bu eski bi olay ama kafama çok takılıyo.
benim 9 ay önce bi sevgilim vardı. 4 ay çıktık ama bu çok ilgisizleşmeye başlamıştı son zamanlarda bazen beni aramıyodu falan. dengesizdi biraz da ne istedigini bilmiyo gibiydi. ve tabi onun bu halleri canıma tak etti böyle olacagına hiç olmasın dedim ve ayrıldım ondan. biraz mırın kırın etti sonra kabul etti.
inanın bu ayrılıga bi hafta dayanabildim. ben onu çok seviyodum zaten ilk sevdigimi ben söylemiştim onun da ilgisi vardı ilişkimiz öyle başlamıştı. pişman oldum işte mesaj attım barışalım falan diye dönmedi mesaja. bi kaç kez daha attım dönmedi. aradı sonra beni konuştuk falan ama barışmaya hiç yanaşmadı. sevgililik istemiyomuş böyle oldugu iyi olmuş. beraber olsa benimle olurmuş zaten falan. çok güzelmişim alımlıymışım falan hep iltifatlar şunlar bunlar ama barışmaya gelince yok. o sıra bi kafe açıyodu sonra teziyle ilgili sorunları vardı falan kafayı yemişti zaten benimle ilgilenecek hali de yoktu.
neyse dedim seviyo heralde ama zamana ihtiyacı var tolerans göstereyim. böyle böyle 3 ay boyunca sürekli aradı beni faceden yazardı konuştuk dertleştik fikir aldık birbirimizden genelde o arardı hatta ben de beni hala seviyo işte sevmeyen ilgilenmez falan derdim böyle gidiyodu ama arkadaşça işte. sonra bu bi ay hiç bi yaşam belirtisi göstermemişti ne yazıyo ne arıyo. ben de merak ettim faceden yazayım dedim merak ediyorum seni nerelerdesin yazdım görüldü yanıt yok orda oyun oynuyo yanda görüyorum. niye konuşmuyosun dedim yazmadı neyse dedim yarın döner işi var heralde yok bu benim mesajlarıma dönmedi.
bu da benim gururuma dokundu sallamadı resmen beni. ben de ona içimdeki her şeyi yazdım aşkımı duygularımı falan anlattım ve faceden sildim. o günden sonra 9 aydır da aramızda hiç bi iletişim yok ben kendimi tuttum bi daha yazmadım. o da o yazmadı faceden silmem üzerine.
şimdi aslında ona olan aşkım baya küllendi ama hala içimi acıtıyo bazen. keşke o kadar fevri davranmasaydım silmeseydim diyorum birisi seni faceden silse sen bi daha arar mıydın onu diyorum kendime kızıyorum. keşke ya silmeseydim arkadaşça da olsa konuşurduk aramızda belki yeniden bi şeyler olurdu anlasaydım dinleseydim önce zaman verseydim işlerini halletseydi falan diyorum. şimdi bi de mesela onun hayatı ne yönde degişti merak ediyorum . öyle kendimi yiyorum işte beni arasın mesaj atsın isterdim silmem üzerine. ama yapmadı kısaca pişmanım işte ve sanırım hala unutamadım kalbim ona ait. ne yapabilirim? yaş olarak o 24 ben 20 yaşındayım.
bu eski bi olay ama kafama çok takılıyo.
benim 9 ay önce bi sevgilim vardı. 4 ay çıktık ama bu çok ilgisizleşmeye başlamıştı son zamanlarda bazen beni aramıyodu falan. dengesizdi biraz da ne istedigini bilmiyo gibiydi. ve tabi onun bu halleri canıma tak etti böyle olacagına hiç olmasın dedim ve ayrıldım ondan. biraz mırın kırın etti sonra kabul etti.
inanın bu ayrılıga bi hafta dayanabildim. ben onu çok seviyodum zaten ilk sevdigimi ben söylemiştim onun da ilgisi vardı ilişkimiz öyle başlamıştı. pişman oldum işte mesaj attım barışalım falan diye dönmedi mesaja. bi kaç kez daha attım dönmedi. aradı sonra beni konuştuk falan ama barışmaya hiç yanaşmadı. sevgililik istemiyomuş böyle oldugu iyi olmuş. beraber olsa benimle olurmuş zaten falan. çok güzelmişim alımlıymışım falan hep iltifatlar şunlar bunlar ama barışmaya gelince yok. o sıra bi kafe açıyodu sonra teziyle ilgili sorunları vardı falan kafayı yemişti zaten benimle ilgilenecek hali de yoktu.
neyse dedim seviyo heralde ama zamana ihtiyacı var tolerans göstereyim. böyle böyle 3 ay boyunca sürekli aradı beni faceden yazardı konuştuk dertleştik fikir aldık birbirimizden genelde o arardı hatta ben de beni hala seviyo işte sevmeyen ilgilenmez falan derdim böyle gidiyodu ama arkadaşça işte. sonra bu bi ay hiç bi yaşam belirtisi göstermemişti ne yazıyo ne arıyo. ben de merak ettim faceden yazayım dedim merak ediyorum seni nerelerdesin yazdım görüldü yanıt yok orda oyun oynuyo yanda görüyorum. niye konuşmuyosun dedim yazmadı neyse dedim yarın döner işi var heralde yok bu benim mesajlarıma dönmedi.
bu da benim gururuma dokundu sallamadı resmen beni. ben de ona içimdeki her şeyi yazdım aşkımı duygularımı falan anlattım ve faceden sildim. o günden sonra 9 aydır da aramızda hiç bi iletişim yok ben kendimi tuttum bi daha yazmadım. o da o yazmadı faceden silmem üzerine.
