• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum...

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
874
1.119
113
merhaba
artik düşünmekten ve bu konu hakkinda konuşmaktan yoruldum. sizinle de paylasmak istedim belki bakis açımı değiştirecek yorumlar alirim
2,5 yıllık bir beraberligim var. ben universite son sınıftayım erkek arkadasim kpssye hazırlanıyor. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz ve gorusme araligimiz cok uzun en son 6 ay önce gördüm onu.
onun bu sene atanmasi gerekiyor artik. benim mezuniyetimden sonra artik bir adım atmak istiyoruz ama hic ciddiye almıyor. calistigini ve yeterli olduğunu söylüyor ama kendini kandirdigini dusunuyorum cunku çalışmıyor. her gün dışarıda arkadaşlarıyla.
bense surekli evdeyim. mezun olmak için ders calisiyorum ve iki haftada bir dışarıya cikiyorumdur en fazla. evimiz bahçeli bu yüzden zamanimi havanın güzel oldugu gunlerde bahçede geciriyorum. yasadigim sehirde hiç arkadaşım yok, çünkü yeni taşındık ve yabanciyim burda. pandemi surecinde de sosyallesemedim haliyle ve kendimi çok yalnız hissediyorum.
bundan dolayı defalarca konuştuk, tartıştık.. sinavi için endiselendigimi ve biraz da benimle ilgilenmesini istediğimi söyledim. bahsettigim sey 7/24 kesintisiz iletisim değil. ama hal boyle olunca denk gelemiyoruz bile. uzaktan yapilabilecek cok fazla sey yok ama benimle vakit geçirmek istedigini görmüyorum.
sizce ne yapmalıyım ne demeliyim? her gun seni ozluyorum bugun bana zaman ayirir misin demek istemiyorum. 25 yaşında birine ders calis da denmiyor, denmemeli. ama gelecegimiz için sadece ben düşünüyor gibi hissediyorum.

merhaba
artik düşünmekten ve bu konu hakkinda konuşmaktan yoruldum. sizinle de paylasmak istedim belki bakis açımı değiştirecek yorumlar alirim
2,5 yıllık bir beraberligim var. ben universite son sınıftayım erkek arkadasim kpssye hazırlanıyor. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz ve gorusme araligimiz cok uzun en son 6 ay önce gördüm onu.
onun bu sene atanmasi gerekiyor artik. benim mezuniyetimden sonra artik bir adım atmak istiyoruz ama hic ciddiye almıyor. calistigini ve yeterli olduğunu söylüyor ama kendini kandirdigini dusunuyorum cunku çalışmıyor. her gün dışarıda arkadaşlarıyla.
bense surekli evdeyim. mezun olmak için ders calisiyorum ve iki haftada bir dışarıya cikiyorumdur en fazla. evimiz bahçeli bu yüzden zamanimi havanın güzel oldugu gunlerde bahçede geciriyorum. yasadigim sehirde hiç arkadaşım yok, çünkü yeni taşındık ve yabanciyim burda. pandemi surecinde de sosyallesemedim haliyle ve kendimi çok yalnız hissediyorum.
bundan dolayı defalarca konuştuk, tartıştık.. sinavi için endiselendigimi ve biraz da benimle ilgilenmesini istediğimi söyledim. bahsettigim sey 7/24 kesintisiz iletisim değil. ama hal boyle olunca denk gelemiyoruz bile. uzaktan yapilabilecek cok fazla sey yok ama benimle vakit geçirmek istedigini görmüyorum.
sizce ne yapmalıyım ne demeliyim? her gun seni ozluyorum bugun bana zaman ayirir misin demek istemiyorum. 25 yaşında birine ders calis da denmiyor, denmemeli. ama gelecegimiz için sadece ben düşünüyor gibi hissediyorum.
Aşkınızdan ölmüyorsanız bir süre kendinizi iyice çekip sessiz kalmanızı tavsiye ederim.

Kafayı üşütürcesine oturup çalışmadıktan sonra kpss ile atanmak çok zor 😢

Aşkınızdan ölmüyorsanız bir süre kendinizi iyice çekip sessiz kalmanızı tavsiye ederim.

