oncelikle evliliginizde mutluluklar dilerim umarım sorun yasamazsınız
fakat bir gun ayrılsanız, size ve cocuklarınıza bakmayan eski kocanız hakkında ne dusunurdunuz?
ve o gayret ettikce buna sorun cıkaran yeni esi hakkında..?
ben olsam adamın butun parasını alır, onceligini de kendi cocuklarım yapardım.
bırakın baba olarak sorumlulugunu yerine getirsin,
cocuklarını ihmal etmesinden mutlu olacak bir es olmayın lutfen.
Ben boşansam ASLA kocama güvenerek boşanmam.Kocam çocuğumuza yardım edebilir ama ayrıldıktan sonra beni sırtlanmak zorunda değil.Yollar ayrılmıştır artık,ortada birlik kalmamıştır.
babalar cocuklarına yardım etmezler, bakarlar.
beslenmesi barınması vs tum ihtiyaclarıyla ilgilenirler,
bunlar yapılmadıgı taktirde babalıkları ebeveyn olarak degil sadece genetik kalır, sperm bankasından farkı kalmaz.
ayrılık sonrası cocukların babadan kopacagını dusunen ve hicbir sekilde o erkekle irtibata gecmeyecegini dusunebilirsiniz, sizin kararınız. fakat diger kadın boyle dusunmek zorunda degil.
herhangi bir eski esin maddi anlamda eski kocadan yararlanması yasal olarak bir hak zaten.
yoksa işsiz olan ya da yeterli gelire sahip olmayan bir suru kadın 'olmayan hayatlarını' idame ettirebilmek icin kocalarına her turlu katlanmak zorunda kalırdı.
bu arada diger konularınızı da okudum,
babasız buyumesin cocugum diyip ayrılmama kararı almıs, hatta diger konularda da fedakarlıklar yapmıssınız.
eski karısını sevdigine inanıyorsanız evliliginiz hakkında dusunup bir karara varmanız gerekiyor,
ayrıldıgı esten para almayacak kadar gururlu bir kadın sevilmedigini dusundugu adamla aynı evi paylasmaya devam etmez.
fakat konularından okudugum kadarıyla fevri cıkıslar yaptıgınızı dusunuyorum, patik ornegi gibi.
esinizin cocuklarını ne kadar kabul ederseniz onun da size olan tavrı o derece degisir bence.
eski karısını madur ettigini, yalnız kaldıgını, cocukları icin ugrastıgını gordukce hatalarını farkedip vicdana gelmis olabilir kocanız ve bunu da sevgi zannediyor olabilir... siz bu konuda cocukları icin vs destek cıktıkca esinizin sizden mecburen gizli tuttugu yardımlarının da onune gecmis olursunuz.