Eşime herşey normal geliyor. Yarın görümcem sezaryene alınacakmış aslında böyle patladım. Kv aramış yarın gel illa, eşim iş çıkışı gelirim diyor dayısın izin al diyor. O da tamm diyor. Şimdi kıskançlık yapma diyecekler çıkacak. Dayıdır tabiki gidecek okadar sığ düşünceli değilim. Oğlu hasta 2 haftadır ne arıyor ne soruyor şimdi emir vermek için arıyor. Ee alacanmı izin alabilirim. Tamm al . Senin oğlun doğacağı zaman kim geldi ?ailenin ilk torunuydu. İki görümcem kaynım çalışıyorlardı gelmediler, kp keyfi gelmedi . Ozaman vallahi çalışıyorlar diye hiç takılmamıştım şimdi böyle davranıyorlar. Söz konusu bizsek hiçbirşey önemli değil.2 ay önce kocam ameliyat oldu gezmemiz var deyip ne kv ne görümcem geldi hastaneye . Ben işten izin alıp kaldım hastanede.bunları söyleyince senden korkuma bişey yapamıyorum diyor eşim. Geçen hafta hastane hastane gezdim ben 2 küçük çocukla kocama izin al lütfen ben yapamicam 2 siyle dedim alamam elin işi kendi işimmi dedi. Kv istemiyor zaten bakmayı 2 saat bırakta çocuğu öyle götür hastaneye demediler. Nedir bu özel ilgi alaka anlamıyorum.