hadi canımcımıcmıcmmm yapıyorum ya da içeri doğru giidyorsa eline o gittiği odaya gitmesi gerekenleri veriyorum bunları da bırakıver hayatımmımımımmm yapıyorum , bi öpücük , bi göz kırpması :D bazen zoraki yardım ettiriyorum yani. fırsatları değerlendirmek gerek. çok pirinç ayıklattım . hele heyecanlı bi şey anlatıyorsa farkında olmadan ayıklayıveriyor pirinçleri fln :D ah koçum benim , ne kadar iyi bi kocasın sen ayy canıımmm diye gaza da getirdin mi...tamamdır ;) ama tabi ortamı ayarlamak, tam organize olmak, stratejik planları aniden uygulamak gerek . o zmn mecbur hatta anlamadan yardım ediyo benimki. tabi eskiden nerdeeeeeeeee. işte şimdi şimdi kandırıp iş yaptırıyorum.

En baştan beceriksiz hatun rolü oynayacaksın birşey anlamadığını, beceriksiz olduğunu göstereceksin evi bırak b. Götürsün. O nasılsa rahatsız olur. Ya da yemeği geçiştir bak nasıl yardım ediyor :)

Back
X