• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..

Super yaaa 4 yıl sonra gülerek okumak bu yazıyı bende ayrıldım inşallah bende öyle olurum su an naptiniz başka birine aşık olabildiniz mi

Evet yeniden aşık oldum, nişanlandım hatta. Ama nişanlım aşırı derecede kıskanç bir insandı, her şey hazırken düğüne 2 hafta kala ayrıldım kendisinden. 2 sene katlandın, 40-50 sene daha dayanabilecek misin bu baskıya diye sordum kendime. Sonra yok yahu kesin boşanırız diye düşünüp yol yakınken vazgeçtim :) Özetle bu aşk meşk işlerinde nokta atışı yapıyorum hep :KK53:

Son düzenleme:
Ilk basta yazdiklarin nerdeyse benim iliskimi anlatiyordu fakat seninki gibi benimki pek te ilgili degil bana karsi. Bence bu cocuga bir sans ver cunku seni sevdigi belli. Tekrar ayni sehire geleceginiz zaman daha da iyi olur iliskiniz. Okuduklarimdan,duyduklarimdan ve yasadiklarimdan soyluyorum... Kacan kovalanir. Hep kacan taraf olmak istedim istiyorum ama kisiligim el vermiyor. O kaciyor ben kovaliyorum :) sen becerebiliyorsan kacan ol. Deliler gibi kovalayacaktir. Peace ✌️

Ay konu eskiymis yeniyim buralarda sorry

heheh olur öyle şeyler :KK53: ama bir erkek ilgisizleşmeye başladıysa ilgisini çeken başka bir hemcinsimiz olması yüksek bir ihtimal, aklınızda olsun :KK53:

Hayirlisi olsun mersinli hakkında yaşadığımız şeyler çok benziyooi

Back
X