YORULDUM...

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
907
Yoruldum güçlü olmaktan yoruldum artık güçlü falan değilim kolum kanadim en çokta kalbim kaniyor 4 yılın ardından akan göz yaslarim var unutamadim biliyorum 2 ay oldu ayrilali ama unutamiyorum hersey aklimda hersey gözümün onunde geçsin istiyorum surekli gulen hic susmayan ben artik gulmuyorum konusmuyorum her gören cok durgunsun gozlerinde hep huzun var diyor

evet gecmiyor organlarim alınmış sanki hicmi insan bisey hissetmez hicmi cani acimaz yanmaz surekli kalbim kaniyor herkes ayni seyi soluyor unutursun gecer zaman gerek diye ama unutmak istemiyorum ki herkes sevmemistir diyor sevse birakmaz diyor karsilarina gecip siz ne biliyorsunuz ki o beni seviyor bana asik diyemiyorum bogazim dugumleniyor canim yaniyor

cikip gelse bn geldim dese sarilip aglarim hic konusmadan uzu uzun bakarim biliyorum ne o donebilir ne ben unuttu mu beni hicmi aklina gelmiyorum ben acilar icinde kivranirken uyuyabiliyormusun sen sesini yuzunu kokunu hic biseyini unutmadim bazen bi anda sen kokuyor oda sanki sen varmisin gibi ne oldu simdi bize kavusamadik aşk mi oldu bu asik 2 insanmi oldu sahi aşk bu kadar kotu canımizi bu kadarmi yakar

bende taze ayrlık yasayanlardanım hıc bıseyı unutamıyor ınsan ben de bılmıyorum ne yapsak :KK43: her seyın ılacı zaman ama zamanda gecmıyor bır turlu :KK43: kendıne oyalanacak bırseyler bulsa..yda sen donsen ona gururu bırakıp konussan belkı barısırsınz

[QUOadr, post: 40773983, member: 676515"]bende taze ayrlık yasayanlardanım hıc bıseyı unutamıyor ınsan ben de bılmıyorum ne yapsak :KK43: her seyın ılacı zaman ama zamanda gecmıyor bır turlu :KK43: kendıne oyalanacak bırseyler bulsa..yda sen donsen ona gururu bırakıp konussan belkı barısırsınz[/QUeneb
bende taze ayrlık yasayanlardanım hıc bıseyı unutamıyor ınsan ben de bılmıyorum ne yapsak :KK43: her seyın ılacı zaman ama zamanda gecmıyor bır turlu :KK43: kendıne oyalanacak bırseyler bulsa..yda sen donsen ona gururu bırakıp konussan belkı barısırsınz
Ne o donebilir ne ben oyalacak bisey bulaamda yapsamda olmuyor zaman gercekten herseyin ilacimi

[QUOadr, post: 40773983, member: 676515"]bende taze ayrlık yasayanlardanım hıc bıseyı unutamıyor ınsan ben de bılmıyorum ne yapsak :KK43: her seyın ılacı zaman ama zamanda gecmıyor bır turlu :KK43: kendıne oyalanacak bırseyler bulsa..yda sen donsen ona gururu bırakıp konussan belkı barısırsınz[/QUeneb

Ne o donebilir ne ben oyalacak bisey bulaamda yapsamda olmuyor zaman gercekten herseyin ilacimi

cikip gelse bn geldim dese sarilip aglarim hic konusmadan uzu uzun bakarim biliyorum ne o donebilir ne ben unuttu mu beni hicmi aklina gelmiyorum ben acilar icinde kivranirken uyuyabiliyormusun sen sesini yuzunu kokunu hic biseyini unutmadim bazen bi anda sen kokuyor oda sanki sen varmisin gibi ne oldu simdi bize kavusamadik aşk mi oldu bu asik 2 insanmi oldu sahi aşk bu kadar kotu canımizi bu kadarmi yakar
neden ayrıldınız bilmiyorum ama yeniden başlamak istiyorsanız tam burayı ona mesaj atsanız?

neden ayrıldınız bilmiyorum ama yeniden başlamak istiyorsanız tam burayı ona mesaj atsanız?
Sozluyduk biz onun ailesini veni istememesinden askere gitmemesi yuzunden daha bircok sevep ne o donebilir ne ben bu saatten sonra

İnsanoğlu ölüm acısına bile dayanabiliyor inan ayrılık acısı çok daha hafif..

