yoruldum

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
merhaba,
insanları tanımaya çalışmaktan yoruldum.
biri beni sevsin mutlu bi yuvam olsun istedim.uzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.ona şans vermeye karar verdim ve dün görüştük.görüşmemiz iyiydi.2 yıl benden kaçtın artık seni bırakmam bi daha ne olur gitme lafları etti.ya bugün????
hastaydı nası oldun diyorum ses yok.nasılsın diyorum ses yok.e artık dedim yani ne bu böyle yani bi cewap ver de müsait deilim.sanki o dünkü adam yok.hemen tribe girdi.peki sen bilirsin dedi bende sen böyle yapınca kalbimkırılıyo dedim.iyi akşamlar dedi özür dilerim hata bende dedim.yani nası oldun diyorum sabah 5 te akşam 7 de cewap weriyo eeeee dün benden gitme diyodu.üüüfff bıktım artık ama ben ya.ne diyosunuz kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

merhaba,
insanları tanımaya çalışmaktan yoruldum.
biri beni sevsin mutlu bi yuvam olsun istedim.uzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.ona şans vermeye karar verdim ve dün görüştük.görüşmemiz iyiydi.2 yıl benden kaçtın artık seni bırakmam bi daha ne olur gitme lafları etti.ya bugün????
hastaydı nası oldun diyorum ses yok.nasılsın diyorum ses yok.e artık dedim yani ne bu böyle yani bi cewap ver de müsait deilim.sanki o dünkü adam yok.hemen tribe girdi.peki sen bilirsin dedi bende sen böyle yapınca kalbimkırılıyo dedim.iyi akşamlar dedi özür dilerim hata bende dedim.yani nası oldun diyorum sabah 5 te akşam 7 de cewap weriyo eeeee dün benden gitme diyodu.üüüfff bıktım artık ama ben ya.ne diyosunuz kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

umursama tek ilaç bu
senin mesajına 10 saat sonra cevap veren adam için niye kendini yıpratıyosun ki...
o sana bi mesaj atmaya bile zor sınarken

ne tür cevaplar verdi tam olarak belirtmemişsiniz, belki geç yazdı ama sıcak bir ifadeyle mi yazdı, ya da soğuk bir ifadeyle mi yazdı bunu siz anlamışsınızdır. belki gerçekten geçerli bir sebebi var hasta demişsiniz, belki de umursamaz ama daha 2. gün demişsiniz tek bir hareketten anlaşılmaz devamında nasıl bir tutum izleyeceğine bakın

sabah konuktuk mesela görüşcekmiyim bugün dedim üzgünüm yazdı sadece.sonrasında nası oldun yazdım ta 7 de cewap attı o da işte sadece daha yeni rahatladım.bende dedim ta ne zaman önce mesaj attım yeni cewap veriyosun işin olsa bile bi müsait deilim yazabilirsin dedim.görüşmek istemiyorsan söyle dedim kendini zorlama dedim.peki sen bilirsin dedi kalbim kırılıo sen böyle yAPINCA dedim iyi akşamlar dedi bende hata bende dedim.bu kadar konuştuk ama gerçekten kötü hissediyorum şuanda kendimi.

Karşısındaki elde etmek için yapmadığı oyunlar girmediği roller kalmayan bir umut ışığı görünce cepte sayan egosu kalkan erkek tipleri. En nefret ettiğim.
Canım benim bence uzak dur. Sen o kadar zaman ona yüz vermediğin için çekici geliyordun ona.
Şimdi bir adım attın adam kendini çekti ve bu kez o sana çekici gelmeye başladı.
Böyle insanlarla ömür geçmez cidden bak tecrübeyle sabit:)
Umarım her daim yanında olacak,tutarlı ve seni sevip sana sahip çıkacak bir hayat arkadaşı bulursun.

inşallah bulurum.pek ümidim yok ama.ama o tekrar mesaj atıcak biliyorum.o çekerse kendini bizde çekmesini biliriz

Back
X