Kayınvalide tripleri

Valla inanin ki kocamdan hiç korkmuyorum eşim bana karşı cok iyi ev işlerine yardim eder babamdan gördüğüm ilgi sevginin aynısını kocamdan gördüm şükür ,10.30 da kalkacak oldum eşim biraz daha oturalım dedi ben de yüzümü astım oturdum 11 de en son eşim dedi biz kalkalım diye ,her misafire çağırmaz ayrıca erkekli misafirlerde çağırır
Gayette kocandan korkuyosun. O tepki gösterecek diye ağzını açamıyosun işte bu korkmak oluyor. Kadın sana saygı duymuyor kocanda bunu umursamıyor, taşınmak istesen taşınabilecek misin mesela? Eşin istemeyecek, eşin ne derse o olacak. Onun keyfine ve mutluluğuna göre hayatını çerçeveye almışsın.

Böyle alıştırıp alıştırıp sonra kendiniz şikayet ediyorsunuz. Hiç umursama hesap verme kale alma misafiri geldiğinde inmek zorunda değilsin. Böyle alıştırınca yapmadığında suçluymuşsun gibi davranır. Kibar nazik ve mesafeli davran. Yorgun olduğunu evde işlerinin olduğunu söyle eşinle sık sık çıkıp gezin haber vermeyin. Sorunca da çok şaşırın sormasına. O size mahçup hissettireceğine siz ona müdahele ettiği için mahçup hissettirin. Aslında kendinizin sebep olduğunuzu göreceksiniz bu duruma.

Bozulsun işte hiç ama hiç takma. Kaynana ile alakalı bir durum değil insanın doğası böyle alıştırırsan devam eder. Bir noktada durdurmak gerek. Sen halsizim falan de hatta sen kırıl anne sana kırıldım halsizim dedim hiç arayıp sormadınız de. İşleri tersine çevir bırak onlar sen kırılırsın diye düşünsün. Bir yere giderken haber verme sorarsa da salağa yat. Sen de mi gelecektin ki falan de. Hiç anlamıyomuş gibi yapıp devam et hayatına. Böyle insanları taktıkça onlar bunu hissedip ezmeye çalışır.

Ablacım taktikler süper tam olarak ben 🙋

Gayette kocandan korkuyosun. O tepki gösterecek diye ağzını açamıyosun işte bu korkmak oluyor. Kadın sana saygı duymuyor kocanda bunu umursamıyor, taşınmak istesen taşınabilecek misin mesela? Eşin istemeyecek, eşin ne derse o olacak. Onun keyfine ve mutluluğuna göre hayatını çerçeveye almışsın.
Valla korkmuyorum😂😂 eşim bana karşı da çok iyi bi insan yoksa nasıl evli kalayım ,ben zaten tasinamayacagimi söylüyorum inkar etmiyorum taşınamam 😂o keyfine mutluluguna bakıyorsa ben de keyfime bskiyorim o annesini her zaman mı görüyor ben de o işte olduğu hafta soluğu annemlerin evinde alıyorum ben de mutluluğuma keyfime bakiyiorim yani 😂😂

Günaydın arkadaşlar kaynanamla aynı binada yaşıyoruz ,annemler ilcedeler 1.5 saat mesafe var çalışıyorum 2 haftada bir falan aileme gidiyorum aileme her gidecegimde kaynanama haber versem hayırdır ne var diyo acayip cablnim.sikiliyor ailem var yani otesi var mı saygisizlik olmasın diye diyemiyorum ama bu gün patlaycm annemleri görmeye gidiyoruz diyorum ,cuma da annemlere gidecektik ben isteydim eşim de çıkarken haber vermemiş çünkü verse yine bı laf söyleyecek ne var bilmem ne,habersiz gidip geldik dün işten geldim üzerim müsait değildi eşim açtı kapıyı kaynanam komşu aşure getrmis onu getrmisrsime soruyu nerdeydinz nereye gittiniz sen ise gotemyecek mıydın artık çok sıkıldım bozuluyor kadın aileme fazla gidiyorum diye onun evinde bı misafir gelse geçiyorum 10.30 da misafir kalkacak olur daha erken otururu der 12 yıl bulur saat ,ben de çalışıyorum erken kalkıyorum beni hiç düşünmüyor ,abisinin oğlu sünnet oldu oazartesi hastaneden cikti cuma akşam gitik diye kaynanam unutulanlar listesine girdik dedi ,hep bi tavır hep bi trip yoruldum siz naparsnz ,taşınma imkanım yok eşim annesini bırakmaz
Giderken niye haber veriyorsunki izin alır gibi. Baştan hata. Birde yüzüne vurmalısınız artık hayırdır rahatsızmısınız bu durumdan diye. Hakedene hak ettiğini söyleyeceksiniz

Giderken niye haber veriyorsunki izin alır gibi. Baştan hata. Birde yüzüne vurmalısınız artık hayırdır rahatsızmısınız bu durumdan diye. Hakedene hak ettiğini söyleyeceksiniz
İnan en son onu diyecem gerçekten rahatsizlar gibi aileme gitmemden kendi başında oturup dursak iyi ailemr gidince ahiret soruları

Back
X