şimdi aslında ona olan aşkım baya küllendi ama hala içimi acıtıyo bazen. keşke o kadar fevri davranmasaydım silmeseydim diyorum birisi seni faceden silse sen bi daha arar mıydın onu diyorum kendime kızıyorum. keşke ya silmeseydim arkadaşça da olsa konuşurduk aramızda belki yeniden bi şeyler olurdu anlasaydım dinleseydim önce zaman verseydim işlerini halletseydi falan diyorum. şimdi bi de mesela onun hayatı ne yönde degişti merak ediyorum . öyle kendimi yiyorum işte beni arasın mesaj atsın isterdim silmem üzerine. ama yapmadı kısaca pişmanım işte ve sanırım hala unutamadım kalbim ona ait. ne yapabilirim? yaş olarak o 24 ben 20 yaşındayım.
O kisinin dogru kisi olmadiginin karsiliklisiz sevginize ragmen farkindasiniz. O zaman fazla ugrasmayin. Mesajlariniza cevsp vermemesi sizin icin hayirli. Yavas yavas unutacaksiniz guvenin bana.
Bence uzak durun boyle dengesiz insanlar sadece karsisindakini (yani sizi) yipratir.
Eminim karsiniza sizin icin hayirli ve dogru kisi cikacaktir.
Bol bol dua edin.
Allah'tan en hayirlisini dileyin.
Canım eğer seni gerçekten sevseydi duramazdı yazardı arardı sen onun boş bi anını doldurmuşsun canı isteyince ilgilenmiş böyle başlayan bi ilişki seni çok fazla yıpratırdı hakkında hayırlısı yine arasa bile inan canı sıkılmıştır sevdiğinden değildir önüne bak seni özel hissettiren birini bul Allah gönlüne göre versin
Dengesizin teki.
Yeni biri gözüne ilişmiştir kesin.
Hiç onu düşünme önüne bak tatlım,üzülmemize değmezler
kesınlıkle aramayın unutma kacan kovalanır. sevıyorsa zaten gerı doner.. kendınıze saygınız varsa hıc iletişime gecmessiniz. hem sildiginiz ii olmus sızı sevmeyen biriyle tek taraflı askla arkadas kalınmaz kalınamaz! onun sevgılsı olsa ıcın yanardı o nedenle silmen daha hayırlı olmus.
' beni arasın mesaj atsın isterdim silmem üzerine' demişsin ne buna ne de yazdıklarına cevap vermiş sence deger mi boyle birini aramaya.... hakim ol canım kendıne ve arama, mesaj da atma... o seni ciddiye almamıs ne cevap vermiş yazdıkalrına ne de beraber olalım demiş.. bence onu silmen iyi olmuş... fevri davranıp sildim dıye suclama kendını her şeyde bir hayır vardır unutma !
bence senı tınlamıyor..
onunda sana ılgısı olsa son yaptığın ıtırafa karşılık sus pus kalmazdı..
sanırım onunda gonlu başkasından yana..
eğer seviyor olsaydı ne kadar meşgul olursa olsun ya da ne kadar çok problemi olursa olsun sizden vazgeçemezdi. o sizden çoktan vazgeçmiş. siz de ondan vazgeçin ve yeni bir sayfa açın.
Isteseydi senin silmene ragmen yazardi arardi ..
ama istemiyor !!
Cok iyi yalmissin silmekle .. Ben olsam coktan silmistim.
Seven insan , her sekilde ulasmasini bilir istedigin kadar sil
arama de vs vs . Kacan kovalanir ..
Bence Boşver Üzülme ama seni sevmiyormuş Sadece senin ilgin hoşuna gitmiş Seven insan böyle olmaz
böyle davrandığı için siz hala onu düşünüyorsunuz.. "kaçan balık" malum..
bence cevap vererek sizi oyalayacağına hatta ona olan duygularınızla egosunu tatmin edeceğine en iyisini yapıyor cevap vermiyor..
cevap alamadığınızda, duygularınıza karşılık alamadığınızda devam etmeniz üzücü.. kendinizi bu duruma sokmayın..
eğer siz erkek o kadın olsaydı.. siz yine böyle ısrarcı olsaydınız kıyamet kopardı.. "ay peşimi bırak artık" diye kıyametler koparırdı..
kadın olan taraf sizsiniz diye olay çok büyümüyor.. bence uzatmayın.. "takıntılı" "peşimi bırakmıyor" dedirtmeyin kendinize..
ne demek canı istediğinde arıyacak soracak canı istemediğinde mesajlarına bile cevap vermeyecek haddini bilsin öncearadan 9 ay geçmiş o seviyor olsaydı arardı sorardı sevgide gurur yoktur silmen de bahane olmuş açıkçası boş ver değmeyecek biri belli
Umursamıyor..Hem de zerre kadar.
Takıntı haline getirmemeye bak..
Dugular öyle bu ara yoğunum falan dinlemez.
Sadece siz sevdiğiniz için kendinize çıkar yol bulmuşsunuz ama alakası yok.
Sizi önemsemiyor, üzgünüm...
Siz de umursamayın, silerek çok iyi yapmışsınız.
Sizin ilginiz hoşuna gitmiş, egosunu şişirmiş o kadar.
Unutun artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?