Yoruldum

beyaz5806

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
34
15
88
36
Herkese iyi geceler. Arkadaşlar ben 5 yıllık evli 2 kız çocuğu sahibiyim.kızlarım biri 3.5 diğer ise 15 aylık. Çalışıyorum iyi bi işim var ama 1,5 yıldır ücretsiz izindeyim.Sorunum ise eşim çocukların sorumluluğu evin işleri ve eşimin olumsuzlukları yüzünden eşimden iyice soğudum. İşe başlayınca boşanmaya bile düşünüyorum. Kendisi dışarda görünce herkesin hayran kaldığı bş beyefendi görüntü çizer ama evde bana karşı çok kabadır.Durmadan beni eleştirir çocukların bakımının yüzde 90 ı bende ama beni beğenmez öyle yapmayacaksın böyle olacak diye ahkam keser. Güzel bi söz duymam hiç hep ya eleştiri yada akıl verme muhabbeti velhasıl soğuttu beni kendisinden. Çok kırgın ve kızgınım ona ama kızlarımın hatrı için ne yapmalıyım bilemiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyaç duydum.

Bunaldım biliyorum ama ben kendi kendimi motivasyon ediyorum. Ancak bu olumsuzluk tahammül edemiyorum yani o kadar gıcığım ki eşime ne dese sinir oluyorum artık

Benim de iki küçük çocuğum var, ev , uyumuyan çocuklar vs.derken birde eşim modumu düşürüp beni eleştirse tahammül edilemez olurdu herhalde bazı şeyler.

İşe başlayınca eşinizin desteğine daha fazla ihtiyaç duyacaksınız, konuştunuz mu durumları eşinizle, boşanmadan önce herseyi denemek gerekir.

Çok biliyorsa ya kendisi yapacak, ya da yardım yapacak. Sözde söylemekle herkes yapar. Yapacak. Sadece senin mi çocuğun, sadece anneni mi sorumluluğu?

Hepsini söylüyorum kendisi de biliyor ama adam olumsuz negatif dedim böyle giderse haftasonu görürsün çocuklarını diye boşanmak istiyorum diye ama biraz düzeldi sonra yine aynı

Esinizle konusmayi denediniz mi ? Size olan cewabi ne oldu mesela ? Sizde de hatalar olabilir belki,
Çok buyuk bir problem gormedim belki duzelir karsilikli konusup anlaşinca..

Yuvada olan huzur bir kere dağılınca insanın hayatta keyfi kalmıyor gercekten... iki çocuk, iş güç, calışma bir sürü sorumluluk... biz kadınlar belki de doğamız gereği fedakarız ve gücümüzün yettiğinden bile fazlasına koşturuyoruz( koşturabiliyoruz) çoğu zaman... Ama unutmamamız gereken, çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük güzellik ( kendimi de katarak söylüyorum) gerçekten kalpte mutlu, huzurlu bir anne-baba olabilmek. Eşinize karşı sustukça sizi eleştirmeye devam edecektir, içten içe nasıl yıprandiğınızın farkında olsa bu şekilde davranamaz... zaten size ozenli olsa iki çocuk ile, kendi içinden gelir, minnet duyar, takdir ederdi sizi... açık açık konuşun, olmadı yazarak anlatın derdinizi ama susmayın, içinize atmayın. Evinize huzur & sevgi diliyorum.

Eşiniz başak burcu mu? Bu muskulpesentlik, bu elestirmese ölecek hastalığı tanıdık geldi. Kendini frenlemeyi öğrensin, konusun resti cekin.

Bana sorarsan katlanma dünyaya bir defa geliyoruz bunlara katlanmak zorunda değilsin senin o evdeki negatif ve huzursuzluğun çocuklarına da yansır.Önce kendini mutlu et sonra çocuklarına o enerjiyi geçirirsin zaten.

Benzeri bende de var.
Ama farkımız, benim ağzımın durmaması.
En azından sizinki duruyor da kavgalar şiddetlenmiyor.
Size önerim, tam tamına 1 gün hayatı durdurun.
Ne yapıyorsanız çocuklarınızın bakımı hariç hiçbir şey yapmayın.
Gerçekten hiçbir şey.
Yere çöp düşse eğilip almayın, o derece.
O da akıl vereceğine kendi yapsın, göstersin, örnek olsun.
Bendeki türevi 2 gün sabretti, 3 hafta olacak bal şeker oldu.

İse döndükten sonra belli fikirleriniz değişir. Evde dura dura bunalmış olabilirsiniz duygusal düşünüyor olabilirsiniz biraz daha zaman tanıyabilirsiniz kendinize

Eşiniz başak burcu mu? Bu muskulpesentlik, bu elestirmese ölecek hastalığı tanıdık geldi. Kendini frenlemeyi öğrensin, konusun resti cekin.
O basaktan bende var. Ben biraz titizimdir hic elestiri almadım o yonde ,yemeklerimi de elestirmedi ama akıl verme huyu var ornek veriyorum bu yemege kirmizi biber olsa da cok iyi gider gibisinden
.illa konuşacak yani. Cok biliyor hahahahahahahaa

• Beğen
Reactions: Kuf
Back
X