Zaman ve dua ile unutursun ancak, dua et ama dönmesi için değil hayatına yeni başlangıçlar yapabilmek için..

İlu ölüm acısına bile dayanabiliyor inan ayrılık acısı çok daha hafif..

Zaman ve dua ile unutursun ancak, dua et ama dönmesi için değil hayatına yeni başlangıçlar yapabilmek için..
Ediyorum allahim sen karincaya bile yol gosterensin banada yol goster diye

Sozluyduk biz onun ailesini veni istememesinden askere gitmemesi yuzunden daha bircok sevep ne o donebilir ne ben bu saatten sonra
o zaman kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın. başka şehire, başka ülkeye, başka bir çevreye, başka bir sevgiliye.. unutmak için bildiğim en etkili yol kaçmak ve yeni çevrelere girmek. gerçi unutmak diye bir şey yok ama en azından acısı azalıyor.

o zaman kaçabildiğiniz kadar uzağa başka şehire, başka ülkeye, başka bir çevreye, başka bir sevgiliye.. unutmak için bildiğim en etkili yol kaçmak ve yeni çevrelere girmek. gerçi unutmak diye bir şey yok ama en azından acısı azalıyor.
Inanin yapmak istedigim tek sey gitmek herkesten herseyden beni tanimayan insanlara gitmek

Şimdi şöyle düşünüyoruz ve geçiyor: Dünyada siz ikiniz dışında yaklaşık 7 milyar insan var. Dünya kurtarmalı güzel bir film izleyin, sonra da en büyük derdinizin ne olduğunu kendinize tekrar sorun.
Denedim %100 çalışıyor.

uzun bir süre ayrılık acısı çekmiş biri olarak 3 yılımı verdiğim adamı, bir sabah başkasına uğurladığımı gördüm
aynı gün şehri terketti
ölmek falan istedim ardından
ama ıkı ayda falan geçmedi üzgünüm yani bugun tam 32 ay olmus ki ben iki ay öncesine kadar hala onu sayıklıyordum
zamandır derdin ilacı
bir baskasıyla yaralarınızı sarmaya çalışmayın
kimseyi kullanmayın!
sabrınız bol olsun, dua edin, kendınıze telkin verin ve siz çok güzel ve özelsiniz bunu aklınızdan çıkarmayın

uzun bir süre ayrılık acısı çekmiş biri olarak 3 yılımı verdiğim adamı, bir sabah başkasına uğurladığımı gördüm
aynı gün şehri terketti
ölmek falan istedim ardından
ama ıkı ayda falan geçmedi üzgünüm yani bugun tam 32 ay olmus ki ben iki ay öncesine kadar hala onu sayıklıyordum
zamandır derdin ilacı
bir baskasıyla yaralarınızı sarmaya çalışmayın
kimseyi kullanmayın!
sabrınız bol olsun, dua edin, kendınıze telkin verin ve siz çok güzel ve özelsiniz bunu aklınızdan çıkarmayın
Sizin icinde uzuldum baskasiyla yara sarmam aklima bilr getirmem sizin icindedua etcem ins birgun bu zaman bizim icinde doner

Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden
ama sevdiğiniz insanlarla daha sık görüşün ve daha fazla sevdiğiniz şeyleri yapın
kendinize muhakkak iyi bakın, bakımlı olun yani, topuklular falan..
birine uzun uzun onunla geçen her şeyi ayrıntılı anlatın sonra adını kullanmayın artık
böyle biri yoksa hayatınızda yazmayı deneyin
sosyal medyadan takip etmeyin deme gereği bile duymuyorum artık
daha ciddi sancılar var hayatta, ailenize tutunun.
ve unutmayın o hayatınızdan gitmese, şimdi gelecek olan iyiye yer açılmayacaktı
ve hint felsefesini bir okuyun derim

X