• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..

westwing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Suan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar?

Benimkiler de tam tersi, hayatıma kızıma o kadar müdahilker ki iyilik adı altında bazı şeyler zehir oldu. Size verebilecek bir tavsiyem yok ben de çektim kapımı odamda oturuyorum. Dilerim tez zamanda feraha kavuşursunuz

Ailenizle araya mesafe koyun bence. Eşiniz de zırt pırt arayamasın sizi şikayet etmek için. İşe yaramadığını anlasın.
Fiziksel şiddet varsa bir an evvel ayrılmayı düşünün. Hiç durmayın benim görüşüm. Darp raporu alın.
Sizi zor bir süreç bekliyor cesaretinizi toplayın ve hayatınızın bundan sonraki kısmını huzurlu geçirmek için ne gerekiyorsa yapın. Kolaylıklar diliyorum.

Ailenizle araya mesafe koyun bence. Eşiniz de zırt pırt arayamasın sizi şikayet etmek için. İşe yaramadığını anlasın.
Fiziksel şiddet varsa bir an evvel ayrılmayı düşünün. Hiç durmayın benim görüşüm. Darp raporu alın.
Sizi zor bir süreç bekliyor cesaretinizi toplayın ve hayatınızın bundan sonraki kısmını huzurlu geçirmek için ne gerekiyorsa yapın. Kolaylıklar diliyorum.
Hani bizimkilerinde beni suclamalari agir hakaretlerde bulunmalari küfür etmeleri. Beni annem babam sevmemiski sahiplenmiyorki kim napsin.

Suan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar?
Burada annenle babandan daha büyük bir sorun var o da kocan

Boşanmayı düşünmüyor musun

Düsünüyorum tabikide. Disariya karsi iyi ama evde ne ilgi ne alaka ne sohbet ne muhabbet.

Çocuk var mı çalışıyor musunuz

İşinizin olmasına çok sevindim tek eşinizden değil ailenizdende boşanın zaten hayatınızın bir çok kısmı gitmiş geriye kalan kısmını evlatlarinizla huzurla yaşayın Rabb'im yardımcınız olsun bende boşanmış bir bayanım Allah babamdan binkere razı olsun aradım boşanıyorum dedim sonrasini o haletti zaten şimdi onu kaybettim ve inanın ölüm haricî diğer süreçler hicbirşeymiş anladım ama geç oldu benimde uzun yillarim gitti ama değişen bişey olmadı insan değişmiyormuş görmüş oldum

İşiniz de varmış boşanın çekmeyin hiç. O çocuklar da oku kavga kıyamet olan Bi evde büyüyüp bunlara şahit olmasın. Elalem ne der güldür kendini diyen annenle sana küfür eden babanla da kes iletişimi. Dik dur.

Suan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar
Bu hayatta arkanızda anne babanız yoksa maalesef şanssız oluyorsunuz. İnşallah işiniz vardır özgürlüğünüz vardır. Hem eşinizi hem anne babanızı boşayın. Böyle insanlarla ömür geçmez

Abi yok yaa insanın en büyük imtihanı ailesi yemin ederim. Git bir karakola bunları anlat sığınma talep et. Kadın sığınma evine yerleştirsinler. Bu kadarı çok fazla.

Abi yok yaa insanın en büyük imtihanı ailesi yemin ederim. Git bir karakola bunları anlat sığınma talep et. Kadın sığınma evine yerleştirsinler. Bu kadarı çok fazla.
Öyle gercekden cocuklukdan cok cekdim zaten ailem tarafindanda ayni sekil piskolojik aiddet küfür hakaret hani evlendim esim ayni aekil siddet hani sigincak derdimi anlatcak pek kimsem yok. Zaten cpcuklugum gitmis ne sevgi ne sarilma hicbsy

Öyle gercekden cocuklukdan cok cekdim zaten ailem tarafindanda ayni sekil piskolojik aiddet küfür hakaret hani evlendim esim ayni aekil siddet hani sigincak derdimi anlatcak pek kimsem yok. Zaten cpcuklugum gitmis ne sevgi ne sarilma hicbsy
4 kardesiz en büyügü benim. Cok ilgi görmedim ilgiyi disardaki kisiler veriyordu annanem teyzelerim onlar sever 2 güzel laf söyleseler dünya benm olurdu. Icim giderdi onlari glrünce😥

Şu adamı eve alma git ananın evine de. Ailene de restini çek. Biraz kapı pencere oynat.

Bu hayatta arkanızda anne babanız yoksa maalesef şanssız oluyorsunuz. İnşallah işiniz vardır özgürlüğünüz vardır. Hem eşinizi hem anne babanızı boşayın. Böyle insanlarla ömür geçmez
bide esimin acdigi telefonda konusurkene telefonda duydum hepsini onun Allah b.. versin, onun gelmisini gecmisini s... ! Hani ben bunu hakkedecek naptim kocamimi aldattim baskasinami kacdim.

bide esimin acdigi telefonda konusurkene telefonda duydum hepsini onun Allah b.. versin, onun gelmisini gecmisini s... ! Hani ben bunu hakkedecek naptim kocamimi aldattim baskasinami kacdim.
Ben sana kıyamam ya. Senle hiç alakası yok tamamen ailenin eşinden çıkar beklentisi var diyedir bunlar. O çıkar belki maddidir belki seni boşamamasıdır ama onu da sevdiklerinden değil. Böyle insanlar menfaat üzere yaşar sevgi bildikleri bir duygu değil bunların.
Kocayı boşa, darp raporlarını falan da al tabi güzel bir tazminatla boşa, aileni de sil. Böyle insanlar ana baba da olsa safi zarar, gerek yok. Çocukların sana yeter. Allah yardımcın olsun.

Back
X