yorum istiyorum lütfen....

Merhabalar bende cuma günü kan testi yaptırdım 4.3 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 9.6 çıktı sizce bi ümit varmıdir

canim. sanirim adetin gecmedi henuz. bence hamilesin. degerin iki gunde ikiye katlamaliydi ki olmus. insallah boyle devam eder :)),

canm gnün geçmşmydi bnm adete br hafta kala 9.35 çıkmştı sennki aşlamamı normal mi benmki aşlama

canim. sanirim adetin gecmedi henuz. bence hamilesin. degerin iki gunde ikiye katlamaliydi ki olmus. insallah boyle devam eder :)),

adetime bi hafta var daha rehal aşılama değil ama ara ara adet sancım oluyor ve tedirgin oluyorum normal mi sizce

Merhabalar bende cuma günü kan testi yaptırdım 4.3 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 9.6 çıktı sizce bi ümit varmıdir

adetime bi hafta var daha rehal aşılama değil ama ara ara adet sancım oluyor ve tedirgin oluyorum normal mi sizce

caniimm. hayirli olsun o zaman bebegin. cok sevindim. bir kadin dogum uzmanina gorun hemen. gerekli ilaclari alman lazim. masallah. cok erken grenmissin.

canım benimde aynı sanki her an adet olcam gbi geliyo inşallah hmleyizdr yarn yne yaptr bn yaptırcam bAKLIM DEĞERLER ARTYORMU SNUCU YARI braya yazalım

Son düzenleme:

hayırlı olsun bence en kısa zamanda bi kadın doğuma doktoruna git en azından keseye filan bakar bebek henüz görünmez bi de ağrının normal olup olmadığını sor hamilelikte ilk 3 ay çok önemlidir

canim. merak etme. bu agrilar cok normal cunku rahmin genisliyor. 5. haftaya kadar kese gorunmeyebilir aklinda olsun. simdi sadece rahim kalinlasmasini gorebilirler ki bu durum ic gebelik oldugunu gosterir. istenen durumdur yani.. genel olarak sende:

uyku
gogus ucunda hassasiyet
kasiklarina ani keskin agrilarin girmesi
bel ve karin agrisi
gaz ve sancisi

olabilir. bunlar cok dogal.

cnm. senle ates topiginde konsmustuk sanirim. betahcg degerini yeni gordum. masallah bu degere gore sn de gebesin. hayirli olsun ;))

tesekkurler kizlar ama ben hala hamile olup olmadigim konusunda tedirginim bilmiorum malesef kuruntulanmaya basladim su an evde vardi folik asit aliyorum tekrar ne zaman kan testini yenilemeliyim sizce

bence bu çok güzel bir sonuç amma iki güne bir tahlili yenilemelisin sonuç tekrar ikiye katlamış olur tabi en iyisi uzmana gidip usg baktırmak Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin :)

bence bu çok güzel bir sonuç amma iki güne bir tahlili yenilemelisin sonuç tekrar ikiye katlamış olur tabi en iyisi uzmana gidip usg baktırmak Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin :)

tesekkur ederim ama cok tedirgin oluyorum nedense uyku uuyamiyorum bilmiyorum inanamyorum galiba bu ay sogan kuru yaptim 1 senedirde ugrasiyoruz insan bi tuhaf oluyor idrar testlerim su an silik cikiyo bi net sonuc alsam rahatliyacagim sanirim ilk zamanlar prolaktin die bisi cikti sonra kendiliginden gitti sonra lh 10.4 fsh 7.4 cikti hayit tohumu kullandim ve 2 ay duzenli spor yaptim 5 kilo verdim tekrar hormon tahlilim lh 3.9 fsh 4.4 cikti baya bi yiprandim simdi de inanasim gelmiyor kuruntu yapmaya basladim anlayacaginiz :SSSS

Back
X