Kafayı üşütürcesine oturup çalışmadıktan sonra kpss ile atanmak çok zor 😢
iki gunde bir 100 soruyla bir öğretmen atabilir mi allah askina siz soyleyin 😅
ya ona soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ama yazık olacak emeklerine ve zamanına...

Insanlar kendini çaresiz hissettiğinde ne yapmali biliyor musun? Kendini koyvermenin o dayanilmaz akışına🤪 bırak. Pasife al hayat-ı... Imkansiz degil dene başarısısın...🤪🤪 Sıcak kumlardan serin sulara dalmak gibi haz verecek garanti ediyorum🤣

Insanlar kendini çaresiz hissettiğinde ne yapmali biliyor musun? Kendini koyvermenin o dayanilmaz akışına🤪 bırak. Pasife al hayat-ı... Imkansiz degil dene başarısısın...🤪🤪 Sıcak kumlardan serin sulara dalmak gibi haz verecek garanti ediyorum🤣
umursamaz davranmak o kadar zor ki ama deneyeceğim teşekkürler :')

iki gunde bir 100 soruyla bir öğretmen atabilir mi allah askina siz soyleyin 😅
ya ona soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ama yazık olacak emeklerine ve zamanına...
İki günde 100 soru🙄
Çok alımı olan bir branşı mı var? Ona mı güveniyor acaba?

2,5 yıl 6 ayda bir görüşseniz 4-5 defa görüştüğün ve ilgisizliğinden gezip tozmasından yakındığın adamla mezun olduktan sonra adım atmayı düşünüyorsun ve yaşlarınız 25...

hayir bu sene 100 150 civari alindi
derece yapan arkadaslari atanamadi
ama o kadar rahat ki ben bile ne kadar stres yapıyorum
Demek ki güvendiği başka bir şey var 😑
Daha önce konuyla ilgili fikrini ve endişeni belirttiysen daha da konuyu açma derim, kendini düşünmeyene senin söylediklerin anca dır dır gelecek.

Sen kendi okulunu bitirmeye odaklan hatta kpss için bu seneden temel atmaya başla derim

2,5 yıl 6 ayda bir görüşseniz 4-5 defa görüştüğün ve ilgisizliğinden gezip tozmasından yakındığın adamla mezun olduktan sonra adım atmayı düşünüyorsun ve yaşlarınız 25...
ben 22 yasindayim son 1 yıldır uzağız.

6 ay görmemiş olmak çok değil mi ya 😕 Ben ayda en fazla 3 4 defa bile olsun görüşmek isterdim . Huyunu suyunu, sevgisini ,ciddiyetini vs ölçüp tartmak açısından .Partnerinin ciddi bir adım atmayacağını düşünüp de süreci uzatırsan duygusal olarak yıpranabilirsin belki .

Yani yazmayayım dedim ama yazayım siz onun annesi değilsiniz ne yapıyorsa yapsın kendi hayatı herkesin kendi hayatı uymuyorsanız ayrılırsınız
Ben de ders çalışmayı seven biri değilim son anlarda hani ancak çalışırım sevgilim böyle yapsa bunalırım açıkçası ne yalan söyleyeyim

benim hayatım ciddi adım falan diyorsunuz ama ben yaşların genç olduğunu düşünüyorum
Ayrıca insan hayatında belli bir süre kimseye karşı sorumlu olmak istemiyor

bunu ciddi bir şekilde konuşun eğer cidden beklenti evliliğe adımsa
Uzun mesafe ilişkisinden sonra evlenmek de bana mantıklı gelmiyor ne kadar görüşebiliyorsunuz ki?

Demek ki güvendiği başka bir şey var 😑
Daha önce konuyla ilgili fikrini ve endişeni belirttiysen daha da konuyu açma derim, kendini düşünmeyene senin söylediklerin anca dır dır gelecek.

