- 15 Ekim 2014
- 22
- 9
- 8
- 31
- Konu Sahibi hippocampus1234
Kararsizliktan surekli bunu dusunmekten cildiracagim.o yuzden farkli fikirleri duymaya cok ihtiyacim var.20 yasindayim.uni okuyorum.kendine ozguveni sifir olan bir insanim.soyle ki benin yuzume gore anarmol bir burnum var.kemikli ve buyuk.ayrica egrilik oldugu icin ameliyat olmam lazimama estetik mudahale olmadan ameliyatimi yaptirabilirim.isin dini boyutu nedeniyle defalarca vazgectim.ama gercekten hayatimi cok etkiliyo.guzellik saplantisi olan bir insan degilim.hersey icin sukrediyorum .ama surekli rahatsizim.profilden kimseyle konusamam.nerdeyse sacimi yuzume atip gezicem.biri gulse acaba banami guluyor.sadece benim dusuncem degil yakin akrabalrima kadar dalga gecenler oluyor.dini olarakta anarmol olan uzuvlarin psikolojiyi etkiledigi durumlarda yaptirilmasi caiz diye okudum.ve ailemin destegiyle ameliyat gunu aldim.bekliyorum ama icimde yinede elvermiyor.babm gecen gun ruyasini anlatti ki bu konuyla bagdastirmadi aklinin ucuna bile gelmedi.ruyasinda ben guzellesmek istiyorum diyerek bacagimi kesiyormusum.ruyayla amel edilmeyecegini biliyorum ama cok etkilendim.su anakadar sevgilim sevenim olmadi evlenmeden de yasayabilirim ama sadece normal gozukmek istiyorum kendime guvenmek..simdi kararsizca bekliyorum bir vazgeciyorum bi yaptircam diyorum.siz olsaniz ne yaprdiniz.yaptirmazsam kendiime guvenimi nasil artirabilirim.