• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum

Demekki tek siz değilsiniz evli erkekle görüşen ne güzel iyki açmışsınız konuyu kendinize arkadaşta buldunuz..

Yazık çok yazık ne arsız hayasız insanlarsınız eşine çocuğuna ailesine harcayacağı zamanı parasını duygularını size harcıyorlar yıkılan bir sürü yuva sizin aileniz yokmu o adamın eşi çocuğu olduğunuzu düşünün bir dayanabilecek misiniz.Birde yorulmuş hanfendi eee boşansın evli barklı sevgiliniz alsın sizi sizde yorulmazsınız oda...Okadına yaşattığınız her acıyı sizde yaşayacaksınız...

Aşk hep hastalık gibi gelir bana ve mantık devre dışı kaldığından insanın akli hayali şaşar yaptıklarına. Bir de adamın eşi yerine koyun kendinizi onun çektiği eziyeti, acıları. Unutmaya, duygularınızı bastırmaya çalışın. Sevmek bazen fedakarlık gerektirir. Sevdiğiniz adamı iki kadının ortasına bırakmayın. Kendinizi de yakmayın boş yere. Belki imkansızlığı sizi cezp ediyordu. O kadını hayatınızdan çıkardığınızda adamın yarın sizi o kadının yerine koymayacağını da bilemezsiniz değil mi? Hem gençliğinizi hem de güzel yüreğinizi olmayacak işler için yormayın. Kınamak veya yargılamak benim işim değil. Çünkü sizi ve sizin yaşadıklarınızı bilmiyorum.Farklı açılardan bakınca herkesin acı çektiğini anlayabiliyorum. Bildiğim bir şey varsa ev üstüne ev olmak. Yıkıntıların üzerinde de aşk ayakta kalamaz.

Gerçekten evli erkeğe mi aşık ? Tüm mesajları okuyamadım da.

Evli erkeklere aşık olanlar umarım hiçbi zaman mutlu olmaz. Yuvası olana göz koyulmaz..

Bekarların suyu mu çıktı.

Demekki tek siz değilsiniz evli erkekle görüşen ne güzel iyki açmışsınız konuyu kendinize arkadaşta buldunuz..

Yazık çok yazık ne arsız hayasız insanlarsınız eşine çocuğuna ailesine harcayacağı zamanı parasını duygularını size harcıyorlar yıkılan bir sürü yuva sizin aileniz yokmu o adamın eşi çocuğu olduğunuzu düşünün bir dayanabilecek misiniz.Birde yorulmuş hanfendi eee boşansın evli barklı sevgiliniz alsın sizi sizde yorulmazsınız oda...Okadına yaşattığınız her acıyı sizde yaşayacaksınız...

ne diyosun sen yaaa ne saçmalıyosun......ben konum hakkında konuşmadan hemen yazmış çizmişsin.....seninki mi mantık??????????? gerçekten güzel kapasite

Aşk hep hastalık gibi gelir bana ve mantık devre dışı kaldığından insanın akli hayali şaşar yaptıklarına. Bir de adamın eşi yerine koyun kendinizi onun çektiği eziyeti, acıları. Unutmaya, duygularınızı bastırmaya çalışın. Sevmek bazen fedakarlık gerektirir. Sevdiğiniz adamı iki kadının ortasına bırakmayın. Kendinizi de yakmayın boş yere. Belki imkansızlığı sizi cezp ediyordu. O kadını hayatınızdan çıkardığınızda adamın yarın sizi o kadının yerine koymayacağını da bilemezsiniz değil mi? Hem gençliğinizi hem de güzel yüreğinizi olmayacak işler için yormayın. Kınamak veya yargılamak benim işim değil. Çünkü sizi ve sizin yaşadıklarınızı bilmiyorum.Farklı açılardan bakınca herkesin acı çektiğini anlayabiliyorum. Bildiğim bir şey varsa ev üstüne ev olmak. Yıkıntıların üzerinde de aşk ayakta kalamaz.

konuyu tam takip edememiş olmama rağmen yani devamını getirememiş olmama rağmen o kadar çok yorum yapılmış ki.....ama size gerçekten tşk ederimmm....''evli bir erkeğe aşık oldum''die birşey söylemediğim halde yani konuyu öle anlamış olmanıza rağmen o kadar olgun davranmışsınız ki.......umarım yorum yazan bi kaç arkadaş örnek alırda bu tavrınızı bodoslama atlamaz kimse.....ayrıca öle bile olsa BEN BURAYA VE BU KANALA RENCİDE EDİLMEK AŞAĞILANMAK İÇİN YORUM YAZIP KONULAR AÇMIYORUM.......eğer yapılan yorumlar saygı çerçevesini aşmazsaaa çok çok çok daha ii olur...kimse kimsenin hayatını yaşamını onaylamak zorunda değil elbette....ama ağzına geleni saymak zorunda da değil...umarım msj iletişmiştir gerekli kişilere.........................

Bak arkadaşım anlaşılmayan bir şey varsa açık açık yazarsın evli değil sevgilim dersin bende özür dilerim anlatamadığınız için zannetmişim derim konu kapanır..

bu bir hastalık bence...insan kendini alıkoyamıyor bu çekime...insan aşkın içine girmeye görsün anında akıl ex!!!..
seçemiyor bazen insan aşık olacağı insanı hani derler ya gönül bu ata da konar b.... da
allah iyisine denk getirsin herşey için..
ama o aşk yok mu o aşk..imkansızda olsa, acıda verse illede aşkkk diyoruz.. :69:

bu bir hastalık bence...insan kendini alıkoyamıyor bu çekime...insan aşkın içine girmeye görsün anında akıl ex!!!..
seçemiyor bazen insan aşık olacağı insanı hani derler ya gönül bu ata da konar b.... da
allah iyisine denk getirsin herşey için..
ama o aşk yok mu o aşk..imkansızda olsa, acıda verse illede aşkkk diyoruz.. :69:

:) bana bunlarla gelin :D

şunu hele hiç anlamıyorum.....o kdar çok insan vardır ki bu kanalda benmle aynı fikirde olan bundan eminm....yanii ben buraya üye olurken yada konu açarken yaa acaba insanlar ne der endişesi taşıdıktan sonra ne gereği varki paylaşımda bulunmamım....açarsınız okursuz konuyu verebileceğiniz bi fikir varsa yardımcı olursunuz yoksa susar başka konulara bakmaya devam edersniz....anlamıyorum arkadaş yaa.insanlar öyle bi olmuş kiii kim nerde ilginç bi konu açtı acaba dalaşayım derdine girmiş çoğu kişi....BURDA ÇOĞU İNSAN BİRBİRİNİ TANIMIYO VE DERTLERİNİ SIKINTILARINI O YÜZDEN BU KADAR RAHAT ANLATABİLİYO....BUNU DÜŞÜNEREK YORUM YAPARSA BAZI ARKADAŞLAR BENCE GAYET İYİ OLUR......

Back
X