yoruldum...

hazan240814

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
87
13
13
6 aylik evliyim, esimle tanistiktan 4 ay sonra evlendim, nişanlandigimizdan beri sorunlarimiz hiç bitmedi, evlendigime pişman oldum, dayak ve aldatma yok ama yalan yalan yalan var, en basit konularda bile yalan söylüyor, daha çok sorunumuz var ama artik ona güvenmiyorum, gerçekten evlilik bu kadar zor mu, keşke evlenmeseydim hiç tanişmasaydim eşimle, yüregimin bir tarafi eşimden nefret ediyor diger tarafi seviyor, ne yapacagim bilmiyorum

Nişanlıyken bile sorunlar varmış , neden evlendin hemen o zaman neden tutuştun bu kadar ecele ettin 4 ay yani .. ?

Yalan söyleyen aldatirda... en tahammül edilemez şeylerden biri yalan! Güven olmaz çünkü arada. Evlilik zor değil,insanlar zorlaştırıyor...

Ayrıca biraz ağırlığını koyarak ciddi ciddi konuşursan bir süre sonra çocuk değilse bırakır yalanı. Yani 'keşke tanımasaydım ' evresine gelmişsin ama . . . . . .

yalan varsa güven yoksa yolun başındayken boşan derim valla..bence güven evliliğin temeli...senin temelin yok be canım...üstüne ne koyarsan koy yıkılcak..

Evlilik zor değil ama siz malesef 4 ay içinde evlenmissiniz.. çok hızlı bir şekilde karar vermissiniz..
Yalan konusunu konuştunuz mu hiç ciddi bir şekilde

Onunla tanışmadan önce evliliğe bakışınız nasıldı? Asla mı diyodunuz yoksa bir an önce evlenme isteğinde miydiniz? Hani bazen insanlar en çok istediği şeylerle imtihan olurlar ya bu yüzden merak ettim.

Yalan söyleyenlerin, söylemeyi adet edinenlerin, sonradan değiştiğini görmedim bugüne kadar. Bir şekilde yine yalan söylüyorlar. Böyle insanları dürten bir şeyler oluyor genelde. Ortada hiçbir sebep yokken, yalana gerek yokken bile yalan söyleyebiliyorlar. Daha çok sorunumuz var demişsiniz, diğer sorunların kaynağı da bu olmasın sevgili konu sahibi?

Aci ama muhtemelen bildikleriniz soylediginin çok çok azi yalan bir hastalik ve kolay kolay degismez sadece size karsi degil herkese karsi boyledir ve dilinde hep ayni sey " ben yalan soylemem"
Bosanin diyemem ama lutfen en az yipranacaginiz seyi secin ve eger bosanmaya karar verirseniz dagilmayin hepsi gececek bitecek ve iyi olacaksiniz

Aynı şekilde 3 konunuz daha var. Keşke biraz daha tanısaydınız evlenmeden önce.

Evet, benim aileme ve arkadaslarinada yalan söylüyor

Evliligi çok istiyordum, imtihanim oldu gercekten katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…