• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldummm artikkk

minnossumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
706
20
38
İstanbul
Ya ben bu insanlari anlamiyorumm ne yapayim ne olur akil verin dayanamiyorumm artikkk esim kuzenine bekarken kefil olmus ve kuzeni bu parayi odememis esimde numarasini degstirgi icin ulasamamislar bz evlenince gezerken adami gorduk ve adam durumu anlatti esim inanamadi once sonra kuzenini aradi evet odemedm banane odemiyorm dedi esim kizin annesiyle fln konustu yinede odemediler borcu biz odedik smdi kiz surekli arkamdan knusuyormus yok bizim aramiza girdi yilan felan diyormus daha birsuru seyy ben smdi bu kiza napiyimmm ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşin arasın kuzenini bizim arkamızdan konuşursan delillerimle herkese rezil ederim seni
Kimin yılan durumuna düşeceğini kimin rezil olacağını sen düşün
Tek bir laf daha gelirse kulağıma bütün sülaleye borcuna sadık olmadığını gösteririm kim güvenecek ondan sonra sana desin.
Bir daha laf etmez herhalde.

Eşin arasın kuzenini bizim arkamızdan konuşursan delillerimle herkese rezil ederim seni
Kimin yılan durumuna düşeceğini kimin rezil olacağını sen düşün
Tek bir laf daha gelirse kulağıma bütün sülaleye borcuna sadık olmadığını gösteririm kim güvenecek ondan sonra sana desin.
Bir daha laf etmez herhalde.

Herkes biliyor butun sulaleleri biliyor onun bize borc biraktigini knusan kjz degl aslinda ablasi konusuyormuss tamamen sinirlerm tepemde :((

adamı gördük diyorsunuz, kızın ailesi ile konuşuldu diyorsunuz.. kuzen kız mı, erkek mi? siz ne söylediniz de o bunu söyledi?

Onca işin gücün ve stresin arasında onun borcu harcıyla uğraşıp , bir de ona laf mı yetiştireceksiniz.. ?
Boşverin ..
Takmayın..

Konuda eksik biseyler var. Sen kizin arkasindan biseyler mi dedin ne oldu onlari yazmamissin

Hayir desem direk ona soylerdim ben hic karismadim esimle onlarin problemi diye odemeyince biz odedik snra esim artk gorusmycez dedi ve gorusmedik ben arkasndan brsey soylemedm onlar beni en basta sevmemislerdi teyzeleriyle ayni evde oturmuyorm diye esimi ben dolduruyormusum o yzden onlarla knusmuyormus

Back
X