• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum bekliyorum iş-ev durumu

Hanımlar merhaba...eşim benim evde oturmamdan sıkılmış sürekli millet için koşturuyorsun zamanın boş yere geçiyor hiç amacın falan Yok gibi seyler söyledi ...istersen tekrar üni oku istersen pasta börek kursuna gt spora git ama artık evde durma dddi benim bu halimden sıkılmış ..bende sıkılıyorum arada ama alıştım sanki evde durmaya bi yerlere çıkasım gelmiyor tüm gün evde olsam sıkılmıyorum birde bişey yapmıyormuş gibi dursamda yoruluyorum hastane işlerinden falan(halamları hastaneye götürüyorum haftaiçi her gün) ..eşim bu haldende sıkılmış yeter artık götürüp getirdiğin özel şöförlerimiyiz kendine çeki düzen ver gibi seylerde söyledi..haklılık payı olabilir ama kendimde farklı seyler yapıcak gücü hissetmiyorum ..Benim gibi olan var mı yada depresyondamıyım ki
eşinin maası sizi rahat geçindiriyor mu?
eşine sarıyor musun gün içinde çalışmadığın için
evlenirken calısıyor muydun

Tesimin teyzesinin gelini var kadin asla calismiyor calismak istemiyor 1 tl nin hesabini yapiyor. Hic bisi almiyor ve ev aldilar simdi tek maasla. Ben calismam diyor. Ben anca yetiririm diyo. Valla hi aklim almiyor tum gun calismadan nasil duruyor 1 yildir evdeyim depresyona giriyorum. Form verdim simdi bi yerlere bebege babaannesi bakacak. Ben mi evde yapamiyorum yoksa insanlarmi calismayi istemiyor. Ben evde tum gun patliyorum misafirlige gitsemde bise degismiyo. İnsallah su isten hemen hber gelir

Eşiniz haklı. Sizi düşünerek söylemiş.
Mesleğiniz var mı? Ne gibi bir iş yapabilirsiniz?
Aklınızda sizi mutlu edecek bir kurs falan yoksa çalışın. Hayatın ne getireceği belli olmaz.

eşinin maası sizi rahat geçindiriyor mu?
eşine sarıyor musun gün içinde çalışmadığın için
evlenirken calısıyor muydun
Para sıkıntımız Yok ..ama eşim evde amaçsız durduğumu düşünüyor sanırım idealist olsam Mutlu olurdu heralde

Tesimin teyzesinin gelini var kadin asla calismiyor calismak istemiyor 1 tl nin hesabini yapiyor. Hic bisi almiyor ve ev aldilar simdi tek maasla. Ben calismam diyor. Ben anca yetiririm diyo. Valla hi aklim almiyor tum gun calismadan nasil duruyor 1 yildir evdeyim depresyona giriyorum. Form verdim simdi bi yerlere bebege babaannesi bakacak. Ben mi evde yapamiyorum yoksa insanlarmi calismayi istemiyor. Ben evde tum gun patliyorum misafirlige gitsemde bise degismiyo. İnsallah su isten hemen hber gelir
Para konusunda sıkıntımız olmadığı için çalışmayı düşünmedim öyle bişey olsa çalışabilirdim rahatlığa çok alıştım sanırım

Ne guzel iste dusunceli bir esiniz var... para konusunda sorun yoksa calismana da gerek yok. Bir suru ucretsiz kurslar var git kafan dagilir sosyallesirsin ne guzel.. Bence bunun yapmak isteyen okadar cok kadin vardir ki burda bence kiymetini bil oturma evde...

baştan eşine hak verdim ancak , biraza da senin paranı yiyeyim demesi hoş değil
para konusunu dert yapan biri değil ben o söylediğine alınmadım...hukuk kazan özelde okutayım diyor hatta evde durmamdan sıkılmış ev hanımı olmamı istemiyor artık
Bende ev moduna alıştım öyle yani

Bence kendin için çalışmalısın. Bence kadınlar her koşulda ayakta durabilecek bir işe sahip olmak zorundalar.
Gereksiz bi bölüm okumuşum zamanında bi işe girsem bana bişey katmaz boşuna yorulurum gibi geliyor belki tembellikten böyle düşünüyorum

Ne guzel iste dusunceli bir esiniz var... para konusunda sorun yoksa calismana da gerek yok. Bir suru ucretsiz kurslar var git kafan dagilir sosyallesirsin ne guzel.. Bence bunun yapmak isteyen okadar cok kadin vardir ki burda bence kiymetini bil oturma evde...
Bir kere halk eğitim kursuna gittim ama yaş sınırı yüksekti vazgeçtim sonra ama gitmeliyim

Gereksiz bi bölüm okumuşum zamanında bi işe girsem bana bişey katmaz boşuna yorulurum gibi geliyor belki tembellikten böyle düşünüyorum
Öyle düşünme bence , bak ben lise mezunuyum ama 26 yıldır aralıksız çalışıyorum ve orta düzey yöneticilik yapıyorum. Sana rehavet çökmüş bence az silkelenip kalk emin ol sana da iyi gelecek.... Herkes eşinin sözüne takılmış ama bence adam sadece şaka yapmak istemiş , sizi seven ve sizi düşünen bir eşiniz olduğu için şanslısınız.

Bence eşin sıkıldı bu hastalık işinden artık geri durmanı istiyor.
Gönlünü alarak izin iste
evde götürdüm getirdim diye de çok bahsetme.
Ayrıca kurs vs konusunda cok haklı. Çalışmasan bile komşu çocuklarına ders ver kendine bi hobi bul kursa git dil öğren vs. Çocugunuzun yok heralde. Çocuk gelişimi oku mesela zevkine. ileride belki kitap vs yazarsın

ne kadar sanslisin. Ben olsam is bulmak kolay olan guzel bi bolum okurdum ozelde .Adam ozelde okutacaj ve meslegin olacak ikinci kez . dunyanin bin turlu hali var kesinlkkle oku .alisirsin zaten . keske so an imkanlarim el verse ikinci kez uniye gidebilsem

Back
X