- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi gelinciK8787
-
anladım tşk ederim.
haklıısnız hemde çok, tedaviyi en çok oğlumuz için istiyoruz inş iyi olur herşey birçok insan psikiyatr sayesinde düzeliyor bu düzelme evliliğinede sirayet ediyor
Bence başaramayacağınız bir şey değil ama biraz daha hesaplı bir psikologla başlayıp daha sonra işe yaramazsa buraya gitmeyi düşünseniz. Tamam sağlık için her şey verilir ama daha hesaplılarının da bir çok insanı tedavi ettiği aşikar. Sanki biraz para harcama konusunda tutumlu değilsiniz. Ama tabi hesaplı olanlara da önyargı ile gitmemek inanmak önemli. Sonuçta her şey psikolojik.
Memuriyetten öğretmenliğe geçmeden önce biraz kafa toplamak için çalışmadan durma imkanınız var mı? (bu konuları hiç bilmiyorum) Ekonomik durumlar zorlamayacaksa. Bebeğe bakacak kişi sizsiniz. Daha küçük. Bebeği de götürebileceğiniz (kreşi olan) bir yerde çalışmanız daha hayırlı olur gibi. Rapor falan alın, biraz evde dinlenin önce.
Bende senin gibi sorunlar yasadim.ve esim ailesine anlattii.ve rezil oldumm..insan tartistigi seyleri soyler miii..onun soylediklerini ben aileme solesem yuzune bakmazlar..benim soylediklerimde ailesinin ona destek olmadigii.gibi laflR yani....kotu bir sey degil.ama insan bunlari soyler miii...neyseEvliliğim kötüye gidiyordu, bayramdaki tartışmadan sonra eşimle 4,5 gün ayrı kaldık sonra yeniden barıştık,ama barışana kadar bir sürü olay yaşandı ve rezil olduk... Evliliğimiz düzelmeye başladı doktora gitmeye karar verdik. Ama psikolojik olarak oda bende bitmiş durumdayız. Bende unutkanlık dalgınlık dinginlik başladı. İşyerimede bu aksetti aldığım sürekli izinler ve işleri eksik yapmamdan ötürü kaytarıkçı işini önemsemeyen bir insan moduna düştüm... Evde herşeyi rayına oturtsam işyerimde sıkıntı çıkıyor birilerinden laf duyuyorum. O kdr çaba sarfetmeme rağmen kimseye yaranamadım. zor bir doğum yaptım lohusalıyken dahi sınava hazırlandım ve şuan yüksek bir puan aldım memuriyetten öğretmenliğe geçmeyi bekliyorum. Ama hevesim bile kalmadı çünkü evliliğim uçurumun eşiğine geldi. Herşeye aynı anda sahip olmak istedik baş edemedik. sAĞLIK SORUNLARI NÜKSETMEYE BAŞLADI PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖKTÜK... Şimdi nereye atanacağım mechul birde bebeğim var onu nasıl götürebilirim yanımda tuhaf bir köye gidersem hayatım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. Tedavi olurkende binbir zorlukla ödemeye çalıştığımız evde gidecek elimizdenbundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çünkü neye yeltensem elimde kalıyor, sizce nasıl davranmalıyım neyden vazgeçmeli neye göre yol çizmeliyim
Psikolojim bitmiş durumda eşim bitirdi beni kavgadan sonra düzelir mi dedim daha beter kudurdu,, çevresindeki yobazlar kadın öyl eyapar mı kadın böyle yapar mı diye kudurttular bunu , şimdi kendini efendi benide kölesi gibi görüyor, ben işteyken bebeğimize bakmasını bile başıma kakıyor çıkmazdayım ölüp gitmek istiyorum, ölemiyorum beni rezil etti halada etmekle tehdit ediyor, bir insan karısının zaaflarını böylesine kullanır mı, koynumda açık arayan bir yılan beslemişim iki yıldır, zehir zıkkım olsun her emeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?