iyi akşamlar kızlar çok canım sıkkın dertleşmek için yine size geldim.. Geçenki konumdan bilenler var ablam hamile bebeğe ben bakacaktım. Çok istiyordum gerçekten hatta o kadar çok ki eşimden bakayım diye izin bile alma gereği duymamışım ya süperzekayım işte. Eşim anlayışlı zaten kabul eder diye düşünüyordum demekki ki sen bilirsin ,bakıcı elinde büyümesini bende istemem tabiki dedi dedi. ablamın eşi çok sıkıntılı birisi yani bi laf söylerken çok dikkat ederim ay alınır başka bi şey anlar diye. Her şeyi beğenmez o begensin dye huyuna gideriz falan. Ama şimdi düşünüyorum yahu ben eşimi bu kadar pohpohlamıyorum beğendi mi diye düşünmüyorum. Kızlarr çok ama çok doluyum. Ablamı çok seviyorum ama evliliğimde farkında olmadan kara bulut gibi 3. şahıs yapmşım eşimi kenara koymuşumm. Ama en zor zamanımda yanımda eşim var. Ablamla aram bozulacak kırılacak diye çok korkuyorum dün akşam eşime açık açık her şeyi anlattım bana yardım et gerekirse kız ama önceliğim sen ol resti çekeyim dedim.. Ama içimden de ablam iyi mi arayım diye geçiyor. Ne yapabilirim biliyorum.. Bunları da yazdım buraya ama biliyorum birileri çkıp sert şeyler yazacak belki de bana sert laflar lazım işte.. teşekkür ederimm