- 12 Aralık 2014
- 87
- 13
- 13
- Konu Sahibi hazan240814
-
Nişanlıyken bile sorunlar varmış , neden evlendin hemen o zaman neden tutuştun bu kadar ecele ettin 4 ay yani .. ?6 aylik evliyim, esimle tanistiktan 4 ay sonra evlendim, nişanlandigimizdan beri sorunlarimiz hiç bitmedi, evlendigime pişman oldum, dayak ve aldatma yok ama yalan yalan yalan var, en basit konularda bile yalan söylüyor, daha çok sorunumuz var ama artik ona güvenmiyorum, gerçekten evlilik bu kadar zor mu, keşke evlenmeseydim hiç tanişmasaydim eşimle, yüregimin bir tarafi eşimden nefret ediyor diger tarafi seviyor, ne yapacagim bilmiyorum
düğün telaşından dolayi oldugunu düşünmüştümNişanlıyken bile sorunlar varmış , neden evlendin hemen o zaman neden tutuştun bu kadar ecele ettin 4 ay yani .. ?
Konuştum, bu seferde güvensizlik yaptigim icin beni suçluyorEvlilik zor değil ama siz malesef 4 ay içinde evlenmissiniz.. çok hızlı bir şekilde karar vermissiniz..
Yalan konusunu konuştunuz mu hiç ciddi bir şekilde
Evet, benim aileme ve arkadaslarinada yalan söylüyorAci ama muhtemelen bildikleriniz soylediginin çok çok azi yalan bir hastalik ve kolay kolay degismez sadece size karsi degil herkese karsi boyledir ve dilinde hep ayni sey " ben yalan soylemem"
Bosanin diyemem ama lutfen en az yipranacaginiz seyi secin ve eger bosanmaya karar verirseniz dagilmayin hepsi gececek bitecek ve iyi olacaksiniz
Evliligi çok istiyordum, imtihanim oldu gercekten katiliyorumOnunla tanışmadan önce evliliğe bakışınız nasıldı? Asla mı diyodunuz yoksa bir an önce evlenme isteğinde miydiniz? Hani bazen insanlar en çok istediği şeylerle imtihan olurlar ya bu yüzden merak ettim.
Keşke keşke ama zamani geri alamiyorumAynı şekilde 3 konunuz daha var. Keşke biraz daha tanısaydınız evlenmeden önce.
Keşke keşke ama zamani geri alamiyorum
Bu cevabınız da bizlere ders olsun.Evliligi çok istiyordum, imtihanim oldu gercekten katiliyorum
Aynen benimde imtihanım oldu bende çok sevmiştim haddinden fazla istemiştimEvliligi çok istiyordum, imtihanim oldu gercekten katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?