yoruldummmm

Ablan çoook uyanık birisi hiç kusura bakma.Gecen sefer konunu da biliyorum sana "benden sonra çocuk sahibi ol once benim cocuguma bak" i aşılamaya çalışıyor.Ablan senin ona düşkün olduğun kadar sana düşkün degil

Birdenbire nerden esti peki? Ak sakalli dede ruyasina girmis gibi nasil aniden ablanizi evliliginize 3.kisi yaptiginiza idrak ettiniz yani?

asil sorun esinizi kirmis olmaniz sanirim. birdaha yapmayin. esinizden de ozur dileyin. burada size agir laf edecek bir durum yok.

Anladigim kadariyla ablaniz sizin onu gordugunuz gibi bir yakinlikda gormuyor. Hastalikda dertde tasada yardim edersiniz. Ama bunu kendinize gorev olarak yapmayin. Sonunda emin olun yine siz suclu olacaksiniz.

Kaç yaşındasın sen ya.bu ne böyle,sanki ablan bebeği sana doğuracak..çalışmıyor musun sen,kendine bir iş bul böyle saçma şeylerle uğraşacağına,ablan da bakıcı bulsun...azıcık kendinize değer verin ya...siz baya abartmışsınız bu bebek işini...değeriniz sıfır hem ablada hem eniştede...
24 yaşındayım eşim istemiyor işe girmemi.

Ablan çoook uyanık birisi hiç kusura bakma.Gecen sefer konunu da biliyorum sana "benden sonra çocuk sahibi ol once benim cocuguma bak" i aşılamaya çalışıyor.Ablan senin ona düşkün olduğun kadar sana düşkün degil
evet değil biliyorum nişanıyken bile eşim sizden önce geliyor demişti.. ama ben unutuyorum işte ya da unutmak istiyorum bi şeyleri. bi iyilik ya da benim için bi şey yapınca bütün yelkenleri suya idiriyorum.. kardeşlik böyle mi olmalı

Birdenbire nerden esti peki? Ak sakalli dede ruyasina girmis gibi nasil aniden ablanizi evliliginize 3.kisi yaptiginiza idrak ettiniz yani?
canın yandıkça kırıldıkça düşünürsün ya hani anlarsın anlamaya çalışırsın bazı şeyleri.. evet yeni idrak ettim önceden farkında olsam olayların buraya gelmemesi için bi şeyler yapardım heralde dimi ?

asil sorun esinizi kirmis olmaniz sanirim. birdaha yapmayin. esinizden de ozur dileyin. burada size agir laf edecek bir durum yok.
binlerce kez diledim.. tekrar yapmamak için ugraşıyorum.. yumuşamak istemyorum. kendi kendime dşününce konduramıyorum ablama belki burda birileri yazınca dank ediyor. ben kendim böyle dşündüğüm zaman kendime kızıyorum kötü insanmışım gibi geliyor..

Bence esinizi on planda tutmaniz gerekiyor ablanizla araniza yavas yavas zamanla mesafe koyun bu kadar yakin olmayin bence

canın yandıkça kırıldıkça düşünürsün ya hani anlarsın anlamaya çalışırsın bazı şeyleri.. evet yeni idrak ettim önceden farkında olsam olayların buraya gelmemesi için bi şeyler yapardım heralde dimi ?
Bilemem yapar miydiniz,sonucta tanimiyorum sizi. Hani hep kizariz ya cogu erkek evlenir ama anam da anam bacim da bacim der,sizinki de o hesap gorunuyor disaridan.

sorunu anlamadım, buraya konu açarken sizi tanımayan, hayatınızı bilmeyen insanlara yazı yazdığınızı unutmayın.

iyi akşamlar kızlar çok canım sıkkın dertleşmek için yine size geldim.. Geçenki konumdan bilenler var ablam hamile bebeğe ben bakacaktım. Çok istiyordum gerçekten hatta o kadar çok ki eşimden bakayım diye izin bile alma gereği duymamışım ya süperzekayım işte. Eşim anlayışlı zaten kabul eder diye düşünüyordum demekki ki sen bilirsin ,bakıcı elinde büyümesini bende istemem tabiki dedi dedi. ablamın eşi çok sıkıntılı birisi yani bi laf söylerken çok dikkat ederim ay alınır başka bi şey anlar diye. Her şeyi beğenmez o begensin dye huyuna gideriz falan. Ama şimdi düşünüyorum yahu ben eşimi bu kadar pohpohlamıyorum beğendi mi diye düşünmüyorum. Kızlarr çok ama çok doluyum. Ablamı çok seviyorum ama evliliğimde farkında olmadan kara bulut gibi 3. şahıs yapmşım eşimi kenara koymuşumm. Ama en zor zamanımda yanımda eşim var. Ablamla aram bozulacak kırılacak diye çok korkuyorum dün akşam eşime açık açık her şeyi anlattım bana yardım et gerekirse kız ama önceliğim sen ol resti çekeyim dedim.. Ama içimden de ablam iyi mi arayım diye geçiyor. Ne yapabilirim biliyorum.. Bunları da yazdım buraya ama biliyorum birileri çkıp sert şeyler yazacak belki de bana sert laflar lazım işte.. teşekkür ederimm
Yanlış hatırlamıyorsam Sen de hamileydin galiba senin yerinde olsam bakmazdım o çocuğa

Back
X