• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum!!

Maddi destek elbette vermek zorunda ki veriyor zaten.Fakat ilan-ı aşk ettiği eski eşine ev açması çok da masum olmasa gerek.

Cocuklar sizinle mi yasıyor, onlar anneleriyle yasamıyor mu? Eğer cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettiyseniz annelerini de kabullenmek zorundasınız. O cocukların üzerine bir catı ayarlarmak zrunda kusura bakmayın.

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim yalnız eski konularımdan bihaber olarak cevap yazıyorsunuz.Eşimin eski eşine Aşk mesajını yakalamıştım.Yani çocukları kullanarak kimsenin duygu sömürüsüne kanmam.

O zaman suc kadında değil eşinde. Adamı boşayamıyorsan kadına camur atmayacaksın. Ayrıca biz sizin eski konularınızı bilmek zorunda değiliz. Okusak bir dert okumasak bir dert.

Seninle evliyken eski eşine ilan-ı aşk ediyorsa, yakaladığın an boşamalıydın

Çocuklara sahip çıkacak tabi ama bu arada kadınla da ilişkisini sürdürme riski var ise durum başka

Ailesine yakın bir yerde oturuyor demişin, ailesini, eşini karşına al konuş konuyu netliğe bağla, bu durumun sonu çok sevimli görünmüyor

Cocuklar sizinle mi yasıyor, onlar anneleriyle yasamıyor mu? Eğer cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettiyseniz annelerini de kabullenmek zorundasınız. O cocukların üzerine bir catı ayarlarmak zrunda kusura bakmayın.

Sizin eşiniz eski eşine ev açsa eminim güle oynaya karşılardınız!!

Evet eski konulara baktığıma göre yorum yapabilirim.

-3 cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmişsin, +1 de karısı etti mi sana 4.
- Adamı tanımadan etmeden, evliliğini oturtmadan 3 aylık evliyken hamile kalmışsın,

Kocan eski karısına ilan-ı aşk ediyorsa sucu kadında değil kocanda arayacaksın. O adam cocuklarına bir ev ayarlamak zorunda, ortalığa sperm sacmakla baba olunmuyor. Simdi siz de boşansanız sizin cocuğunuza da aynı seyi yapmak zorunda.

Kadının hicbir günahı yokken, kocasınıza diş geciremediğiniz icin ona suc atıyorsunuz.

Maddi destek elbette vermek zorunda ki veriyor zaten.Fakat ilan-ı aşk ettiği eski eşine ev açması çok da masum olmasa gerek.

o zaman siz bu adamla evli kalıp ne yapıyorsunuz diye sorarlar insana arkadaşım

Sizin eşiniz eski eşine ev açsa eminim güle oynaya karşılardınız!!

Eski eşine değil de cocuklarına acıyorsa sesimi cıkarmazdım. Evet kabul ediyorum biraz bozulurdum ama sadece kadın icin bozulurdum o cocuklar icin değil. Elinizi biraz vicdanınıza koyun.

Evet eski konulara baktığıma göre yorum yapabilirim.

-3 cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmişsin, +1 de karısı etti mi sana 4.
- Adamı tanımadan etmeden, evliliğini oturtmadan 3 aylık evliyken hamile kalmışsın,

Kocan eski karısına ilan-ı aşk ediyorsa sucu kadında değil kocanda arayacaksın. O adam cocuklarına bir ev ayarlamak zorunda, ortalığa sperm sacmakla baba olunmuyor. Simdi siz de boşansanız sizin cocuğunuza da aynı seyi yapmak zorunda.

Kadının hicbir günahı yokken, kocasınıza diş geciremediğiniz icin ona suc atıyorsunuz.

imza:yolcu20:40:

ya konu sahibi demiş ya çocukalrı bırakırken gördüm annesine yakın biyere taşınmışlar diye.cümlede geçen çocuklar kimin eski eşten olan çocuklarmı

ya konu sahibi demiş ya çocukalrı bırakırken gördüm annesine yakın biyere taşınmışlar diye.cümlede geçen çocuklar kimin eski eşten olan çocuklarmı

Evet miskcim adamın cocukları.

Benim bir önerim var; cocukları yanınıza alın kadın da ne hali varsa görsün.

Ben de çocıuklar için problem etmiyorum zaten.problem kadın.

Arkadaşım sorun kadın değil sorun kocan. Sen kocana güvenmiyorsun.

Cocukları yanınıza alın madem, kadın ne hali varsa görsün. Ama alamazsın değil mi?

Kötü olan ne ?
Duygusal anlamda birşey yoksa maddi anlamda yardım yapması bence çok normal
Çocukları da var o evin içinde sonuçta :31:

Ayrıca sizde o durumda olabilirsiniz
Yarının ne getireceği belli olmaz

Yaşantımızın şu yazdıklarınızla alakası yok.Çocuklara para da veriyor,ihtiyaçlarını da gideriyor,vakit de geçiriyor eşim.Her hafta sonu kalmaya da geliyorlar bize.

"Kandırılmak istemiyorum artık.kadının evin kirasını,eşyasını,giderlerini karşılama imkanı yok tek başına,ailesinin durumu da iyi değil.Ayrı eve çıkabilmesi için tek seçenek eşim geliyor aklıma "

Dediginiz için şu sonucu çıkardım hala da anlamış değilim daha bilgili arkadaslara bırakıyorum bu konuyu :)

ne açgözlü bir bayanmışsınız ya... bırak açsın ev açsın saray alsın araba alsın sanane...
adamın içi bu şekilde huzur buluyorsa ne diye sıkıntı veriyorsun eşine..
eğer evinde sizinle mutlu ise, bir şeyinizi eksik etmiyorsa niye kıskanıyorsunuz,
ne gareziniz var kadına..
siz eşinizi de sevmiyorsunuz ki, kadının sürünmesini istiyorsunuz..
siz böyle devam ederseniz yakında aynı duruma düşersiniz...

Kocan eski karısına ilan-ı aşk ediyorsa sucu kadında değil kocanda arayacaksın.

Eski karısına ilan aşk ediyor adam
Ve konu sahibi bunu biliyor

Aça aça kocam onlara ev mi açtı diye konu açıyor öyle mi :53:
Tek sorun maddi kısımsa pes diyorum ?

Back
X