- 13 Temmuz 2015
- 187
- 174
- 103
- Konu Sahibi minizurafa
İçimi dökecek dertleşecek bir arkadaşımın olmaması belki de beni buraya yazmaya iten. İş yerinde çok mutsuzum. Çoğunluğu kadın ama ama adam gibi arkadaşım olmadı. Oldu sandığım biri vardı ama o da sebepsiz yere ikimizinde pek tasvip etmediği davranışları olan diğer kadının yanında yer aldı. Çok şaşkınım . Arkasından demediği kalmadı ama şimdi o kişinin dibinden ayrılmıyor. Aramızda ekle tutulur bir sorun olmaması halinde bir anda uzaklaştı . Oysa iyilikten başka hiç bir şeyim olmadı ona. Bulunduğum il şırnak. İş durumundan ötürü burdayım . Buraya geleli adam akıllı bir dost bir arkadaşım olmadı. Kısacası bu konuda mutsuzum. Bazen içini dökecek insandır tek istediğin ama o da burda olmadı. Hata bende mı diye soruyorum kendime ama bir şey bulamıyorum. Aksine adil işini düzgün yapan kul hakkına girmekten çekinen bir insanım. Çok kolay kırmam insanları ama hakkımı ararım . Haksızlık karşısında susmam. Böyle biriyim işte ben çözemedim nerde kaybettiğimi bana akıl verir mısınız güzel insanlar ?