• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum

kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya

orucu sana mı tutuyor? allah rızası için tutuyor. o orucu tutup da kalp kırıyorsa kul hakkını bi ömür oruç tutsa ödeyemez. bunu otur düzgün bir şekilde anlat.
ben orucum bıdıbıdısının arkasına saklanan insanlara ayrı bi gıcığım zaten.

orucun sevabını alamasada, en azından günaha girmiyo :confused:
e tabi canım öbür türlü ne kendisinde ne bende huzur bırakmıyodu...
evin beti bereketi bile onun küfürlü ağzı yüzünden gidiyodu yani...
şimdi ooh sen sağ ben selamet...

Orucun bir anlamı kalmıyor böyle yapınca tutma bence dedim, tekrar kızdı. :KK70:
Sonra da sakinleşti, artık kızmıyor.

Bu erkeklere gicik oluyorum.. tek oruc tutan kendileri sanki.. kadinlar her isi yapiyolar yemek yapiyolar bu kdr mizmizlanmiyolar

normalde sinirli her bağırşında çağırışında alttan almakdan bıktım susuyorum sustukça ben şişiyorum diyorumki tuttğum oruç sabır veriyor bana
Bu sekılde davranması sırf oructan mı?
Eger oyleyse tutmasının ne sevabı kalır, herkes kendıne tutar orucunu
sanamı tutuyorda burnundan getırıyor?

Komşum ramazanda esiyle ne konusuyor ne bisi soruyor.. Huyunu ogrenmis en iyisi uzak durayim diyor.. Allah sabır versin.

Rahmetli dedem asiri agresif bi adamdi , evin icinde surekli bagirir cagirirdi sadece ramazan ayi haric , dedemlerin evinde ramazan en huzurlu aydi
O agresif adam gider yerine seker gibi bi adam gelirdi , simdi bicok adamin yaptigi gibi aksama kadar da uyumazdi , sabahi en gec 8 de ayaktaydi , kimsenin kalbini kirmazdi
Oruc demek de budur aslinda , ac susuz kalmak degil , nefsine hakim olmak
Rahmetli tum ramazan nefsine hakim olurdu
Simdi hersey tuhaflasti , ramazanın bile eski huzuru kalmadi

kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya
Bazıları sanki orucu bize tutuyo yaa hayret bişey ! Bizim de genel müdürümüz aynı sizin eşiniz gibi en sonunda dün patladım.. Oruçtan dolayı siz biraz sinirlisiniz heralde tutamıyosanız bırakın da bari boşuna kalp kırıp günaha girmeyin dedim.. Adam yüzüme bakakaldı.. Sonra gelip gönül almaya falan çalıştı.. Tavsiye ederim ;)

Bazıları sanki orucu bize tutuyo yaa hayret bişey ! Bizim de genel müdürümüz aynı sizin eşiniz gibi en sonunda dün patladım.. Oruçtan dolayı siz biraz sinirlisiniz heralde tutamıyosanız bırakın da bari boşuna kalp kırıp günaha girmeyin dedim.. Adam yüzüme bakakaldı.. Sonra gelip gönül almaya falan çalıştı.. Tavsiye ederim :KK66:
aynen bende kızdım ama daha çok bağırıp kendini kaybediyor hasta gibi

Rahmetli dedem asiri agresif bi adamdi , evin icinde surekli bagirir cagirirdi sadece ramazan ayi haric , dedemlerin evinde ramazan en huzurlu aydi
O agresif adam gider yerine seker gibi bi adam gelirdi , simdi bicok adamin yaptigi gibi aksama kadar da uyumazdi , sabahi en gec 8 de ayaktaydi , kimsenin kalbini kirmazdi
Oruc demek de budur aslinda , ac susuz kalmak degil , nefsine hakim olmak
Rahmetli tum ramazan nefsine hakim olurdu
Simdi hersey tuhaflasti , ramazanın bile eski huzuru kalmadi
maşallah ...aynen ramazanın tadını insanlar kaçırıyor

Back
X