• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum.

miss_deniz

Mutlu Gibi Mutsuz¿
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
56
13
18
Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve günlerim dolu geçiyor. Haliyle böyle tatillerde de bir şeyler yapıp vakit geçirmek istiyorum. Çünkü hayatım o kadar sıradan ki artık bunalıyorum ve bugün olduğu gibi yoruluyorum. Bugün annemlerle avm ye gidelim dedik annem sıcak bakmadı bu işe babam deseniz aynı mod. Yakın diyebileceğim arkadaşım akrabam yok. Kendimi bir haftadır kötü hissediyorum. Kendime vakit ayırmak için tam zamanı ama bunu tek başıma yapamıyorum. Hayat ne garip ya bir sınav uğruna kendimizden vazgeçmemiz bekleniyor. Kitap okumak dışında tek başıma nasıl vakit geçirebilirim ben :/

yani bir kahve içmeye tek başına gidebilirsiniz mesela kitabınızı da götürüp orda bir hava alırsınız ..Ben tek başıma sinemaya gitmeyi de severim gereksiz gürültüler olmaz filme konstantre oluyorum ..Tek başıma alışveriş daha hoşuma gider çünkü çekiştiren ,sıkıldım ,hadi diyen olmaz ..Yürüyüş tek başına yapılabilir ,hayal tek başına kurulabilir ;)

sanırım ben şimdiye kadar bu söylediklerinizi hep ailemle yaptığım için böyle oluyor. annemle babamın yaşları ilerliyor. Abilerim evleniyor ve ben yalnız başıma kalıyorum. sanırım yaş kemale erip evleninceye kadar yalnız takılmaya alışmalıyım:KK43:

sanırım ben şimdiye kadar bu söylediklerinizi hep ailemle yaptığım için böyle oluyor. annemle babamın yaşları ilerliyor. Abilerim evleniyor ve ben yalnız başıma kalıyorum. sanırım yaş kemale erip evleninceye kadar yalnız takılmaya alışmalıyım:KK43:

İllaki vardır birileri canım yok mu hiç yaşıtın falan ..Ne bileyim komşu,okuldan arkadaş,kuzen falan ? Yalnızlık sandığın kadar da kötü bir şey de değil ? Sen hele bi sınavı kazanda üniversitede umarım arkadaşın olur ? Bir şey de kalmadı sınava başarılar ;)

insallah sinavi kazanirsan arkadaslarinla bol bol gezersin.simdide tek basina sinemaya gidebilirsin.ben arkadasim olmasina ragmen tek takilirdim cogu zaman.gerci simdi is yerimde yemekhaneye bile tek gidemiyorum :)

İllaki vardır birileri canım yok mu hiç yaşıtın falan ..Ne bileyim komşu,okuldan arkadaş,kuzen falan ? Yalnızlık sandığın kadar da kötü bir şey de değil ? Sen hele bi sınavı kazanda üniversitede umarım arkadaşın olur ? Bir şey de kalmadı sınava başarılar :KK66:

okuldan arkadaşlarım var ama çoğunun sevgilisi olduğu için bana sıra gelmiyor :) kuzenlerimde var tabi ama okul zamanı olunca herkes farklı memleketlerde böyle zamanlarda yoklar :) inş arkadaşım olur üniversitede :)

Kendi basina birseyler yapmaya aliskin degilsen,arkadas ortami yapicaksin kendine..her zaman ailede yaninda olamayabiliyor..simdiye kadar hic bi arkadasina beraber vakit gecirmeyi teklif etmemis olabirsin,iste sana bi firsat,hazir cok.skilmisken,yaninada kimseyi bulamamisken,ara simdi bi arkadasini,yok deme muhakkak vardir cevrende bir digerine gore daha uyumlu birisi,onu ara ve yarin icin program yapin,boyle boyle hem samimiyetiniz artar,hemde sen ailen disinda vakit gecirecek birini bulmus olursun.

Ben de yalnizim. bulundugum sehirde ne bir arkadaş ne de akrabam var. Her yere yalnız gidiyorum.Amaannn kimse yoksa kk var :KK51:

Sadece şuan değil üniversitede de yeri gelecek aynı bu durumda olacaksın çalış, çalış hayat bu çabalayıp çalışmadan olmuyor bunu kabullenmen gerek evli insanlar var çalışan çocuğu olan hepsini bir arada götürüp kendine hiç vakit ayıramayan yani hayatın her aşamasında hep bunu hissetmen mümkün.Biraz relax ol canım

Alışveriş yap,müzik dinle,dans et,kitap oku, geleceğin iyi olacağına inanarak çalış, en önemlisi şükür aslında, şükredince her şey halloluyor inan .ve çekilen her zorluğun mükafatı oluyor sabretmek gerek. :) Başarılar :KK25:

Back
X