Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana diyorum canmkime diyorsun
amaan.. kimin olmadı sanki.. cinsellik çok doğal bir şey sonuçta.. ve 30 yasında adam.. asıl bişi olmamışsa kork :) haklısın kıskanmakta düşünmekte. ama bak 2 yıldır birliktesiniz... sen varsın artık, çoktaan unutmuştur onu.. benim de benzer bir kıskançlığım olmuştu aylarca düşünmüştüm ama mantıklı düşününce geçti :)İki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri. Herneyse bunlari ogrenmek icin kendimi paraladim resmen. Anlatmamak icin cok direndi ama suan ogrendgm icin pismanim. aklimdan cikmiyor buvarnu. Adam 30 yasinda istanbul gibi yerde heralde yani ne bekliyodum ki diyorum. Bi
taraftan muthis bi kiskanclik duygum
var. Bi tarafta boylr seyler
yasamadigimiz icin bana daha az mi
bagli daha mi az sevdi diyorum. Dusunmemeye dile getirmemeye calisiyorum. Kendimi iyi hissetmem icin ne yapmaliyim bilmiyorum.
Edit: kizlar yanlis anladiginiz bisey var. Kiz sevgilimi birakmis. Yasanilanlari onemsemis ayrilign bi hafta sonrasi da baskasiyla cikmaya baslamis. Benimki baya karanlik gunler gecirms 3 yil. Sonra ben cikmisim ama bizim oyle bi yaknligmz yok oyle bi talebi de yok. İnanc mevzusuna gelince ramazanda icki iciyodu ben orucluyum garip geldi gibi aciklamalari var
Edit2 : kizlar sakin olun yahu :) sinirimi unuttum valla. Kiza sayip sovdugu yok belki icim rahatlardi oyle olsa. Benim mahremim zorla soyletiyosun gibi de tepki koydu zorla soylettm dedigim gibi. Gerci iyi kizdi hayirlisi dese kaldirabilrmiydm bilmiyorum. Ben suam kendimi dusunuyorum icim daraliyo cunku. Ayrilsam da daralcak onla kalsam da. Cikacak yeni bi adam da ya gizleyecek ya da boylr bisry yasamis olcak. Garip hissediyorum
Mutabık .işte tüm çarpıklıkta bizde bundan çıkıyor erkeğe hak kadına günah,
erkek yapmıştır bir çapkınlık kadın üfff
her iki tarafıda serbest bıraksalar hoş karşılasalar veya iki tarafada günah yasak deyip aynı şekilde ayıplasalar böyle dengesizlikler olmaz
diğer konularda ise kk hanımlarını tebrik ediyorum çoğu yoruma sonuna kadar katılıyorum madem inançsız madem rahat dört sene ne işin vardı kızla
son olarak![]()
Bu inanc meselesine niye boyle takilindi anlamiyprum. Bu 4 yil boyunca yasanilanlarin bir sonucu. Kiz sen yobazsin bağnazsin ben rahatim demis terketmis adami benimki 3 yil hayatina kimseyi almamis. İnanmayacaksiniz ama ben 9-10yasndaki yegeninden duydum e**ile evlencekti noldu diye oyle ogrendim. Baaki yaptm cinnet gecrdm anlattrdm olani biteni. Atlattim sayilir biteli 5yil olmus geride kaldi gittgi yere kadar sursun Allah hayirlisiiniversn diyorm suan
Kız terketmis onuHay yasa, kizi her anlamda kullan sen, sonra rahatti, inancsizdi diye bahane bul sonra tekmeyi bas. Sanki kendisi rahat degil, zihniyeti carpik adamin.![]()
Kiz terkettiyse iyi yapmis o zaman, helal olsunKız terketmis onu
bence kız terketmeseydi evlenirdi onunla
tekmeyi bastı diye kötü oldu
Ben öyle anladım vallaKiz terkettiyse iyi yapmis o zaman, helal olsun![]()
Suan durum stabil kuzu :) elestirme hakkim olmadigini dusunuyorum. Dedigim gjbi iki yil sonunda soyledi zaten benim asiri sinirim sonucu. Bende merak etmezdm de mahrem konusu gelince 'ne demek mahrem, ne mahremi?' diye sinirlendm adami soylettm artk hayirlisi olsun. Akisina biraktimneden eskide kalmiş anlattırma geregi duydunki bunun sana bir getirisi faydası oldumu bazen bilmemek bilmekten daha iyidir fazla kurcalamayın gerçi kurcalanck bşka seyi kalmişmi onuda bilmyrm ya neyse
Arkadasim yazidklarjm niye zoruna gitti bilmiyorum ama rahatsiz olduysan yotum yazmazsin olur biter. Benim konuda bahsetmek istedgm bu durum beni cok uzdu nasil atlatabilirim gibi biseydi. Kimsenin kimseyi sucladigi yok. Bu feminist tavirlarda cok guluncÖnce kız çok rahattı ondan bıraktım dedi sevgilim diyorsunuz sonra kız bırakmış da sonra hemen 1 hafta sonra biriyle çıkmaya başlamış deyip sevgilinizi aklamaya çalışıyorsunuz ve bu esnada o kızı yerin dibine dokup anlık ilişkiler yaşayan biri konumuna sokuyorsunuz. 4 yıl sürmüş ilişkileri kız 4 senede bırakmamış da sonra mı mavi boncuk dağıtan biri olmuş herhalde çabuk bıkan bir kız olsa bir erkekle 4 yıl çıkmazdı dimi madem sevgilinize toz kondurmayacaktınız neden bu konuyu açtınız? hiç kimse 4 sene çıkıp da gönül eğlendirmez bu kızında gönül eğlendirdiğini sanmam sadece sevgilinizin anlatmasıyla kimse hakkında fikir edinmeyin. Ayrıca neden deşiyorsunuz geçmişi madem duymak istemeyeceğiniz şeyler var. Kaldıramayacaksınız. 30 yaşında adam tabii ki birşey yaşayacak ama kızları eğlenecek evlenecek kızlar olarak nitelemesek iyi olur siz birlikte olmadınız cici kız mı oluyorsunuz şimdi o kız ise herkesle birlikte olan biri hemen 1 hafta sonra biriyle çıkmış dediğinize göre. Valla arkadaşım geçmişi geçmişle göm. ne yani çıktıklarınızın kaç kızla çıktılar, kaç kızla birlikte oldular saymasını mı bekliyorsunuz biriyle çıksam o da saklayacak diyorsunuz ben istemem şahsen banane yani. Biri siz sorsa kaç erkeklee çıktın diye hoşunuza gider mi bu ne yahu.
Bizimki artk evlenmemiz lazim uckurumu gordun diyince kiz da aaaa pis yobaz dekis uçup gitmis canim :) dusune dusune kafamda hallettm bu sorunsali hayirlsi olsun yorumun icin tesekkurler