Sen kendi okulunu bitirmeye odaklan hatta kpss için bu seneden temel atmaya başla derim
cok tesekkur ederim yorumunuz icin
kendimi geri cekeyim en iyisi
ben hukuk son sınıftayım kpss derdim olmayacak neyse ki

turkce ogretmenligi
Günde kronometre ile en az 7-8 saat çalışmalı. 1000-1500 arası soru çözmeli. Bunlar minimum değerler. 62 gün boyunca Günde kronometre ile 13-14 saat, konu anlatımı dışında 2500-3000 soru çözerek atandım. Türkçe öğretmenliğinin de ataması çok az. Bu çalışma ile atanması mucize olur. Ama eminim ki o da bunu biliyordur. O kendi geleceğini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Çünkü sevgiliniz durumu bilmesine rağmen iki günde 100 soru çözüyorsa sorumsuzdur. Sorumsuz bir insan ile de bir gelecek düşünülmemeli. Yorumum için çok üzgünüm ama gerçek bu.

ya valla kendi bilir moduna girerdim ben. ilgilenmiyorsa ilgilenmez, derdi olmadığı halde öyle davranıyorsa ben daha da uzak davranırdım.

ben sevgilime diyordum yani ders çalış diye ve görüşemediğimiz zamanlarda görüntülü arardık birbirimizi. hatta bu baya motive ederdi bizi. sesi kapatır, kütüphanede karşı karşıyaymışız gibi çalışırdık. telefonumuzun şarjı yetmez, şarja takıp devam ederdik. uzak şehirlerde olmak ve ders çalışmak az konuşma sebebi değil yani.

İlgi dilenmekle olmaz bu iş, içinize sinecek mi "bana vakit ayırır mısın" dediğinde ayırması. Benim sinmez şahsen. İçlerinden gelmeli. Bak benim herifin de içinden gelmiyor gitti uyudu benimse gerçekten tam da şu an ilgiye ve anlaşılmaya ihtiyacım var, ama hayatta benle ilgilen iyi değilim demem, kendisi fark etmeli, etmiyorsa da cehenneme kadar uyusun n'apim, ben bana yeterim. Atanma kısmına gelince branşına bağlı aslında. Hiç belli olmaz belki atanır az ve öz çalışmayla. Herkesin algısı hızı bir değil ki. Ben mezun olduktan 11 sene sonra sadece çıkmış sorulara çalışıp atandım. Branşımda alım çok oluyor. Evet koskoca insana ders çalış denmez. Bak ben onu da demiyorum mesela benim herife. Hala veremediği dersleri var, mis gibi uzaktan değitim döneminde verebilir harika bir fırsat ama ders çalışmıyor. Tabi bi iki dürtükledim çalışacam aşkım dedi geçiştirdi. Özetle boşver ya arkadaşım. Bahçede otur kitap oku dizi izle derslerine çalış geleceğinle ilgili hayaller kur. Biraz da sen bencil ol. Çaba gösterirse ne ala, göstermezse herkesin yolu ayrı.

Günde kronometre ile en az 7-8 saat çalışmalı. 1000-1500 arası soru çözmeli. Bunlar minimum değerler. 62 gün boyunca Günde kronometre ile 13-14 saat, konu anlatımı dışında 2500-3000 soru çözerek atandım. Türkçe öğretmenliğinin de ataması çok az. Bu çalışma ile atanması mucize olur. Ama eminim ki o da bunu biliyordur. O kendi geleceğini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Çünkü sevgiliniz durumu bilmesine rağmen iki günde 100 soru çözüyorsa sorumsuzdur. Sorumsuz bir insan ile de bir gelecek düşünülmemeli. Yorumum için çok üzgünüm ama gerçek bu.
ben rehber öğretmen gibi karşıma alıp bunu bunu yapacaksin demedim hic ama hukuk fakültesinde okuyorum bir sinava ciddi bir sekilde nasıl hazirlanilir cok iyi biliyorum asla yeterli değil onunki
sadece sanki az calisiyorsun bu aralar diyorum en fazla ve "calisiyorum nasil böyle söylersin ne kadar soru cozdum görmedin mi" diyor alınıyor :)
yorum yapmayı bırakıyorum artik dediğiniz gibi kendisi düşünmüyorsa ben hic dusunemem

Back
X