• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum :(

Esinizi çocuk gibi davranmasini teşvik etmeyin.

Surat astiysa sorun neyse konusalimm diyin cevap vermezse surat asip oturmak hoşuna gidiyorsa sen bilirsin diyip gidip bakiminizi yapin film izleyin kitap okuyun ..

İlgi göremeyince havasi sönecektir

bunu da denedim o zaman benim içinde yıpratıcı oluyor amaaan boşver diyemiyorum kafama takıyorum

sağol canım aynen yaa rezil oldu kahvaltı dediğini yapmayı deneyeceğim zaten oturup konuşmayı denesem yine olmuyor yazmak en iyisi sanırım
yaz ama suclamadan sadece duygularini beklentilerini ya da anlamafigin seyleri yaz. Erkekler suclamaya gelemiyorlar. Suclamasan bile sen diye baslayan cumlelere direk savunma yada saldiriya gecerek cevap veriyorlar malesef

bunu da denedim o zaman benim içinde yıpratıcı oluyor amaaan boşver diyemiyorum kafama takıyorum
O zaman takmaya devam.. Ama bir şeyi sürekli ayni şekilde yapip farklı sonuç beklemek saçma olur. Yani siz böyle oldukça Eşiniz de ayni şekilde davranmaya devam edecektir.

Ama tâbi diğer seçeneklere gore boyle daha iyi diyorsanız bize laf düşmez:)

O zaman takmaya devam.. Ama bir şeyi sürekli ayni şekilde yapip farklı sonuç beklemek saçma olur. Yani siz böyle oldukça Eşiniz de ayni şekilde davranmaya devam edecektir.

Ama tâbi diğer seçeneklere gore boyle daha iyi diyorsanız bize laf düşmez:)

işte farklı şekillerini öğrenmek için sizlere soruyorum ya :)

yaz ama suclamadan sadece duygularini beklentilerini ya da anlamafigin seyleri yaz. Erkekler suclamaya gelemiyorlar. Suclamasan bile sen diye baslayan cumlelere direk savunma yada saldiriya gecerek cevap veriyorlar malesef

tamam canım buna da dikkat edeyim çok sağol :)

Yeni kitabım çıktı.

"Erkekleri tepeye cıkartıp başımıza yaptırtmanın yolları"

Bölüm 1: Zahmetli ve mükemmel kahvaltılar hazırlayın.

Bölüm 2: Sık sık özür dileyin.

Bölüm 3:Hep alttan alın.

Bölüm 4:Evdeki her işi siz yapın(yemek,çamaşır,çocuk bakımı,temizlik,misafir ağırlama)

Bölüm 5:Eşiniz tv izlerken ona elinizle tatlı yedirin(Ağzındakini bitirir bitirmez yedirin.süreyi cok uzatmayın)

Bölüm 6:Küfür ve hakaretlerine rağmen onu terketmeyin.(bir süre sonra alışacaksınız hatta duymak için sabırsızlanacaksınız)
farkettim haftalik konular oldugunu :)
ozellikle 5 ve 6 ya cok uzulmus bir o kadar da kizmistim

bende epey değiştirdim ama bu sinirine bi çare bulamadım o sinirlenip kırıp dökecek ancak öyle rahatlayıp kedileşiyor

Biraz daha sabırlı olup uygun dille ve vakti geldiginde soyleyeceksin. Ben annesinin ramazanda bana cektirdiginiı daha bir kaç gün önce söyledim. Uygun zaman kolla. Her zaman sabırlı olamıyor insan ama öğreniyor. Kırıp dokmesinide engellersin belki böylelikle.

Biraz daha sabırlı olup uygun dille ve vakti geldiginde soyleyeceksin. Ben annesinin ramazanda bana cektirdiginiı daha bir kaç gün önce söyledim. Uygun zaman kolla. Her zaman sabırlı olamıyor insan ama öğreniyor. Kırıp dokmesinide engellersin belki böylelikle.

sabır konusunda haklısın ama bir değil iki değil ki sürekli tartışma ben uygun zamanı kollarken hangisini diyeceğimi şaşırırım :)

Ozur dilemissin. Cok yanlis.

özür konusunda hassasız yani o hemen özür diler bişey olunca ben dilemeyince çok kabasın yaptığın hatadan sonra özür dilemeyi bileceksin der o yüzden alışkanlık oldu bende de

ozur dileyip alttan aldikca tepene etmeye devam eder.
hic tartismaya, cevap vermeye, ozur dilemeye kalkma, sadece sus.
sustugun zaman, karsindaki konusur konusur sonunda kendisini suclu hisseder. onun ozur dilemesini sagla.

ozur dileyip alttan aldikca tepene etmeye devam eder.
hic tartismaya, cevap vermeye, ozur dilemeye kalkma, sadece sus.
sustugun zaman, karsindaki konusur konusur sonunda kendisini suclu hisseder. onun ozur dilemesini sagla.

evet haklısın öyle olunca düşünme fırsatı buluyo ve suçunu anlıyor ama bir sonra ki kavgaya kadar sürüyor sonra yine aynı yine aynı :(

e tabii sürekili çocuksu davranışlarda bulunan birini alttan alıp idare ediyorsanız, yorulursunuz.

Patatesleri tencereden almak ne kadar dak. sürdü de yok üşüdü, yok kapıda kaldı kahvaltıyı zehir etti, ayıp yaa, saygısızlık.

Konu sahibi merhaba, merak ettim de nickiniz neden Sohraab? Özel bir sebebi var mı? Sohrab Sepehri ile ilgili bir şey mi?

Back
X