• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum...

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.052
834
323
Telefondan yazıyorum şimdiden yazım hatası olursa affola..

Konu eşim.Uzun zamandır tartışmıyorduk ama çok da müthiş mutluluk nidalarimiz yoktu.Eski yazılarımızda bilen bilir.Cocuk istememe ve cinsel yönden eşimin bende uzaklaşması temel sebepler.Sarilmayi canım cicim seven bir eşim yok.Eskiden bayılırdi.Cocuk meselesi kavgalarından sonra soğudu ve iyice azaldı.Son bir kaç aydır sarilmalari başladı ama cinsel isteksizlik fazla hissediyorum hayat beni yordu diyor.Bu bı sorun.Bir diğer sorun başkalarının yanında yada evde benim sözüm geçsin karşımıza ezeym bozaym tiplerine girdi defalarca uyardım düzgün şekilde.Ama dün bende teller koptu.Bende çalışıyorum yorgunum o da çalışıyor.Ama hep naz trip çeken benim.Umrunda bile değilim onun.arabayi satayım yeni araba alayım derdi para olmuş.Senin dinin imanın para bir aile olmak istiyorum umrunda değil neyim ben bir eşya mı bitki mi dedim ve bağırdım kriz geçirdim kapıdan çıkıp defolup gidecektim durdurdu komşular arayıp durdu.Su anda bile elim ayağım titriyor.Severek evlendik.Gorucu de değil.5 sene çıktık ve evlendk.Onu alltan almak içimde birikmiş beni hor görmesin ezmesi beni mahvetti.Patladim.Tabi hemen alttan almalara başlıyor.Ama bu yalan sana inanmıyorum.Hala da çocuk istemiyorum diyor.Bu konuda umut bile vermiyor.Evlenmeden önce asla böyle bir düşüncesi yoktu kızım olsun sana benzesin diyen bir adamdı.Resmen bir yaram kapanmadan tekrar başka yerden yara açıyor.Yoruldum bittim tükendim.Ayrilmayi vicdanım kabul etmiyor.Bi yanım seni seviyor saygı duyuyor bir yanımda bir boşluk sana soğuğun diyor tedavi ol bana da yazik dedim sarılıyor...Bir gün yerin dibine geçiriyorsun bir gün iyisin diyorum kabul etmiyor tedaviyi.Allahim dualar ediyorum.Cikmazdayim.Eski eşimi özlüyorum.İs hayatı bu kadar mı mahveder insanı benim günahım ne ben neden güçlüyüm o güçsüz? Tükendim..

Bir kaç sebep var bence evliliği kesin boşanmaya götüren biri de bu.
Diğer her şey işin bahanesi. Çiftten biri çocuk istiyor diğeri istemiyorsa yapacak bir şey yok.
Siz anne olmayı istemekte haklısınız, o da çocuk istememekte. Eğer ortak bir çözüme ulaşamıyorsanız yıpranarak tükeneceksiniz.
Yerinizde olsam profesyonel yardım almayı teklif eder ortak çözüm için en azından konuşacak ortam sağlardım. Buna da yanaşmıyorsa çokta konuşacak bir şey kalmıyor.

Çocuk sahibi olmak istemiyorsa bunu önceden konulmadınız mı o zaman evlenmeden önce istiyorum diyorsa ya o zaman yakan söyledi ya da şimdi yalan söylüyor . Sevgi ve SAYGI azalmış gibi geldi bana zamanla birşeyler tükeniyor dedikleri bu olsa gerek size tavsiyem bir süre tedavi olun rahatlatır sizi yani yardım ALIN belki daha mutlu olacağımız kararlar almanızı sağlayabilir

Konu eşim.Uzun zamandır tartışmıyorduk ama çok da müthiş mutluluk nidalarimiz yoktu.Eski yazılarımızda bilen bilir.Cocuk istememe ve cinsel yönden eşimin bende uzaklaşması temel sebepler.Sarilmayi canım cicim seven bir eşim yok.Eskiden bayılırdi.Cocuk meselesi kavgalarından sonra soğudu ve iyice azaldı.Son bir kaç aydır sarilmalari başladı ama cinsel isteksizlik fazla hissediyorum hayat beni yordu diyor.Bu bı sorun.Bir diğer sorun başkalarının yanında yada evde benim sözüm geçsin karşımıza ezeym bozaym tiplerine girdi defalarca uyardım düzgün şekilde.Ama dün bende teller koptu.Bende çalışıyorum yorgunum o da çalışıyor.Ama hep naz trip çeken benim.Umrunda bile değilim onun.arabayi satayım yeni araba alayım derdi para olmuş.Senin dinin imanın para bir aile olmak istiyorum umrunda değil neyim ben bir eşya mı bitki mi dedim ve bağırdım kriz geçirdim kapıdan çıkıp defolup gidecektim durdurdu komşular arayıp durdu.Su anda bile elim ayağım titriyor.Severek evlendik.Gorucu de değil.5 sene çıktık ve evlendk.Onu alltan almak içimde birikmiş beni hor görmesin ezmesi beni mahvetti.Patladim.Tabi hemen alttan almalara başlıyor.Ama bu yalan sana inanmıyorum.Hala da çocuk istemiyorum diyor.Bu konuda umut bile vermiyor.Evlenmeden önce asla böyle bir düşüncesi yoktu kızım olsun sana benzesin diyen bir adamdı.Resmen bir yaram kapanmadan tekrar başka yerden yara açıyor.Yoruldum bittim tükendim.Ayrilmayi vicdanım kabul etmiyor.Bi yanım seni seviyor saygı duyuyor bir yanımda bir boşluk sana soğuğun diyor tedavi ol bana da yazik dedim sarılıyor...Bir gün yerin dibine geçiriyorsun bir gün iyisin diyorum kabul etmiyor tedaviyi.Allahim dualar ediyorum.Cikmazdayim.Eski eşimi özlüyorum.İs hayatı bu kadar mı mahveder insanı benim günahım ne ben neden güçlüyüm o güçsüz? Tükendim..
Belli ki eşin neyaparsam yapayım benden vaz geçmez diyor biraz uzakdur aynı şekilde davran ne olacak bakalım

Su anda cocuk konusu ikinci planda o kadar avucunun icinde hissediyor ki beni.Dun oyle olmadigini soyledim.Bugunde yuzune bakmadim sinirlendi kapiyi cekip gitti.Kabahatli o fakat ben yuzune bakmayinca sinirlenende o.Napacagimi bilmiyorum ben ilgiye ihTiyac duyuyuorum cinsellk artsin istiyorum cocuk bi sekilde olur.Saygi duysun istiyorum.Daha ne kadar soylemem gerek bunu.İnanin aglamaktan icim disima cikti hasta oluyorum.Beni teselli ediyor sonra yine ayni.Yalan artik inanamiyorum ona.

Uzuldum sizin adiniza.

Cocuk istememesini yadirgamadim zira benimde basimda var bi tane istemeyen :confused: Ama ilgisizlik, asagilama vb dedin mi orda dur.:KK42:

İş güç insanı yorabilir fakat size karşı neden soğuk çok mu tartışıyorsunuz yada siz çok mu eleştirip konuşuyorsunuz.Muhakkak vardır bir sebebi

Back
X